در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۰ شرکت نوآورانه در حوزه سلامت فعالیت دارند.

۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در عرصه سلامت فعالیت می‌کنند


در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم علوم درمانی رازی، دکتر یونس پناهی اعلام کرد که از دو سال گذشته، فناوری با حفظ شتاب ساخت و ساز علم به مجموعه فعالیت های تحقیقاتی علوم علوم درمانی اضافه شده است. او همچنین اعلام کرد که تلاش شده است فاصله موسسه آموزش عالی های علوم علوم درمانی با تولیدی کاهش یابد و در حال حاضر ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه وجود دارد. همچنین معاونت تحقیقات و فناوری سازمان سلامت تاکید کرد که تحقیق و فناوری باید ارتقا پیدا کند و ارزشیابی در این زمینه باید بر اساس توانمندی و ارتقا مجلات صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، دکتر یونس پناهی امروز ۲ بهمن در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم علوم درمانی رازی در محل موسسه آموزش عالی علوم علوم درمانی ایران افزود: از دو سال گذشته نگرش فناوری با حفظ شتاب ساخت و ساز علم به مجموعه فعالیت های تحقیقاتی علوم علوم درمانی اضافه شده است.

وی خاطرنشان کرد: تلاش شده است فاصله موسسه آموزش عالی های علوم علوم درمانی با تولیدی به حداقل برسانیم. مراکز رشد، مراکز فناوری و هسته های فناوری را ارتقا دادیم و اکنون ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان در این حوزه داریم.

پناهی مساله محوری را یکی از روابط حکومتی های مهم سازمان سلامت در حوزه تحقیقات و فناوری برشمرد و گفت: همچنین عدالت محوری در توزیع برنامه‌ریزی مالی ها و امکانات تحقیقاتی به همه موسسه آموزش عالی ها اعمال شده است.

وی از مردمی کردن تحقیقات به عنوان یکی دیگر از روابط حکومتی های سازمان سلامت نام برد و گفت: در این راستا نیازهای تحقیقاتی جامعه احصا شد و موسسه آموزش عالی ها در این زمینه هدفمند شدند.

معاون تحقیقات و فناوری سازمان سلامت افزود: موسسه آموزش عالی اجتماعی دانشگاهی است که در بین مردم ناظر داشته باشد و بتواند نیاز مردم را بشناسد.

وی گفت: توجه به دانش مالی دانش بنیان از دیگر روابط حکومتی های سازمان سلامت است. در این حوزه ارتقای شرکت های دانش بنیان مدنظر قرار دارد.

پناهی تلاش را از ضروریات تحقیق و فناوری برشمرد و گفت: در حوزه ساخت و ساز علم و فناوری باید ارتقا پیدا کند.

وی از اصلاح شاخص های ارزشیابی در حوزه تحقیقات و فناوری خبر داد و گفت: ما دیگر به تعداد مجلات امتیاز نمی دهیم بلکه توانمندی و ارتقا مجلات در امتیازدهی موثر است.


نتیجه گیری این متن این است که گرایش فناوری در زمینه علم و تحقیقات علوم درمانی در دو سال گذشته افزایش یافته است. توجه بیشتری به ارتباط موسسه آموزش عالی ها با تولیدی شده و تعداد شرکت های دانش بنیان در این حوزه افزایش یافته است. همچنین عدالت محوری در توزیع برنامه‌ریزی مالی ها و امکانات تحقیقاتی به تمامی موسسه آموزش عالی ها اعمال شده است. تحقیقات نیازمند مردمی کردن شده و موسسه آموزش عالی ها به هدفمندی در این زمینه پرداخته اند. برای دانش مالی دانش بنیان اهمیت قرار داده شده و ارتقای شرکت های دانش بنیان نیز مد نظر قرار دارد. ساخت و ساز علم و فناوری نیازمند ارتقا است و بررسی کیفیت و توانمندی مجلات در امتیازدهی موثر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *