معرفی شدن ۷۶ پایانه ضبط پسته با استاندارد بالا
0 نظر
در این متن، آقای کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع زراعت، اعلام کرده است که هدف ایران از توسعه فروش خارجی پسته با بالاترین کیفیت در بازار جهانی است. او بر رتبه نخست ایران در فروش خارجی پسته با کیفیت در جهان و نیاز به همکاری با نهادهای مرتبط مانند سازمان حفظ نباتات، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد ملی برای حفظ این رتبه تاکید کرده است. زوالفقاری همچنین اعلام کرده است که کشور دارای ۱۰۰۰ واحد ضبط پسته مکانیزه و نیمه مکانیزه است، از جمله ۷۶ پایانه که استانداردهای بالای بهداشتی را دارا هستند. ظرفیت کل این واحدها و پایانهها نزدیک به ۸۶۰ هزار تن است اما ساخت و ساز کشور تنها بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن پسته خشک در سال است. ذوالفقاری همچنین اشاره کرده است که میزان فروش خارجی پسته خشک با اتحادیه اروپا یک دهم ظرفیت فرآوری کشور است و در ادامه، بر استاندارد بودن شرایط واحدها و پایانههای ضبط پسته تاکید کرده و امیدواری خود را بیان کرده است که تمام واحدها دارای شرایط بالای استاندارد شوند. در پایان، ذوالفقاری به عوامل مؤثر در کیفیت بالای پسته اشاره کرده است، از جمله ساخت و ساز باغات، شرایط منابع آبی و هوایی، ترانزیت، نگهداری بعد از عملیات خشک کردن و فرآوری پسته، بستهبندی و شرایط نگهداری پس از خروج از کشور.
به گزارش دیجیاتور، کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع زراعت با بیان اینکه به دنبال توسعه فروش خارجی پسته با بالاترین کیفیت در بازارهای جهانی هستیم، گفت: ایران دارای رتبه نخست فروش خارجی پسته باکیفیت در جهان است و برای پایداری این رتبه باید سطح بهداشت و کیفیت را با همکاری نهادهای ذیربط همچون سازمان حفظ نباتات، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد ملی ایران بالاتر ببریم.
وی تعداد واحدها و پایانههای ضبط پسته مکانیزه و نیمهمکانیزه در کشور را حدود ۱۰۰۰ مورد عنوان و تصریح کرد: از این تعداد ۷۶ پایانه که دارای ضوابط و استانداردهای بالایی هستند را به سازمان غذا و دارو معرفی کردهایم تا کنترلهای لازم بهداشتی در مورد آنها انجام شود.
ذوالفقاری ادامه داد: کل ظرفیت این واحدها و پایانه ضبط پسته نزدیک به ۸۶۰ هزار تن است در حالی که ساخت و ساز کشور بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن پسته خشک در سال است.
وی میزان فروش خارجی پسته خشک با اتحادیه اروپا را یک دهم ظرفیت فرآوری کشور عنوان کرد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع زراعت بر استاندارد بودن شرایط هر یک از واحدها و پایانههای ضبط پسته که عملیات پوستکنی و خشک کردن روی پسته سبز را انجام میدهند، تاکید و اظهار امیدواری کرد؛ روزی برسد که تمام ۱۰۰۰ واحد و پایانه ضبط پسته موجود در کشور دارای شرایط بالای استاندارد شوند.
ذوالفقاری در همین حال نحوه ساخت و ساز باغات، شرایط منابع آبی و هوایی، ترانزیت، نگهداری بعد از عملیات خشک کردن و فرآوری پسته، بستهبندی، شرایط نگهداری پس از خروج از کشور از جمله در انبارها، کانتینرها و کشتیهای حمل مواد غذایی را از عوامل مؤثر در کیفیت بالای این محصول برشمرد.
با توجه به اظهارات کریم ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع زراعت، ایران به دنبال توسعه فروش خارجی پسته با بالاترین کیفیت در بازارهای جهانی است. ایران رتبه نخست فروش خارجی پسته با کیفیت در جهان را دارد و برای حفظ این رتبه، باید سطح بهداشت و کیفیت را با همکاری نهادهای ذیربط بالا برد. تعداد واحدها و پایانههای ضبط پسته مکانیزه و نیمهمکانیزه در کشور حدود ۱۰۰۰ مورد است که ۷۶ پایانه از آنها دارای استانداردهای بالا هستند و در نتیجه کنترلهای بهداشتی لازم بر روی آنها انجام میشود. کل ظرفیت این واحدها و پایانهها نزدیک به ۸۶۰ هزار تن است در حالی که ساخت و ساز کشور بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن پسته خشک در سال است. فروش خارجی پسته خشک با اتحادیه اروپا یک دهم ظرفیت فرآوری کشور است. ذوالفقاری بر استاندارد بودن شرایط واحدها و پایانهها تاکید کرد و امیدوار است تمام ۱۰۰۰ واحد و پایانه ضبط پسته در کشور دارای شرایط بالای استاندارد شوند. او همچنین عوامل مؤثر در کیفیت بالای پسته را شرایط منابع آبی و هوایی، ساخت و ساز باغات، ترانزیت، نگهداری بعد از عملیات خشک کردن و فرآوری، بستهبندی، و شرایط نگهداری پس از خروج از کشور از جمله در انبارها، کانتینرها و کشتیهای حمل مواد غذایی عنوان کرد.