برنده جایزه 2024 جی‌آی‌اس‌آف برای جمع‌آوری گازهای همراه به ایران

یکی از جوایز ۲۰۲۴ جی‌ئی‌سی‌اف برای جمع‌آوری گازهای همراه به ایران


مراسم جوایز مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)، که هر دو سال یکبار برگزار می‌شود، به افراد نخبه و مؤسسه‌های تحقیقاتی که در تولیدی گاز نقش برجسته‌ای داشته‌اند، تجلیل می‌کند. این مراسم سه دسته جایزه را شامل می‌شود، که افراد و مؤسسه‌های برجسته در هر یک از آن‌ها قدردانی می‌شوند. در سال 2024، پژوهشگاه تولیدی منابع هیدروکربن ایران جایزه جی‌ئی‌سی‌اف برای تعهد بلندمدت به منابع انرژی را دریافت کرد. این موفقیت نشان از تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده از سوی اداره کل امور اوپک و روابط با مجامع و سازمان‌های بین‌المللی در شرایط تحریمی داشته است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، رویداد جوایز مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، مناسبت مشخصی است که در آن از افراد نخبه و مؤسسه‌های تحقیقاتی که در طول دوران حرفه‌ای خود رکوردی برجسته در موفقیت در تولیدی گاز نشان داده‌اند یا تأثیر مثبت، واضح، قابل‌توجه و پایداری روی تولیدی گاز، به‌ویژه از طریق حمایت، تدوین روابط حکومتی‌ها، مشارکت بین‌المللی، تحقیق و آموزش داشته‌اند، تجلیل می‌شود.

دسته‌بندی جوایز شامل سه دسته است و جوایز ممتاز برای نامزدی وجود دارد؛ نخست جایزه بنیاد و پیشرفت جی‌ئی‌سی‌اف یک لوح سپاس نخبگانی است که به افرادی اعطا می‌شود که در تأسیس جی‌ئی‌سی‌اف یا دستیابی به اهداف راهبردی آن نقش داشته‌اند. این جایزه برجسته به نامزدهای کشورهای جی‌ئی‌سی‌اف در سطح وزیران و بالاتر محدود است.

دوم جایزه دوست جی‌ئی‌سی‌اف از افراد و مؤسسه‌هایی که در همکاری با این مجمع در پیشبرد اهداف جی‌ئی‌سی‌اف یا به‌طور کلی تولیدی منابع انرژی رکوردی برجسته را ثبت کرده‌اند، قدردانی می‌کند.

سوم هم جایزه جی‌ئی‌سی‌اف برای تعهد بلندمدت به منابع انرژی، از افراد و مؤسسه‌های تجلیل می‌کند که در طول یک دوره کاری، رکورد برجسته‌ای در موفقیت در بخش منابع انرژی به نمایش گذاشته‌اند.

به این ترتیب در سال ۲۰۲۴ میلادی، از طرف ایران، پژوهشگاه تولیدی منابع هیدروکربن به ریاست عظیم کلانتری‌اصل موفق به دریافت جایزه جی‌ئی‌سی‌اف برای تعهد بلندمدت به منابع انرژی شد.

احمد اسدزاده، معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر منابع هیدروکربن پیش‌تر در این باره اعلام کرده بود که با توجه به تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده از سوی اداره کل امور اوپک و روابط با مجامع و سازمان‌های بین‌المللی در بازتاب تلاش‌ها و موفقیت‌های ایران در شرایط تحریمی، پژوهشگاه تولیدی منابع هیدروکربن برای دریافت جایزه جی‌ئی‌سی‌اف انتخاب شده است که در نشست یادشده جایزه خود را دریافت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مؤسسه تحقیقات گاز جی‌ئی‌سی‌اف یکی از دستاوردهای مهم همکاری میان اعضاست که یک کارگروه علمی فنی با حضور کشورهای عضو دارد، گفته بود: این کارگروه که کار خود را پیش از گشایش رسمی مرکز آغاز و تاکنون ۳۰ طرح ارسالی از کشورهای عضو را بررسی کرده و از میان این طرح‌ها، پنج طرح برای اجرا انتخاب شده است، یکی از این طرح‌ها با عنوان طرح سازماندهی و جمع‌آوری گازهای مشعل از ۵ طرح معرفی‌شده از طرف ایران پیشنهاد شده و قرار است به‌عنوان نخستین اولویت از سوی مؤسسه تحقیقات گاز اجرا شود.


جوایز مجمع کشورهای صادرکننده گاز به افراد نخبه و مؤسسه‌های تحقیقاتی داده می‌شود که در دوران حرفه‌ای خود رکورد برجسته را نشان داده‌اند. دسته‌بندی شامل سه دسته است و جوایز ممتاز برای نامزدی وجود دارد؛ از این جوایز برجسته، پژوهشگاه تولیدی منابع هیدروکربن ایران به عنوان برنده انتخاب شد و جایزه بلندمدت به منابع انرژی را دریافت خواهد کرد. این جایزه به افراد و مؤسسه‌هایی که در همکاری با مجمع در پیشبرد اهداف یا تولیدی منابع انرژی رکورد برجسته دارند، اهدا می‌شود. از طرفی، مؤسسه تحقیقات گاز یک کارگروه علمی فنی راه‌اندازی کرده است که در بررسی طرح‌ها و اجرای طرح‌های گازی مؤثر بوده است و این اقدامها به پذیرش ایران برای دریافت جوایز بین‌المللی منجر شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *