۶۰۰ اثر سینمایی خارجی به دبیرخانه جشنواره اثر سینمایی فجر رسیده است.
0 نظر
محمد خزایی، رئیس سازمان سینمایی کشور، در حاشیه افتتاح پردیس سینمایی سالن پروین اعتصامی در اراک اعلام کرد که آثار منتخب برای دو بخش سینمای سعادت و جلوهگاه مهر انتخاب شده و جشنواره اثر سینمایی فجر همزمان با تهران در سراسر استانها برگزار خواهد شد. وی همچنین افزود که تعداد سالنهای هنر هفتم در کشور کم است و باید تا ۲ هزار سالن هنر هفتم در کشور وجود داشته باشد. در حکومت سیزدهم هدفگذاری شده است که ۴۳۰ سالن سینمایی افتتاح شود و تا پایان حکومت مردمی سیزدهم ظرفیت زیرساختهای سینمای کشور به یک هزار سالن برسد. در اراک نیز ۳ سالن سینمایی در هتل امیرکبیر افتتاح شده و مشکلات آنها در حال برطرف شدن است. این مراسم افتتاحیه با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی کشور، استاندار مرکزی و سایر مسؤولین برگزار شد.
بهگزارش دیجیاتور، محمد خزایی در حاشیه افتتاح پردیس سینمایی سالن پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک در جمع خبرنگاران، اظهار کرد؛ آثار منتخب برای دو بخش سینمای سعادت و جلوهگاه مهر انتخاب شده است و در کنار جاذبههایی که برای جشنواره طراحی شده امسال مراسم افتتاحیه متفاوتتر برگزار میشود.
وی با اشاره به زمان اکران اثر سینماییهای فجر اظهار کرد: جشنواره اثر سینمایی فجر همزمان با تهران در سراسر استانها برگزار میشود و طوری برنامه ریزی شده که مردم از ۱۵ یا ۱۶ بهمن ماه میزبان اثر سینماییهای فجر باشند.
رئیس سازمان سینمایی کشور با اشاره به اینکه ۶۰۰ اثر خارجی به دبیرخانه جشنواره اثر سینمایی فجر ارسال شده، گفت: مانند سالهای قبل تعدادی از اثر سینماییهای جشنواره برای استانها ارسال میشود که وزارت ارشاد هزینههایی را متقبل شده است.
خزایی بیان کرد: امسال برنامههای گسترهتری برای اثر سینماییهای فجر دیده شده به طوری که اعزام سینماگران و کارگردانان را به استانها و شهرستانها داشته باشیم و در کنار مردم اثر سینمایی ببینند و جلسات نقد و بررسی برگزار شود و شور و نشاط نشاط بیشتری در فضای استانی علاوه بر نمایش اثر سینماییها خواهیم داشت.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی کشور با اشاره به اینکه جشنواره تهران از ۱۲ تا ۲۲ بهمن میزبان میهمانان داخلی و خارجی است گفت: امسال بعد از چندین سال بخش اثر سینمایی اولیها در جشنواره وجود دارد که ۱۱ اثر سینمایی نمایش داده میشود.
وی با اشاره به اینکه کمبود سالن سینمایی به شدت در کشور وجود دارد، افزود: در کل کشور تعداد سالنهای هنر هفتم کم است و باید ۲ هزار سالن هنر هفتم در کشور وجود داشته باشد.
خزایی گفت: در زمان استقرار حکومت سیزدهم ۵۷۰ سالن هنر هفتم در کشور وجود داشت و هم اکنون حدود ۸۰۰ سالن هنر هفتم در کشور وجود دارد.
رئیس سازمان سینمایی کشور اظهار کرد: در حکومت سیزدهم افزودن ۴۳۰ سالن سینمایی طی ۴ سال هدفگذاری شده است و هم اکنون بالغ بر ۲۴۰ سالن افتتاح شده است.
وی تاکید کرد: امید است در شهریور ماه ۱۴۰۴ و پایان مسئولیت حکومت مردمی سیزدهم، ظرفیت زیرساختهای سینمای کشور به یک هزار سالن برسد.
وی ادامه داد: در شهر اراک ۳ سالن در هتل امیرکبیر افتتاح شد و مشکلات ۳ سالن در حال برطرف شدن است.
خزایی تاکید کرد: اتفاقات خوبی طی یکسال اخیر در حوزه زیرساختها در مرکز استان و سایر شهرها اتفاق خواهد افتاد.
بهگزارش دیجیاتور آئین افتتاح پردیس سینمایی پروین اعتصامی با ظرفیت سالنهای ۵۰۲، ۲۴ و ۴۸ نفر با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی کشور، استاندار مرکزی و سایر مسؤولین برگزار شد.
ارائه دهنده متن اعلام کرده است که آثار منتخب برای دو بخش سینمای سعادت و جلوهگاه مهر در جشنواره اثر سینمایی فجر انتخاب شده است. همچنین، برنامههای گستردهتری برای اثر سینماییهای فجر امسال دیده میشود به طوری که سینماگران و کارگردانان به استانها و شهرستانها اعزام شده و در کنار مردم اثر سینمایی ببینند و جلسات نقد و بررسی برگزار شود. همچنین، اعلام شده است که در جشنواره تهران امسال بخش اثر سینمایی اولیها هم در نظر گرفته شده و ۱۱ اثر سینمایی ارائه خواهد شد. همچنین، در مورد تعداد سالنهای هنر هفتم در کشور، اعلام شده که تعداد آنها کم است و باید ۲ هزار سالن هنر هفتم در کشور وجود داشته باشد.