یافتن خبری مفرح برای افراد با استعداد در شرکت‌های نوآور

یک خبر خوب برای مستعدان علمی موثر در شرکت‌های دانش بنیان


در اولین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال، حیدر مفتاحی‌زاده اظهار کرد که بویژه نخبگان و مستعدان علمی که در شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت دارند، برای بهره‌مندی از امتیازات نخبگی برنامه‌ریزی شده است. او بر این باور است که ارتباط نخبگان با سایر اعضای زیست بوم پیشرفت و اکوسیستم فناوری باید تقویت شود و از جذب نخبگان به بخش خصوصی برای تسریع در تحولات کشور حمایت شود. از طرف دیگر، تشکر از دکتر خیاطیان برای برگزاری نمایشگاه و اعلام آمار حضور حدود ۷۰۰ نفر از نخبگان در این رویداد، به منظور ایجاد فضایی برای کارآفرینی و توسعه شغلی برای این گروه از افراد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، حیدر مفتاحی‌زاده در اولین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال که امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل صندوق پیشرفت و شکوفایی برگزار شد، اظهار کرد: در بنیاد ملی نخبگان برنامه ریزی کرده ایم آن دسته از نخبگان و مستعدان علمی که در شرکت های دانش بنیان جذب می شوند و در بخش تحقیق و توسعه فعال هستند و یا نقش آفرینی موثری دارند، از امتیازات نخبگی بهره مند شوند. این موضوع در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار دارد. بنیاد ملی نخبگان این راه را به عنوان یک مسیر تازه برای شناسایی نخبگان در نظر گرفته است.

رییس بنیاد ملی نخبگان استان تهران با اشاره به اینکه ۶۰ درصد شرکت های دانش بنیان در استان تهران مشغول به فعالیت هستند و از آن سو ۶۰ درصد نخبگان کشور در استان تهران حضور دارند، افزود: سوال این است که با توجه به درصد حضور شرکت ها و نخبگان در تهران، آیا ارتباط منسجمی میان آن ها برقرار شده است؟ بنیاد ملی نخبگان این برنامه را در دستور کار خود دارد که ارتباط میان نخبگان را سایر اعضای زیست بوم پیشرفت و اکوسیستم فناوری برقرار کند.

مفتاحی زاده خاطرنشان کرد: معاون علمی رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان، به بنده دستور دادند که در مجموعه بنیاد ملی نخبگان استان تهران با کمترین زمان ممکن و کمترین مراحل اداری این ارتباط را شکل دهیم و اتفاقی که در صندوق پیشرفت و شکوفایی در راستای برگزاری نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال افتاد، باورنکردنی بود و از دکتر خیاطیان برای برگزاری این نمایشگاه تشکر می کنیم.

وی افزود: طی ۷ روزی که برای این نمایشگاه فراخوان دادیم، حدود ۷۰۰ نفر از نخبگان برای حضور در این نمایشگاه درخواست دادند. صحبت ما با مستعدان برتر این است که علاوه بر اینکه در فضای شغلی قرار می گیرند، یک الگوی کارآفرینی نیز برای خودشان داشته باشند. بنده خیلی اعتقاد ندارم که نخبگان در بخش دولتی جذب شوند چرا که اگر این استعداد در بخش خصوصی که برورکراسی کمتری دارد، به کار گرفته شود، کشور ما می تواند مسیر تحولی که آغاز کرده را زودتر به سرانجام برساند.


نخبگان و مستعدان علمی در شرکت های دانش بنیان و بخش تحقیق و توسعه فعال هستند و از امتیازات نخبگی بهره مند می شوند. این مسیر تازه برای شناسایی نخبگان توسط بنیاد ملی نخبگان در نظر گرفته شده است. شرکت های دانش بنیان و نخبگان در تهران از ارتباط منسجمی برخوردارند و بنیاد ملی نخبگان برنامه ای برای برقراری ارتباط میان نخبگان و سایر اعضای زیست بوم پیشرفت دارد. بنیاد ملی نخبگان استان تهران سعی دارد با کمترین زمان و مراحل اداری ارتباط را شکل دهد. نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال با حضور ۷۰۰ نخبه برگزار شد و تشکر از دکتر خیاطیان صورت گرفت. توجه به الگوی کارآفرینی و استفاده از استعداد در بخش خصوصی برای تحول سریعتر کشور اهمیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *