۹۵ درصد از کاتالیست‌های مورد نیاز تولیدی پتروشیمی داخلی ساخته شد

لزوم تأمین نیازهای فناورانه صنعت پتروشیمی از داخل کشور


در پنجمین نشست شورای عالی مسؤولیت اجتماعی تولیدی پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بیان کرد که توسعه و تقویت زیرساخت‌ها در مناطق تولیدی پتروشیمی به تقویت ارتباط میان تولیدی و جوامع پیرامونی منجر می‌شود. او افزود که تولیدی پتروشیمی ایران با تلاش متخصصان خود توانسته است ظرفیتی بیش از ۹۲ میلیون تن را کسب کند و از وابستگی به خارج از کشور بی‌نیاز شود. وی همچنین به بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز تولیدی پتروشیمی و امکان ساخت و ساز داخلی آنها اشاره کرد. شاهمیرزایی با بیان اینکه فرصت‌های بسیاری برای گسترش همکاری‌ها با کشورهای همسایه و همسو وجود دارد، با تکمیل زنجیره ارزش در تولیدی پتروشیمی و ساخت و ساز محصول نهایی در مسیر زنجیره، ایجاد ارزش افزوده بیشتر را به دنبال دارد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، مرتضی شاهمیرزایی در پنجمین نشست شورای عالی مسؤولیت اجتماعی تولیدی پتروشیمی اظهار کرد: توسعه و تقویت زیرساخت‌ها در مناطق تولیدی پتروشیمی منجر به تقویت ارتباط میان تولیدی و جوامع پیرامونی می‌شود.

وی افزود: امروز در شرایطی قرار داریم که ظرفیت تولیدی پتروشیمی با تلاش متخصصان خود به بیش از ۹۲ میلیون تن رسیده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، افق تولیدی پتروشیمی ایران را امیدبخش دانست و تصریح کرد: امروز طراحی، اجرا، پیش راه‌اندازی، راه‌اندازی و تعمیرات در مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی با تکیه بر توان داخلی و از طریق تأمین‌کنندگان و سازندگان ایرانی انجام می‌شود و از وابستگی به خارج از کشور بی‌نیاز شده‌ایم.

شاهمیرزایی با اشاره به بومی‌سازی کاتالیست‌های مورد نیاز تولیدی پتروشیمی گفت: با تلاش و همت پژوهشگران و کارشناسان شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و شرکت‌های همکار، ۹۵ درصد کاتالیست‌های مورد نیاز تولیدی پتروشیمی داخلی سازی شده و از نظر وزنی این رقم به ۹۸ درصد رسیده است.

وی با اشاره به دیپلماسی تولیدی پتروشیمی در حکومت سیزدهم، افزود: فرصت بسیار مطلوبی برای گسترش همکاری‌ها با کشورهای همسایه و همسو به وجود آمده و روابط با این کشورها در ابعاد مختلف در حال گسترش است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه جمع‌آوری گازهای همراه و خاموشی مشعل‌های تولیدی پتروشیمی را از مهمترین راهبردهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواند و اظهار کرد: بر اساس برنامه‌های پیش‌بینی شده در کمتر از سه سال همه مشعل‌های تولیدی پتروشیمی خاموش می‌شوند و این هدف با همکاری هلدینگ‌های پتروشیمی به‌منظور صیانت از اکوسیستم و تأمین بخشی از خوراک مورد نیاز واحدهای پتروشیمی محقق می‌شود.

شاهمیرزایی با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش در تولیدی پتروشیمی با هدف ایجاد ارزش افزوده بیشتر گفت: پتروشیمی‌ها باید با برنامه‌ریزی منسجم به سمت ساخت و ساز محصول نهایی در مسیر زنجیره حرکت کنند.


توسعه و تقویت زیرساخت‌ها در مناطق تولیدی پتروشیمی می‌تواند منجر به تقویت ارتباط میان تولیدی و جوامع پیرامونی شود.ظرفیت تولیدی پتروشیمی با تلاش متخصصان به بیش از ۹۲ میلیون تن رسیده است.طراحی، اجرا، پیش راه‌اندازی، راه‌اندازی و تعمیرات در مجتمع‌ها و طرح‌های پتروشیمی با تکیه بر توان داخلی و از طریق تأمین‌کنندگان و سازندگان ایرانی انجام می‌شود و از وابستگی به خارج از کشور بی‌نیاز شده‌ایم.کاتالیست‌های مورد نیاز تولیدی پتروشیمی به صورت بومی سازی شده‌اند.دیپلماسی تولیدی پتروشیمی در حکومت سیزدهم فرصت بسیار مطلوبی برای گسترش همکاری‌ها با کشورهای همسایه و همسو به وجود آورده و روابط با این کشورها در ابعاد مختلف در حال گسترش است.جمع‌آوری گازهای همراه مشعل‌های تولیدی پتروشیمی می‌تواند به عنوان یک راهبرد مهم در حفاظت از اکوسیستم و تأمین خوراک مورد نیاز واحدهای پتروشیمی محقق شود.پتروشیمی‌ها باید با برنامه‌ریزی منسجم به سمت ساخت و ساز محصول نهایی در مسیر زنجیره حرکت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *