کدام یک از گوشی‌های ارزان قیمت بازار ایران برای شما مناسب است؟

کدام یک از گوشی‌های ارزان بازار ایران برای شما مناسب است؟

0 نظر


در این متن به گزارش بازرگانی دیجیاتور، مشکل پیدا کردن گوشی موبایل ارزان و با ارزش با ارزش بالا در شرایط مالی فعلی بررسی شده است. قیمت روز گوشی موبایل با تغییرات سریعی روبرو است و تقاضا برای گوشی‌های ارزان‌قیمت افزایش یافته است. اما با توجه به ویژگی‌های خاصی که در گوشی‌های میان-رده و ارزان قرار دارند، انتخاب گوشی متناسب با نیازهای فردی میسر است. در این راستا، توصیه‌هایی برای انتخاب بهترین گوشی‌های ارزان در بازار ایران ارائه شده است، از جمله موتو ای 13، ریلمی سی 30 اس، گلکسی ای 5 اس، و غیره. از طرفی، گوشی‌های اپل ارزانی ساخت و ساز نمی‌کنند و امکان یافتن آیفون‌های دست دوم با قیمت مناسب وجود دارد.

به گزارش بازرگانی دیجیاتور، پیمایش در پیچ‌وخم پیدا کردن گوشی ارزان و با ارزش خرید بالا کاری دشوار است. با توجه به شرایط مالی حاکم بر کشور، قیمت روز گوشی موبایل هم به‌سرعت دست‌خوش تغییر می‌شود و تقاضا برای گوشی‌های ارزان‌قیمت بالا رفته است. از طرفی با سرعتی که فناوری در حال حرکت است و گوشی‌های پرچم‌دار با ویژگی‌های خاص یکی پس از دیگری از راه می‌رسند، برچسب قیمتی آن‌ها هم به همان اندازه می‌تواند چشم‌گیر باشد.

البته که نباید چندان نگران باشید زیرا احتمالاً شما هم قبول دارید که همه افراد به یک گوشی گران‌قیمت با جدیدترین تراشه نیاز ندارند. خوشبختانه بازار مملو از گوشی‌هایی عالی برای کسانی است که به دنبال خرید گوشی مالی هستند. دیگر امکانات خاص محدود به گوشی‌های بالارده و پرچمدار نیستند؛ برای مثال در گوشی‌های میان‌رده و خوش قیمت نیز می‌توان گزینه‌هایی با نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتز، اسپیکر استریو، طراحی نوآورانه و جذاب و مواردی از این دست را مشاهده کرد.

قیمت گوشی نوکیا و قیمت گوشی آنر در بسیاری از مدل‌های مالی، مناسب هر برنامه‌ریزی مالی‌ای هستند اما از سایر برندها هم می‌توانید گوشی باارزشی را پیدا کنید. اشتباه نکنید منظورمان از مالی در این مقاله، گوشی‌های ارزان‌قیمت یا بی‌کیفیت نیست. هر محصول مقرون به‌صرفه‌ای که بتواند انتظارات منطقی را برآورده سازد، ارزش خرید بالایی خواهد داشت.

اولویت‌بندی نیازها برای خرید گوشی

اولین قدم برای یافتن بهترین گوشی‌های ارزان بازار ایران، درک نیازهای فردی خودتان است. این سوال را از خود بپرسید که استفاده اصلی‌تان از تلفن چیست؟ آیا به رسانه‌های مجازی علاقه‌مند هستید یا هنر تصویربرداری را در اولویت قرار می‌دهید؟

آیا گیمر هستید یا گاهی اوقات فقط با هدف سرگرمی بازی می‌کنید؟ اگر وقت‌های آزاد خود را صرف پودر کردن منابع آبی‌نبات‌های کندی کراش می‌کنید یا برای پیدا کردن لغات آمیرزا به سلول‌های خاکستری خود فشار می‌آورید، هر گوشی پایین‌رده‌ای هم نیاز شما را برآورده می‌کند.

اما اگر لحظه‌ای اسلحه یا شمشیر از دستتان نمی‌افتد و مشغول از بین بردن دشمنان در بازی‌های رقابتی و آنلاین هستید، به یک گوشی قوی‌تر نیاز خواهید داشت. دانستن الگوی استفاده کمک می‌کند تا راحت‌تر بتوانیم ویژگی‌های خاص هر گوشی را دسته‌بندی کنیم.

قیمت روز گوشی موبایل را می‌توانید در زومیت مشاهده کنید و ارزان‌ترین فروشندگان گوشی‌های موردنظر خود را بیابید.

موتو ای ۱۳ موتورولا

برای خرید ارزان‌ترین گوشی هوشمند حداقل باید ۳ میلیون تومان برنامه‌ریزی مالی درنظر بگیرید. شاید برایتان جالب باشد که در این بازه قیمتی رقابت میان تولیدکنندگان زیاد است. موتو ای ۱۳ موتورولا با تراشه Unisoc و نمایشگر آی‌پی‌اس حداقل‌های لازم برای اجرای اندروید ۱۳ نسخه گو را دارد.

ریلمی سی ۳۰ اس

نمایشگر گوشی ریلمی سی ۳۰ اس هم مانند نماینده موتورولا از نوع آی‌پی‌اس با وضوح اچ‌دی است و پردازنده ۸ هسته‌ای دارد که برای انجام امور روزمره و مرور رسانه‌های مجازی مناسب خواهد بود. هردو گوشی در نسخه پایه با ۲ گیگابایت رم ممکن است انجام فعالیت‌های مالتی‌تسکینگ را تحت‌الشعاع قرار دهند.

گزینه‌های جایگزین دیگری از جمله ایکس ۱۰ جی پلاس، نوکیا سی ۳۰، ردمی ای ۲ پلاس شیائومی و آنر ایکس ۵ هم می‌توانید خریداری کنید که همگی تقریباً امکاناتی مشابه ارائه می‌دهند و در بخش دوربین، قابلیت‌های عکسبرداری و فیلمبرداری پایه را فراهم می‌کنند.

گلکسی ای ۵ اس سامسونگ

با کمی افزایش برنامه‌ریزی مالی تا حدود ۵ میلیون تومان می‌توانیم به سراغ گوشی‌هایی با نمایشگر فول اچ‌دی برویم. صفحه نمایش گوشی ای ۵ اس سامسونگ نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی دارد و با تراشه اسنپ‌دراگون ۶۸۰ می‌تواند تجربه‌ی کاربری مناسبی را ارائه دهد. دوربین سه‌گانه و شارژدهی مناسب از دیگر نقاط قوت این گوشی محسوب می‌شوند.

موتو جی ۱۴ موتورولا

مدل دیگری از موتورولا با نام موتو جی ۱۴ می‌تواند در این فهرست قرار گیرد. استفاده از تراشه ساخت Unisoc که هم‌رده با ای ۵ اس عمل می‌کند به همراه حافظه داخلی پرسرعت، تجربه‌ی نرم و روانی از کار با گوشی به همراه خواهد داشت. شاید عملکرد دوربین چندان رضایت‌بخش نباشد اما نباید از کنار باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، محافظ صفحه پانداگلس و اسپیکرهای استریو موتو جی ۱۴ به راحتی عبور کرد. برای مدل‌های جایگزین می‌توانید به سراغ ریلمی سی ۵۱ یا آنر ایکس ۶ ای بروید.

گلکسی ای ۱۵ سامسونگ

در قیمت‌های بالاتر برای مثال تا ۶ میلیون تومان رقابت بیشتر هم خواهد شد. گوشی ای ۱۵ سامسونگ یکی از باارزش‌ترین گزینه‌ها در این زمره قیمتی است که از نمایشگر سوپر امولد بهره می‌برد. اندروید ۱۴ به صورت پیش‌فرض روی این گوشی نصب شده است که با تراشه هلیو جی ۹۹ مدیاتک می‌توانید روی بازی با این گوشی هم حساب باز کنید.

پوکو ای ۴ شیائومی ۵ جی

گوشی‌های پوکو به گوشی‌های گیمینگ معروف هستند و پوکو ام ۴ هم از این قضیه مستثنی نیست. همان‌طور که از نام این محصول مشخص است امکان استفاده از نسل پنجم شبکه موبایل یعنی ۵ جی را دارد. اگر اهل هنر تصویربرداری هستید این گوشی را فراموش کنید اما اگر برای انجام امور روزمره یا بازی در حد منطقی و نه با حداکثر تنظیمات گرافیکی به دنبال گوشی خوش‌قیمت می‌گردید، خرید پوکو ای ۴ شیائومی ۵ جی به شما پیشنهاد می‌شود.

به‌عنوان محصول جایگزین می‌توانید ریلمی نارزو ۵۰ را هم مدنظر داشته باشید که نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز را در نمایشگر ارائه می‌دهد و در زمینه دوربین هم بهتر از بقیه عمل می‌کند. اما به یاد داشته باشید که حدود ۲ سال از عرضه این گوشی به بازار گذشته است.

ردمی نوت ۱۳ شیائومی ۴ جی

گوشی ردمی نوت ۱۳ شیائومی نسخه ۴ جی یکی از بهترین انتخاب‌ها در بازه قیمتی ۸ میلیون تومان است. دوربین‌های کارآمد، نمایشگر امولد با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس، رم ۶ گیگابایتی در نسخه پایه و شارژر ۳۳ واتی از نکات برجسته این گوشی به‌شمار می‌روند.

موتو جی ۵۴ موتورولا

موتو جی ۵۴ موتورولا رقیب قدرت‌مندی برای نماینده شیائومی در این بخش محسوب می‌شود. این گوشی به تراشه دایمنسیتی ۷۰۲۰ مدیاتک مجهز شده است و در بخش دوربین، لرزش‌گیر اپتیکال تصویر دارد. با کمی هزینه بیشتر می‌توانید مدل ۱۲ گیگابایت رم این محصول را تهیه کنید.

از محصولات جایگزین در این رده قیمتی می‌توان به گلکسی ای ۲۴ سامسونگ و ردمی نوت ۱۲ شیائومی مدل ۴ جی اشاره کرد. نماینده شیائومی بسیار شبیه به نسل جدید خود است و نماینده کهکشانی‌ها گویی مشخصات خود را به ای ۱۵ منتقل کرده است.

گلکسی ای ۳۴ سامسونگ

برای بخش پایانی معرفی بهترین گوشی‌های ارزان بازار ایران می‌توانیم به مدل‌های پایه با حدود قیمت ۱۰ میلیون تومان بپردازیم. ای ۳۴ به‌رغم استفاده از بدنه پلاستیکی ضدآب است و عملکرد دوربین آن در این بازه قیمتی بهتر از سایر مدل‌ها خواهد بود. سامسونگ در بخش نمایشگر و تراشه کم‌کاری نکرده است و به‌راحتی می‌توانید به تماشای اثر سینمایی و سریال یا بازی بپردازید.

ردمی نوت ۱۳ پرو شیائومی ۴ جی

نسخه پرو ردمی نوت ۱۳ گوشی بسیار ارزشمندی است. صفحه نمایش باکیفیت، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی، شارژر ۶۷ واتی و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر تنها بخشی از ویژگی‌های مثبت این گوشی به‌شمار می‌رود.

گوشی‌های گیمینگ پوکو از جمله پوکو اف ۴ و پوکو ایکس ۵ پرو برای کاربران علاقه‌مند به بازی می‌توانند در بازه قیمتی ۱۰ تا ۱۱ میلیون تومان قرار بگیرند. اف ۴ با این‌که کمی قدیمی شده اما هنوز چیزی از ارزش‌های آن کم نشده است. ایکس ۵ پرو هم به‌عنوان اولویت دوم می‌تواند شما را در اغلب بازی‌های مدرن همراهی کند.

کدام یک از گوشی‌های ارزان بازار ایران برای شما مناسب است؟

گوشی ارزان و مالی اپل در بازار ایران

محصولات اپل همگی پریمیوم هستند و این شرکت گوشی ارزان ساخت و ساز نمی‌کند. بازار آیفون‌های دست دوم بسیار داغ است و با کمی جستجو می‌توانید محصولی خوب و خوش‌قیمت برای خود پیدا کنید. اما اگر برای خرید آیفون نو و ارزان مصمم هستید آیفون اس ای ۲۰۲۲ و آیفون ۱۳ مدل پایه ارزان‌ترین گوشی‌هایی هستند که می‌توانید تهیه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و دیجیاتور در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


پیدا کردن گوشی ارزان و با ارزش بالا کاری دشوار است.
قیمت روز گوشی موبایل هم به‌سرعت دست‌خوش تغییر می‌شود.
همه افراد به یک گوشی گران‌قیمت با جدیدترین تراشه نیاز ندارند.
محصولات مقرون به‌صرفه‌ای که انتظارات منطقی را برآورده سازند، ارزش خرید بالایی خواهند داشت.
اولین قدم برای یافتن بهترین گوشی‌های ارزان بازار ایران، درک نیازهای فردی خودتان است.
دانستن الگوی استفاده کمک می‌کند تا ویژگی‌های خاص هر گوشی را دسته‌بندی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *