کاهش ۵ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق با استفاده از تجهیزات پیشرفته
0 نظر
در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، آرش کردی، معاون هماهنگی توزیع توانیر، برگزاری این گردهمایی را به عنوان فرصتی مغتنم برای پیشبرد موضوعات مشترک مرتبط با تولیدی توزیع برق توصیف کرد. او بر لزوم ایجاد تغییر در فضای اطلاعرسانی و نیاز شرکتهای تولیدی برق به برنامهریزی جهت حرکت سریع و مؤثر در این فضا تأکید کرد. همچنین، شرکت توانیر اقدام به کاهش مصرف برق در ایام اوج بار تابستان با استفاده از ابزارها و فناوریهای دیجیتال کند و از اقدامات میراثسازی در بخشهای صنعتی، تجاری، عمومی، اداری بهرهبرداری بیان کرد. علاوه بر این، کدری لزوم آموزش و اطلاعرسانی برای میراثسازی سازماندهی مصرف برق را تأکید نمود و اهمیت تجزیه و تحلیل و پردازش دادههای تولیدی برق را برجسته ساخت. او تأکید کرد که استفاده از روشهای فرهنگی و مدلهای تشویقی و پاداش محور، هزینههای کمتری در مقایسه با اقدامات سختافزاری خواهد داشت.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت نیرو، آرش کردی در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، این گردهمایی را فرصتی مغتنم برای پیشبرد موضوعات مشترک مرتبط با تولیدی توزیع برق عنوان کرد که از سوی معاونت هماهنگی توزیع توانیر به منظور هماهنگی، هم افزایی و به روز رسانی موضوعات تدبیر شده است.
وی همچنین بر لزوم ایجاد تغییر در فضای اطلاعرسانی تاکید کرد و گفت: در فضای فعلی نمیتوان با اتکا به راهکارهای پیشین تأثیرگذار بود.
کردی خاطرنشان کرد: شرکتهای تولیدی برق باید این فضا را درک کرده و برای حرکت سریع و مؤثر در این محیط برنامهریزی داشته باشند و آن را جزئی از فعالیتهای آتی خود در نظر بگیرند که میتواند در عین سودآوری، به نوعی موجب بهبود عملکرد و نگرشها شود.
به گفته وی، شرکت توانیر در نظر دارد با استفاده از ابزار و فناوریهای دیجیتال و همکاری شرکتهای توزیع نیروی برق حداقل ٥ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق خانگی را در ایام اوج بار تابستان بر اساس تعداد مشترکان، میزان اوج بار منطقه، ضرایب استانی و سایر شاخصها از طریق اقدامات میراثسازی کاهش دهد.
کردی موضوع سازماندهی مصرف برق طی دو سال اخیر را از سبک و اسلوب مشخصی برخوردار دانست که طی سالهای ١٤٠١ و ١٤٠٢ با حداقل تبعات اجتماعی و سیاسی همراه بود و به کسب دانش و روشی انجامید که قابل ارزیابی است.
مدیرعامل توانیر اقدامات انجام شده در رؤیت و کنترل پذیری مصارف زراعت را قابل تقدیر عنوان کرد و از کفایت اقدامات در بخشهای صنعتی، تجاری، عمومی، اداری خبر داد که هنوز با شرایط مطلوب فاصله دارد و برای بخش خانگی نیز با توجه به بالا بودن حساسیت این بخش و تنوع اقلیمی، فرهنگی و… کفایت لازم ایجاد نشده است.
کردی میراث سازی سازماندهی مصرف برق را مستلزم آموزش و اطلاعرسانی عنوان کرد و افزود: در حالی که اقدامات میراث سازی و سازماندهی مصرف باید از پایداری برخوردار باشد، این اقدامات در اغلب موارد تأثیر مقطعی و گذرا دارد.
کردی با اشاره به نقش لوازم اندازه گیری هوشمند در پیشبرد اهداف و برنامههای سازماندهی مصرف، ضرورت توسعه ساختارهای نرم افزاری در کنار توسعه سخت افزاری شبکه را مورد توجه قرارداد و بر اهمیت تجزیه و تحلیل و پردازش دادههای تولیدی برق تاکید کرد.
وی استفاده از روشهای فرهنگی در این مسیر را متضمن بهرهگیری از انواع مدلها ذکر کرد که مبنای آن تشویقی و پاداش محور است و به مراتب هزینههای کمتری نسبت به اقدامات سخت افزاری و احداث نیروگاه و خطوط برای تولیدی برق در پی خواهد داشت.
در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، آرش کردی بر لزوم ایجاد تغییر در فضای اطلاعرسانی تأکید کرد. او اظهارداشت کرد که شرکتهای تولیدی برق باید برنامهریزی داشته باشند تا در این فضا به مؤثرترین شکل عمل کنند و بهبود عملکرد و نگرشها را ارتقا دهند. همچنین، شرکت توانیر با استفاده از ابزار و فناوریهای دیجیتال و همکاری شرکتهای توزیع نیروی برق، قصد دارد مصرف برق خانگی را در ایام اوج بار تابستان کاهش دهد. در مدت دو سال گذشته، سازماندهی مصرف برق برخی تغییرات را تجربه کرده است که قابل ارزیابی است. هرچند که اقدامات میراث سازی و سازماندهی مصرف برق در اغلب موارد تأثیر مقطعی و گذرا دارد. از این رو، نیاز به آموزش و اطلاعرسانی بیشتر در این زمینه حاکم است. همچنین، توسعه ساختارهای نرم افزاری و تجزیه و تحلیل و پردازش دادههای تولیدی برق در سازماندهی مصرف برق بسیار مهم است. استفاده از روشهای فرهنگی نسبت به اقدامات سخت افزاری و احداث نیروگاه و خطوط برای تولیدی برق هزینه کمتری خواهد داشت.