۶۵ هزار مترمربع از زمین های زراعت در کلاردشت به آزادی رسید.

۶۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در کلاردشت آزادسازی شد


در شهرستان کلاردشت، برای مبارزه با زمین خواری و اراضی زراعت غیر قانونی، مأموران انتظامی با همکاری دیگر سازمان‌ها و یگان حفاظت ذخایر زمین به شناسایی زمین‌های مورد تخریب توسط زمین خواران پرداختند. در ادامه، با درخواست کارشناسان جهاد زراعت، اقداماتی برای تخریب دیوارکشی‌ها و بناهای احداث شده در این زمین‌ها انجام شد. در نهایت، ۶۵ هزار متر از اراضی زراعت رها شده و به بخش زراعت واگذار شد. ارزش این زمین‌ها برابر با هزار میلیارد ریال برآورد شده است و برای این اقدامات، ۸ پرونده به مراجع قضائی ارجاع شد. تجاوز به اراضی زراعت ملی و زیربنای زراعت کشور را به خطر انداخته و باعث اخلال در خودکفایی کشور و افزایش بیکاری در جامعه می‌شود.

به گزارش دیجیاتور، سردار سیدموسی حسینی افزود: در راستای اجرای طرح‌های تشدید مبارزه با زمین خواری و جلوگیری از تصرف غیر قانونی اراضی زراعت و کسب خبری مبنی بر تفکیک غیر مجاز اراضی زراعت در شهرستان کلاردشت موضوع در دستور کار مأموران انتظامی آن شهرستان قرار گرفت.

جانشین انتظامی استان مازندران تصریح کرد: با راه‌اندازی گشت مشترک با عوامل یگان حفاظت ذخایر زمین و سایر سازمان‌های مربوطه، مأموران موفق به شناسایی زمین‌های شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی و همکاری کارشناسان جهاد زراعت در اقدامی عملیاتی دیوارکشی‌ها و بناهای احداث شده در این زمین‌ها تخریب شد.

سردار حسینی در ادامه تصریح کرد: در این عملیات ۶۵ هزار متر از اراضی زراعت که به تصرف زمین خواران در آمده بود رها سازی و در اختیار بخش زراعت قرار گرفت.

این مقام انتظامی، ارزش زمین‌های رها سازی را برابر نظر کارشناسان بالغ بر هزار میلیارد ریال عنوان کرد و یادآور شد: در این رابطه ۸ پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی ارجاع شد.

جانشین انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه تجاوز به اراضی ملی و زراعت تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است، تصریح کرد: هرگونه تصرف و ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین‌های زراعت موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش زراعت و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.


مأموران انتظامی در شهرستان کلاردشت، به منظور تشدید مبارزه با زمین خواری و جلوگیری از تصرف غیر قانونی اراضی زراعت، زمین‌های شدند و بناهای احداث شده در این زمین‌ها تخریب شد. اراضی زراعت که به تصرف زمین خواران در آمده بودند، رها سازی و در اختیار بخش زراعت قرار گرفتند. ارزش زمین‌های رها سازی برابر نظر کارشناسان بالغ بر هزار میلیارد ریال بوده و در این رابطه ۸ پرونده تشکیل و به مراجع قضائی ارجاع شده است. تجاوز به اراضی ملی و زراعت به حقوق همه مردم و نسل آینده این کشور تجاوز است و هرگونه تصرف و ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین‌های زراعت موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش زراعت و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *