چه اخباری از پروژه جدید “تار و مطالعات تاریخی” به دست آمده است؟

از تازه‌ترین پروژه «تار و تاریخ» چه خبر؟


تازه‌ترین اثر پروژه “تار و مطالعات تاریخی” با نام “خرابات” است. این اثر توسط آهنگساز و تنظیم کننده میدیا فرج‌نژاد ساخته شده و با آواز بهمن جهانسوز و بندیرنوازی علیرضا نصیری‌فرد همراه شده است. ادبیات ردیف‌دار این آهنگ نیز از سروده‌های خواجوی کرمانی است. “خرابات” توسط پویا پایور میکس و مسترینگ شده و ضبط آن در استودیو ۵۴ انجام شده است. کارگردانی، تدوین و تصویر این اثر نیز توسط مرتضی حاج‌محمدی انجام شده است. پروژه “تار و مطالعات تاریخی” قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران ساخته و در آن حدود ۲۰۰ هنرمند ایرانی شرکت کرده‌اند. آلبوم “تار و مطالعات تاریخی” در مسابقه بین‌المللی گلوبال موزیک اواردز – سال ۲۰۲۳ دو مدال طلا در بخش بهترین نوازندگی و بهترین هنر صوتی فولک معاصر را برای ایران برده است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از روابط‌عمومی پروژه «تار و مطالعات تاریخی»، «خرابات» نام تازه‌ترین تابلوموزیکال از پروژه «تار و مطالعات تاریخی» است. این اثر با آهنگسازی و تنظیم میدیا فرج‌نژاد ساخته شده و با آواز بهمن جهانسوز و بندیرنوازی علیرضا نصیری‌فرد همراه شده است. همچنین ادبیات ردیف‌دار این آهنگ از سروده‌های خواجوی کرمانی است.

«خرابات» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط آن در استودیو ۵۴ انجام و کارگردانی، تدوین و تصویر این اثر کاری از مرتضی حاج‌محمدی است. ضمن این‌که نشر بین‌المللی این آهنگ هم برعهده مجموعه «نغمه‌سازان دلنشین» است.

پروژه «تار و مطالعات تاریخی» حدود ۲ سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تا کنون حدود ۲۰۰ تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشته‌اند.

آلبوم «تار و مطالعات تاریخی» چندی پیش توانست در مسابقه بین‌المللی گلوبال موزیک اواردز – سال ۲۰۲۳ و در بخش‌های بهترین نوازندگی و بهترین هنر صوتی فولک معاصر، ۲ مدال طلا برای کشورمان به ارمغان بیاورد.


تابلوموزیکال “خرابات” ناشی از پروژه “تار و مطالعات تاریخی” است که با آهنگسازی و تنظیم میدیا فرج‌نژاد ساخته شده و با آواز بهمن جهانسوز و بندیرنوازی علیرضا نصیری‌فرد همراه شده است. ادبیات ردیف‌دار این آهنگ از سروده‌های خواجوی کرمانی است. پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط آن در استودیو ۵۴ انجام و کارگردانی، تدوین و تصویر این اثر کاری از مرتضی حاج‌محمدی است. نشر بین‌المللی این آهنگ نیز برعهده مجموعه “نغمه‌سازان دلنشین” است. پروژه “تار و مطالعات تاریخی” ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران را به هدف داشته است و حدود ۲۰۰ هنرمند ایرانی در این پروژه حضور داشته‌اند. آلبوم “تار و مطالعات تاریخی” در مسابقه بین‌المللی گلوبال موزیک اواردز – سال ۲۰۲۳ در بخش‌های بهترین نوازندگی و بهترین هنر صوتی فولک معاصر، ۲ مدال طلا برای ایران را به ارمغان آورده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *