علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان سمنان کاهش ساخت و ساز آن است.
0 نظر
محمد رضا قاسمی، رئیس سازمان جهاد زراعت استان سمنان در گفتگو با خبرنگار دیجیاتور به تاثیر شرایط کمآبی و فقر مراتع بر ساخت و ساز گوشت در استان سمنان اشاره کرد. او بیان کرد که استان سمنان به دلیل وابستگی بسیار به مراتع و کیفیت نامناسب تعلیف دامها از این مراتع، در زمینه ساخت و ساز گوشت مشکلاتی دارد. قاسمی با اشاره به روابط حکومتیهای حمایتی جهاد زراعت از دامداران، به تأمین نهادههای مدت دار دامی اشاره کرد و از بازپرداخت شش ماهه نهادهای مانند جو به دامداران صحبت کرد. وی همچنین به افزایش عرضه گوشت قرمز و تأثیر آن بر تعادل بازار اشاره کرد. در پایان، قاسمی به شرایط و روند افزایش قیمت گوشت قرمز در استان سمنان اشاره کرد و قیمتهای مختلف گوشت در منطقه را اعلام کرد.
محمد رضا قاسمی در گفتوگو با خبرنگار دیجیاتور، ضمن بیان اینکه استان سمنان با توجه به شرایطی که دارد در زمینه ساخت و ساز گوشت بسیار وابسته به مراتع و کیفیت عرضههایی است که در تعلیف دامها از آنها بهره گیری میشود، ابراز کرد: با کمآبیهای سالهای اخیر و فقر شدید مراتع تعلیف در مراتع به شکل مناسبی انجام نمیشود.
وی با بیان اینکه این موضوع روی ساخت و ساز گوشت میتواند تأثیر منفی گذاشته باشد، افزود: روابط حکومتیهای حمایتی در این زمینه جهاد زراعت از دامداران داشته است که از جمله آنها میتوان به تأمین نهادههای مدت دار دامی اشاره کرد.
رئیس سازمان جهاد زراعت استان سمنان با بیان اینکه نهادهای مانند جو که مورد نیاز بسیاری از دامداران است، با بازپرداخت شش ماهه در اختیار دامداران روستایی و عشایری قرار میگیرد تا بتوانند فعالیت تولیدی شأن را استمرار ببخشند، گفت: با افزایش عرضه میتوانیم متعادل شدن بازار گوشت را نیز شاهد باشیم.
قاسمی با بیان اینکه تأمین بخشی از نیاز بازار از طریق گوشت قرمز وارداتی نیز در دستور کار قرار گرفته است، تاکید کرد: گوشت قرمز منجمد در شرایط فعلی برای مراکز عمده مصرف مثلاً موسسه آموزش عالیها، پادگانها و … تدارک دیدهایم که بخشی از تقاضای بازار را به این صورت جواب داده باشیم و بتوانیم شرایط بهتری را برای تقاضای شهروندان مهیا سازیم.
وی درباره شرایط و روند افزایشی قیمت گوشت قرمز در بازارهای استان سمنان افزود: کاهش ساخت و ساز یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در سمنان است
به گزارش مهر، طبق اعلام واحد بازرسی و نظارت استان سمنان گوشت گوسفندی- شقه کیلو گرم ۵۲۰ هزار تومان، گوشت گوسفندی ران گرم داخلی کیلو گرم ۵۲۰ هزار تومان گوشت گوساله (مخلوط) کیلو گرم ۵۰۰ و گوشت گوساله ران گرم داخلی کیلو گرم ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد اما در مغازههای استان هیچ گوشتی کمتر از ۵۳۰ و ۵۴۰ هزار تومان فروخته نمیشود.
ساخت و ساز گوشت در استان سمنان به مراتع و کیفیت تعلیف دامها وابسته است. با کمآبیهای اخیر و فقر شدید مراتع، تعلیف در مراتع به شکل مناسبی انجام نمیشود. این مسئله میتواند تأثیر منفی بر ساخت و ساز گوشت داشته باشد. برای حمایت از دامداران، روابط حکومتیهای حمایتی به جهاد زراعت اعمال میشود. نهادههای مدت دار دامی مانند جو به دامداران روستایی و عشایری تامین میشود. افزایش عرضه گوشت میتواند باعث متعادل شدن بازار گوشت شود. علاوه بر ساخت و ساز داخلی، گوشت قرمز وارداتی نیز تأمین میشود. برای مراکز عمده مصرف نظیر موسسه آموزش عالیها و پادگانها، گوشت قرمز منجمد تدارک دیده شده است. افزایش قیمت گوشت قرمز در سمنان به دلیل کاهش ساخت و ساز رخ میدهد. قیمتهای مشخص شده برای گوشت در استان سمنان بالا است و در مغازهها، گوشت با قیمتهای بیشتری فروخته میشود.