ترجمه فارسی عنوان: تناوب روابط ایران و فلسطین در «روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک»/ پوستر منتشر شد
0 نظر
مستند “روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک” به کارگردانی احسان شادمانی روایتی است از روابط ایران و فلسطین در گذر زمان. این مستند در دهه فجر اولین بار از شبکه سه سیما پخش شده است. در این مستند، به اقدامات مشترک حکومت ایران و رژیم صهیونیستی قبل از تحول سیاسی، قرارداد موشک بالستیک، فعالیت های مشترک موساد و ساواک و حمایت اجتماعی کشور در حمایت از فلسطین پرداخته می شود. مستند “روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک” تهیه شده است توسط خانه مستند به همراه تهیه کننده مصطفی شوقی و نویسنده سجاد بلوکات، و عوامل دیگر این مستند شامل محمدهادی نعمتی و عبدالله نظری به عنوان مشاور پروژه، فاطمه توسلی به عنوان تدوینگر، احسان شادمانی و امیرحسین خیرآبادی به عنوان پژوهشگران، مسعود عباسی به عنوان گوینده متن، سید نوید پورحقیقیزاده به عنوان مدیر فیلمبرداری، سید حسن موسوی و محمد شریفی به عنوان ساخت و ساز کنندگان، محمدجواد نعمتی به عنوان صدابردار، حسین عبدی به عنوان نورپرداز و فاطمه علی به عنوان مترجم مشارکت داشته اند. [تصویر مربوط به این مستند](https://digiator.ir/wp-content/uploads/2024/01/ترجمه-فارسی-عنوان-تناوب-روابط-ایران-و-فلسطین-در-روایت خیالی.jpg)
به گزارش دیجیاتور به نقل از روابطعمومی خانه مستند، «روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک» به کارگردانی احسان شادمانی که به موضوع فلسطین و روابط ایران در گذر زمان با این کشور میپردازد روزهای ابتدایی دهه فجر برای نخستین بار از شبکه سه سیما پخش میشود.
همزمان با نزدیک شدن به پخش این مستند از پوستر آن رونمایی شد.
در «روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک» به فراز و فرودهایی که پیش از تحول سیاسی، حکومت ایران با رژیم صهیونیستی داشته و اقدامات مشترک این ۲ حکومت از قرارداد موشک بالستیک گرفته تا فعالیت اشتراکی در دشت ناز قزوین و اقدامات امنیتی و اطلاعاتی مشترک بین موساد و ساواک، اشاره شده و در ادامه نیز به همراهی بدنه اجتماعی کشور در حمایت از فلسطین پرداخته شده است.
اثر سینمایی مستند «روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک» به کارگردانی احسان شادمانی، تهیهکنندگی مصطفی شوقی و نویسندگی سجاد بلوکات توسط خانه مستند ساخت و ساز شده است.
سایر عوامل این مستند عبارتند از مشاور پروژه: محمدهادی نعمتی و عبدالله نظری، تدوین: فاطمه توسلی، پژوهش: احسان شادمانی و امیرحسین خیرآبادی، گوینده متن: مسعود عباسی، مدیر فیلمبرداری: سید نوید پورحقیقیزاده، ساخت و ساز: سید حسن موسوی و محمد شریفی، صدابردار: محمدجواد نعمتی، نورپردازی: حسین عبدی، مترجم: فاطمه علی.
مستند “روایت خیالی نمایندگی دیپلماتیک” رونمایی شد. این مستند به موضوع فلسطین و روابط ایران با این کشور در گذر زمان میپردازد. روابط ایران و رژیم صهیونیستی قبل از تحول سیاسی و همکاریهای این دو کشور از جمله قرارداد موشک بالستیک و فعالیتهای مشترک در دشت ناز قزوین و اقدامات امنیتی و اطلاعاتی مشترک بین موساد و ساواک در مستند مورد نقد و بررسی قرار میگیرد. همچنین همراهی بدنه اجتماعی کشور در حمایت از فلسطین نیز مورد بررسی قرار میگیرد. این مستند به کارگردانی احسان شادمانی، تهیهکنندگی مصطفی شوقی و نویسندگی سجاد بلوکات توسط خانه مستند ساخت و ساز شده است. سایر عوامل دستیاران مستند شامل محمدهادی نعمتی و عبدالله نظری به عنوان مشاور پروژه، فاطمه توسلی به عنوان تدوینگر، احسان شادمانی و امیرحسین خیرآبادی به عنوان محقق، مسعود عباسی به عنوان گوینده متن، سید نوید پورحقیقیزاده به عنوان مدیر فیلمبرداری، سید حسن موسوی و محمد شریفی به عنوان تولیدکننده، محمدجواد نعمتی به عنوان صدابردار، حسین عبدی به عنوان نورپرداز، و فاطمه علی به عنوان مترجم است.