تا اواخر سال آینده، کاهش ۴۰ درصدی انتشار گازهای مشعل پارس جنوبی
0 نظر
روند پیشرفت پروژه کاهش گازهای ارسالی به مشعل در مجتمع گاز پارس جنوبی در سه مرحله قرار دارد. این پروژه شامل خرید واجرا، پروژههای کوتاهمدت و مزایده گازهای مشعل است. با انجام پروژههای کوتاهمدت، حجم گازهای ارسالی به مشعل پالایشگاههای دوازدهگانه از ۸.۷۲ میلیون استاندارد مترمکعب در روز در سال ۱۴۰۱ به ۵.۲۹ میلیون استاندارد مترمکعب در روز تا پایان تابستان ۱۴۰۳ کاهش خواهد یافت. این کاهش حجم گازهای ارسالی به مشعل معادل ۳۹.۳ درصدی است و ارزش مالی سالانه آن بیش از ۳۵۰ میلیون یورو خواهد بود. همچنین با عملیاتی شدن قراردادهای فروش گازهای مشعل از سال ۱۴۰۴، پیشبینی میشود حجم گازهای ارسالی به مشعل پالایشگاههای دوازدهگانه به حدود ۲ میلیون استاندارد مترمکعب در روز برسد. استفاده از همه ظرفیتها برای ساخت و ساز پایدار گاز زمستانی نیز در دستور کار پالایشگاههای سیزدهگانه قرار دارد و ساخت و ساز بسیار پایدار و مطلوبی ثبت شده است. در حال حاضر چهار دستگاه توربین آماده نصب در چهار پالایشگاه مجتمع است که این مهم دستاوردی بسیار شاخص در شرایط فعلی ساخت و ساز گاز پایدار در فصل زمستان است. علاوه بر این، تحویلگیری پالایشگاه سیزدهم نیازمند همدلی، همکاری و تجربه همه مدیران پالایشگاههای مجتمع با پالایشگاه سیزدهم است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، احمد باهوش مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: روند پیشرفت پروژه کاهش گازهای ارسالی به مشعل طبق مصوبههای ابلاغی به مجتمع گاز پارس جنوبی، در سه مرحله شامل خرید و اجرا (پروژههای کوتاهمدت) و مزایده گازهای مشعل انجام شده و امید داریم این پروژه به سرانجام برسد.
وی بیان کرد: با انجام پروژههای کوتاهمدت حجم گازهای ارسالی به مشعل مجموع پالایشگاههای دوازدهگانه از ۸.۷۲ میلیون استاندارد مترمکعب در روز سال ۱۴۰۱ به روزانه ۵.۲۹ میلیون استاندارد مترمکعب تا پایان تابستان ۱۴۰۳ کاهش خواهد یافت که معادل کاهش ۳۹.۳ درصدی است.
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: افزون بر اهمیت محیط زیستی این پروژهها، ارزش مالی سالانه حجم کاهش گازهای ارسالی به مشعل در پروژههای کوتاهمدت، معادل بیش از ۳۵۰ میلیون یورو خواهد بود.
باهوش تصریح کرد: با عملیاتی شدن قراردادهای فروش گازهای مشعل از اواسط سال ۱۴۰۴، پیشبینی میشود حجم گازهای ارسالی به مشعل مجموع پالایشگاههای دوازدهگانه به حدود ۲ میلیون استاندارد مترمکعب در روز برسد.
استفاده از همه ظرفیتها برای ساخت و ساز پایدار گاز زمستانی
حسین شمشیری، معاون مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی نیز بیان کرد: استفاده از همه ظرفیتها برای ساخت و ساز پایدار گاز زمستانی در دستور کار پالایشگاههای سیزدهگانه پارس جنوبی قرار گرفته و خوشبختانه در روزهای اخیر ساخت و ساز بسیار پایدار و مطلوبی ثبت شده است.
وی گفت: پالایشگاه یازدهم و دوازدهم پارس جنوبی در روزهای جاری شرایط بسیار خوبی از منظر پایداری ساخت و ساز و محصولات جانبی داشتهاند و این دستاوردهای مهم حاصل تلاش زحمات ارزشمند متخصصان و کارکنان نوآور و خلاق این دو پالایشگاه سایت دو مجتمع گاز پارس جنوبی است.
معاون مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: با حمایت، پیگیری و رهنمودهای مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بسیاری از موارد مهم و کلیدی در پالایشگاههای یازدهم و دوازدهم سایت دو مجتمع مرتفع شده و امید است گامهای مؤثری برای پیشبرد اهداف راهبردی برداریم.
شمشیری اظهار کرد: اکنون چهار دستگاه توربین آماده نصب در چهار پالایشگاه مجتمع است که این مهم دستاوردی بسیار شاخص در شرایط کنونی ساخت و ساز گاز پایدار در فصل زمستان بهشمار میرود.
وی با اشاره به روند تحویلگیری پالایشگاه سیزدهم، تصریح کرد: عملیات تحویل و تحول در پالایشگاه سیزدهم باید با همدلی، همکاری و تجربه همه مدیران پالایشگاههای مجتمع با مجموعه پالایشگاه سیزدهم محقق شود و کارها طبق برنامه و دستورعملهای ابلاغی باشد.
روند پیشرفت پروژه کاهش گازهای ارسالی به مشعل در سه مرحله شامل خرید و اجرا، مزایده گازهای مشعل انجام شده و امید داریم این پروژه به سرانجام برسد. با انجام پروژههای کوتاه مدت، حجم گازهای ارسالی به مشعل کاهش مییابد. حجم کاهش گازهای ارسالی به مشعل در پروژههای کوتاهمدت معادل بیش از ۳۵۰ میلیون یورو است. پیشبینی میشود حجم گازهای ارسالی به مشعل پالایشگاههای دوازدهگانه به حدود ۲ میلیون استاندارد مترمکعب در روز برسد. استفاده از همه ظرفیتها برای ساخت و ساز پایدار گاز زمستانی در دستور کار پالایشگاههای سیزدهگانه قرار گرفته است. ساخت و ساز پایدار و مطلوبی در پالایشگاههای یازدهم و دوازدهم ثبت شده است. چهار دستگاه توربین آماده نصب در چهار پالایشگاه مجتمع است. عملیات تحویل و تحول در پالایشگاه سیزدهم باید با همدلی و همکاری مدیران پالایشگاههای مجتمع محقق شود.