نسپرسو کپسول چیست؟
0 نظر
کپسول نسپرسو بهعنوان یک نوع قهوه فشرده، توسط شرکت معتبر سوئیسی، نستله ساخت و ساز شده و با پیشرفت تکنولوژی، توانست در دهههای اخیر جایگاه خود را در بازار قهوهها به خصوص در کپسولهای قهوه پیدا کند. این کپسولها حاوی دانه قهوه آسیاب شدهای با کیفیت بینظیر هستند که با محافظت از آنها از هوا، مانع از تغییر کیفیت قهوه شده و به مصرفکننده اطمینان میدهد. مزایای استفاده از این کپسولها شامل کیفیت بالا، سیستم فرآوری پیشرفته، و تعیین مشخصات دقیق قهوه مانند غلظت، کافئین و خاستگاه قهوه است. از طرفی، عیب اصلی این کپسولها قیمت بالا و محدودیت در تهیه آنها میباشد. با این حال، راحتی استفاده و کیفیت قهوه موجود در این کپسولها، باعث محبوبیت و پرکاربرد بودن آنها در بین مصرفکنندگان شده است.
به گزارش بازرگانی دیجیاتور کپسول نسپرسو چیست و مکانیزم تهیه عصاره قهوه از کپسولهای قهوه نسپرسو چگونه عمل میکند؟! امروزه با رشد روز افزون تکنولوژی شاهد پیشرفت فنآوری در انواع زمینه از جمله تولیدی قهوه هستیم. ساخت و ساز کپسولهای قهوه همگام بود با پیشرفت تکنولوژی که امروزه دامن گیر تمامی جوامع شده است. کپسول قهوه نسپرسو برای اولین بار توسط شرکت خوش نام سویسی نستله ساخت و ساز و روانه بازار شد. در ابتدا ساخت و ساز این نوع کپسول قهوههای چنگی به دل نزد تا با رشد چشمگیر تکنولوژی کم کم وجود این کپسول قهوههای در بازار پر رنگ تر شد و توانست جایگاهی خاصی را بخصوص در دهههای اخیر در بین تمامی مردمان جهان به دست آورد.
در این مقاله ما میخواهیم به تمامی سوالات شما پاسخ دهیم. کپسول قهوه چیست؟ چگونه ساخت و ساز میشود؟ ارزان است یا گران و … اینها از جمله سوالاتی است که روزانه بارها از ما پرسیده میشود. تا آخر این مقاله همراه ما باشید که میخواهیم سیر تا پیاز کپسول قهوههای نسپرسو را برای شما تشریح کنیم.
کپسول نسپرسو چیست و تفاوت آن با دانه قهوههای آسیاب شده در چه چیزی است؟
کپسول قهوه یک استوانه مخروطی شکل کوچکی است که درب آن به وسیله یک قطعه سرب بسیار ظریف مهر و موم شده است. داخل این قالبهای مخروطی شکا دانه قهوه آسیاب شده قرار دارد. این کسول قهوههای توسط شرکتهای متفاوتی من جمله نستله، استارباکس، جاکوبز و حتی شرکتهای ایرانی مانند بن مانو تهیه، ساخت و ساز و روانه میشوند. کیفیت قهوههای آسیاب شدهای که داخل این کپسول قهوهها قرار دارد بی نظیر است. پودر قهوه آسیاب شده کاملاً بهداشتی و در شرایطی بسیار مطلوب با بهترین استاندارهای جهانی داخل این محفظههای استوانهای شکل ریخته و با این سربها مهر و موم و بسته بندی میشوند.
اما باید گفت که دانههای قهوهای که به صورت فلهای در بازار به فروش میرسد فاقد هر گونه اصالت و کیفیت مورد انتظار خریدار است. کپسولهای قهوه برخلاف دانههای قهوه پودری دارای مطالعات تاریخی انقضای خاصی هستند که بر روی بسته بندهای آنها درج میشود و خیال مصرف کننده را از بابت سالم بودن نوشیدنی راحت میکند. اما در دانه قهوههای پودری ما چنین چیزی نمیبینیم.
یکی دیگر از تفاوتهای کپسولهای قهوه بسته بندی شده با دانههای قهوه آسیاب شده در کیفیت آنها است. دانههای قهوه آماده یا فلهای از نظر درجه کیفی باید گفت بسته به نوع شرکت سازنده از رده بندیهای کیفی بسیار پایینتری برخوردارند. البته شرکتهای سازندهای مانند لاوازا هستند که همین دانه قهوهها را هم به صورت آسیاب شده هم دان قهوه با مطالعات تاریخی مصرفهای خاصی که خیال مصرف کننده را راحت کند ساخت و ساز و روانه بازر کرده است که میتوان تهیه نمود.
چند نوع شرکت سازنده و چند نوع کپسول قهوه وجود دارد؟!
انواعی از شرکتهای مختلف در زمینه ساخت کپسولهای قهوه امروزه در عرصه جهانی مشغول فعالیت و رقابت هستند که میتوان به شرکتهای:
نستله
جاکوبز
استارباکس
بلیمو
ایلی
لاوازا
اشاره کرد. بهترین کپسول قهوههای جهان در بازار شرکت نستله ساخت و ساز میکند. همچنین شرکتهای مختلفی در زمینه ساخت و ساز دانها قهوه فعالیت دارند که میتوان به خوش آوازه ترین و با کیفیت ترین آنها یعنی شرکت لاوازا اشاره نمود.
تهیه عصاره از کپسولهای قهوه دستگاههای عصاره گیر خاص خود را میطلبد که با نامهای متفاوتی روانه بازار شده اند. مهمترین و مشهور ترین کپسول قهوههایی که اکنون در بازار ایران وجود دارند:
کپسول قهوه اورجینال لاین
کپسول قهوه ورتو لاین
کپسول قهوه دولچه گوستو لاین
کپسول قهوه تاسیمو
هر کدام از کپسول قهوههایی که در بالا به آنها اشاره شده دارای شکلی خاص، طعمی خاص با خواستگاههای متفاوتی از همدیگر هستند که توسط دستگاههای مخصوص خود عصاره گیری و تهیه میشوند.
معایب و مزایا کپسول قهوههای (نسپرسو) به نسبت دان قهوههای پودری چیست؟!
تنها معایب کپسولهای قهوه فقط میتوان به بالا بودن قیمت آنها و فروشندگان خاص این محصولات به نسبت پودر قهوه یا دانههای قهوه اشاره کرد. گران بودن کپسول قهوههای نسپرسو بی دلیل نیست. همانطور که اشاره کردیم به دلیل بالا بودن کیفیت و فرآوری دانههای قهوه آنها آسیاب شده موجود در این کپسولها همه و همه موجب افزایش قیمت تمام شده این کپسول نسپرسو ها میشود. همچنین کپسولهای قهوه نسپرسو را فقط میتوانید در فروشگاههایی که تخصصی در زمینه فروش انواع نسپرسو فعالیت دارند تهیه کنید.
اما دیگر مزایا کپسول نسپرسو میتوان به بالا بودن کیفیت آنها، سیستم فرآوری بسیار پیشرفته و درج انقضا و بهترین مطالعات تاریخی مصرف محصول جهت اطمینان خاطر مصرف کننده است دانست. همچنین کپسولهای نسپرسو به دلیل آنکه توسط یک لایه محافظتی سربی پلمپ شده اند مانع ورود هوا و افت کیفیت پودر قهوه میشود. و همین امر باعث میشود کپسول نسپرسو شما همیشه با کیفیت و تازه بماند و کیفیت خود را از دست ندهد.
تعیین میزان غلظت، کافئین و خاستگاه قهوه تنها در کپسولهای قهوه دیده میشود!
در کپسول قهوههای نسپرسو بر خلاف دانههای قهوه پودری، سیر تا پیاز پودر قهوهای که داخل کپسول است برای شما روی جلد آن نوشته شده است. و شما با اطلاعات و آگاهی بسیار کامل دقیقاً کپسول قهوههایی را میل میکنید که باب طبع شماست. این موضوع میتواند شما را ترغیب کند تا بیشتر و بیشتر به وعدههای خود قهوه اضافه کنید و هیچ وقت احساس دلزدگی نکنید.
از غلظت قهوه گرفته تا خاستگاه آن، عربیکا بودن یا روبوستا بودن آن، میزان تلخی و درجه بندی کافئین، مطالعات تاریخی انقضای آن، طعم و میزان کرمای ساخت و ساز شده، همه و همه مواردی هستند که وقتی یک کپسول قهوه را جهت مصرف انتخاب میکنید با آن را روبرو میشوید. در حالی در خرید دانههای قهوه فلهای با یک عدد کیسه پلاستیکی دسته دار سروکار دارید!!
راحتی کار مهمترین ویژگی کپسول قهوههای نسپرسو!
در اینجا باید به مهمترین و کارامد ترین ویژگیهای کپسولهای قهوه اشاره کنیم. قبلاً جواب سوال اینکه کپسول قهوه (نسپرسو) چیست پاسخ دادیم. اکنون نوبت به ۲ فاکتور مهم دیگر است که باید به آن بپردازیم. زمان و کیفیت دو موضوع بسیار اساسی هنگام سرو کله قهوه به شمار میآید. همه ما دوست داریم در کمترین زمان ممکن فنجان قهوه خود را سرو کرده و سر کار برویم. یا زود رفع خستگی کنیم. همانگونه که در بخش مقالات ایران دلونگی کامل نسبت به تفاوت و معایت و مزایا دستگاههای نسپرسو به نسبت اسپرسو سازهای پودری بحث کردیم، لازم است اکنون سیری دوباره به این موضوع بپردازیم.
اصلی ترین تفاوت و البته مزیت دستگاههای نسپرسو به نسبت اسپرسو ساز دلونگی یا پودری زمان و کیفیت قهوه میباشد. در دستگاههای اسپرسو ساز نسپرسو کافیست فقط کپسول خودتان رو انتخاب کنید، بذارید داخل دستگاه و دکمه رو بزنید و ۲۰ ثانیه صبر کنید. تمام! نوشیدنی شما با بهترین کرما و کیفیت آماده سرو شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و دیجیاتور در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
کپسول قهوه چیست و مکانیزم تهیه عصاره قهوه از کپسولهای قهوه نسپرسو چگونه عمل میکند؟
کپسولهای قهوه همگام بود با پیشرفت تکنولوژی
کپسول قهوه نسپرسو برای اولین بار توسط شرکت نستله ساخت و ساز و روانه بازار شد
دانه قهوههای پودری داخل کپسولها بهداشتی و با بهترین استانداردها تهیه میشوند
کپسولهای قهوه از نظر کیفیت برتری دارند
دانههای قهوه آسیاب شده داخل کپسولها بی نظیرند
کپسولهای قهوه دارای مطالعات تاریخی انقضای خاصی هستند
کپسولهای قهوه بسته بندی شده دارای کیفیت بالاتری هستند
انواع شرکتهای ساخت و ساز کپسول قهوه شامل نستله، جاکوبز، استارباکس و بلیمو هستند
تهیه عصاره از کپسولهای قهوه نیاز به دستگاههای خاص دارد
معایب و مزایای کپسول قهوهها نسبت به دانه قهوههای پودری وجود دارد
کپسولهای قهوه دارای اطلاعات دقیقی در مورد میزان غلظت، کافئین و خاستگاه قهوه هستند
راحتی کار مهمترین ویژگی کپسولهای قهوههاست
کپسول قهوه نسپرسو دارای زمان و کیفیت بالا برای سرو قهوه میباشد