۳۰ هزار مشترک پرمصرف منابع آبی در نهایت مورد تأیید قانونی قرار گرفتند.

۳۰ هزار مشترک پرمصرف آب مشمول برخورد قانونی شدند


در این متن، تقی عبادی، مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی بهره‌برداری و دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران، در نشست مدیران ارشد بخش منابع آبی کشور درباره سازماندهی توأمان منابع آبی و برق در استان‌ها صحبت کرده است. او ابتدا به طرح صرفه‌جویی در مصرف منابع آبی و برق که همواره توسط رهبر معظم تحول اساسی تذکر داده شده است، اشاره کرده است. سپس، درباره طرح سازماندهی توأمان، که در حکومت سیزدهم و با حمایت وزیر نیرو تحقق یافته است، برنامه‌ها و اقدامات اجرایی آن را تشریح کرده است. او همچنین به پارامترها و تحولات در سازماندهی منابع منابع آبی با استفاده از فناوری‌های نوین برق اشاره کرده است. در ادامه، عبادی درباره وظایف شرکت‌های منابع آبی منطقه‌ای در سازماندهی توأمان منابع آبی و برق تشریح می‌کند. در پایان، او به عملکرد سامانه تطابق مشترک منابع آبی و برق و تعداد چاه‌هایی که هنوز مورد تطبیق قرار نگرفته‌اند، اشاره می‌کند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت نیرو، تقی عبادی مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی بهره‌برداری و دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران در شصت و دومین نشست مدیران ارشد بخش منابع آبی کشور، با تشریح آخرین وضعیت اجرای سازماندهی توأمان منابع آبی و برق در استان‌ها اظهار داشت: در ۱۰ سال گذشته همواره رهبر معظم تحول اساسی در خصوص صرفه‌جویی در مصرف منابع آبی و برق تذکر داده‌اند.

عبادی گفت: طرح سازماندهی توأمان یک ایده دور دست به نظر می‌رسید که پس از سال‌ها انتظار در حکومت سیزدهم و با حمایت وزیر نیرو محقق شد. این طرح، یک برنامه با پشتوانه است چرا که اکنون بیش از ۳۰ هزار مشترک پرمصرف و بد مصرف شناسایی و مشمول برخوردهای قانونی شده‌اند.

مدیرکل دفتر توسعه نظام‌های فنی بهره‌برداری و دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران در ادامه مراحل اجرایی سازماندهی توأمان منابع آبی و برق شامل تجهیز چاه‌ها به کنتورهای فهام (فراسامانه هوشمند اندازه‌گیری و سازماندهی انرژی) و تطبیق با پروانه‌ها و پارامترهای بانک اطلاعات چاه‌ها (ساماب) را تشریح کرد.

پارامترهای تحول سازماندهی منابع منابع آبی با استفاده از فناوری‌های نوین برق و اقدامات لازم جهت تکمیل زیرساخت‌ها از جمله تطبیق چاه‌های زراعت با کنتورهای برق، از دیگر نکات مورد اشاره عبادی بود.

بر اساس این گزارش، شرکت منابع آبی منطقه‌ای خراسان رضوی با بیشترین درصد و شرکت منابع آبی منطقه‌ای استان فارس با بیشترین تعداد پایش چاه‌ها از طریق کنتورهای فهام بهترین استان‌ها و استان مازندران به دلیل ماهیت برداشت‌های منابع آبی، کمترین پایش را دارند.

عبادی در ادامه سخنان خود، اهم وظایف شرکت‌های منابع آبی منطقه‌ای در سازماندهی توأمان منابع آبی و برق اعم از تشکیل کارگروه استانی، به‌کارگیری شیوه‌های اطلاع‌رسانی مؤثر به منظور آگاهی‌بخشی و میراث‌سازی در زمینه سازماندهی مصرف انرژی در سطوح مختلف جامعه و اصلاح و به‌روزرسانی پروانه بهره‌برداری چاه‌های زراعت و موارد دیگر را تشریح کرد.

وی همچنین با تشریح عملکرد سامانه تطابق مشترک منابع آبی و برق گفت: از ۲۳۱ چاه منابع آبی برقدار، مصرف ۲۱۱ هزار چاه مورد بررسی قرار گرفته است و حدود ۲۰ هزار مشترک هنوز مورد تطبیق مصرف منابع آبی و برق قرار نگرفته‌اند.


نتیجه‌ی این متن این است که در ۱۰ سال گذشته رهبر معظم تحول اساسی تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف منابع آبی و برق داشته است. طرح سازماندهی توأمان در حکومت سیزدهم شکل گرفته و بیش از ۳۰ هزار مشترک پرمصرف و بد مصرف شناسایی و متخلفین مورد برخورد قرار گرفته‌اند. سازماندهی توأمان منابع آبی و برق در اجرایی شدن خود شامل تجهیز چاه‌ها به کنتورهای فهام و تطبیق با پروانه‌ها و پارامترهای ساماب است. بر اساس گزارش، استان خراسان رضوی بیشترین درصد و استان فارس بیشترین تعداد پایش چاه‌ها را داشته و استان مازندران کمترین پایش را دارد. وظایف شرکت‌های منابع آبی منطقه‌ای در سازماندهی توأمان منابع آبی و برق شامل تشکیل کارگروه استانی، اطلاع‌رسانی مؤثر، اصلاح و به‌روزرسانی پروانه بهره‌برداری چاه‌های زراعت و سایر موارد است. همچنین تاکید بر تطبیق مصرف منابع آبی و برق در چاه‌های منابع آبی وجود دارد. از ۲۳۱ چاه منابع آبی برقدار، مصرف ۲۱۱ هزار چاه مورد بررسی قرار گرفته و حدود ۲۰ هزار مشترک هنوز تطبیق مورد نظر را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *