13 درصد واحدهای صنعتی در حالت غیرفعال قرار دارند.
0 نظر
با اجرای مجموعه اقدامات حمایتی، ظرفیت ۸ هزار و ۹۱۰ واحد صنعتی افزایش یافته و اشتغال برای ۹۲ هزار و ۵۰۰ نفر در بخش تولیدی ایجاد شده است. طرح پایش واحدهای صنعتی غیرفعال نتیجهای مثبت داشته و ۴ هزار و ۱۰ واحد صنعتی به چرخه ساخت و ساز بازگشته و ظرفیت ۴ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی افزایش یافته است. همچنین، تاکنون ۱۱۹۲ واحد صنعتی با اشتغال ۲۳ هزار و ۲۶۲ نفر به چرخه ساخت و ساز بازگشتهاند. در زمان شروع حکومت سیزدهم ۱۷ درصد از واحدهای صنعتی غیرفعال بوده ولی با اقدامات انجام شده این نسبت به ۱۳ درصد کاهش یافته است. همچنین، ظرفیت واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور نیز به ۲۸.۴ درصد کاهش یافته است. برنامه سال ۱۴۰۳ افزایش ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی زیر ظرفیت ۵۰ درصد ساخت و ساز را پیشبینی کرده است.
به گزارش دیجیاتور، فرشاد مقیمی اظهار کرد: اجرای مجموعه اقدامات حمایتی منجر به بازفعالسازی و افزایش ظرفیت هشت هزار و ۹۱۰ واحد صنعتی و ایجاد اشتغال برای ۹۲ هزار و ۵۰۰ نفر در بخش تولیدی شده است.
افزود: طرح پایش واحدهای صنعتی غیرفعال با محوریت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و همکاری مشاوران توانمند کلینکهای کسب و کار در سراسر کشور اجرا شد که نتایج آن منجر به بازگشت ۴ هزار و ۱۰ واحد صنعتی به چرخه ساخت و ساز از ابتدای حکومت سیزدهم و افزایش ظرفیت ۴ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی شده است.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۱۱۹۲ واحد با اشتغال ۲۳ هزار و ۲۶۲ نفر مجدد به چرخه ساخت و ساز بازگشتهاند.
بر اساس اعلام سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، معاون وزیر صمت اضافه کرد: در زمان شروع حکومت سیزدهم ۱۷ درصد از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور غیرفعال بودند که با توجه به اقدامات صورت گرفته، این نسبت به ۱۳ درصد کاهش یافته است.
مقیمی ادامه داد: در زمان شروع حکومت سیزدهم ۳۳.۸ درصد از واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور با ظرفیت زیر ۵۰ درصد در حال فعالیت بودند که با توجه به اقدامات صورت گرفته، این نسبت به ۲۸.۴ درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، برنامه سال ۱۴۰۳ را افزایش ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی زیر ظرفیت ۵۰ درصد ساخت و ساز، عنوان کرد و گفت: تثبیت و افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی فعال را با رویکرد کمک به رشد ساخت و ساز و جلوگیری از افزایش رکود در دستور کار داریم.
مجموعه اقدامات حمایتی باعث بازفعالسازی و افزایش ظرفیت هشت هزار و ۹۱۰ واحد صنعتی و ایجاد اشتغال برای ۹۲ هزار و ۵۰۰ نفر در بخش تولیدی شده است. نتایج طرح پایش واحدهای صنعتی غیرفعال حاکی از بازگشت ۴ هزار و ۱۰ واحد صنعتی به چرخه ساخت و ساز از ابتدای حکومت سیزدهم و افزایش ظرفیت ۴ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی است. تعداد ۱۱۹۲ واحد با اشتغال ۲۳ هزار و ۲۶۲ نفر مجدد به چرخه ساخت و ساز بازگشتهاند. درصد واحدهای صنعتی غیرفعال در شهرکها و نواحی صنعتی کشور از ۱۷ درصد به ۱۳ درصد کاهش یافته است. همچنین، درصد واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور با ظرفیت زیر ۵۰ درصد در حال فعالیت از ۳۳.۸ درصد به ۲۸.۴ درصد کاهش یافته است. برنامه سال ۱۴۰۳ شامل افزایش ظرفیت سه هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی زیر ظرفیت ۵۰ درصد ساخت و ساز است.