کالاهای فناورانه باید استانداردهای اروپا را اتباع کنند
0 نظر
در حاشیه نشست مشترک با رئیس صندوق پیشرفت، سیدمجتبی خیامنکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت، امنیت غذایی را برای یک تحول بزرگ آماده دانست و تاکید کرد که در حکومت سیزدهم شرایط لازم برای این تحول ایجاد شده است. او بیان کرد که مناطق حفاظتشده علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین دو ساله وجود دارد و باید حمایت از شرکتهای دانشبنیان بخش زراعت تقویت شود. همچنین، اشاره شد که با حل دو چالش مجوز و بازار، شرکتهای دانشبنیان میتوانند رشد قابل توجهی داشته باشند و تحول بزرگی در بخش زراعت ایجاد شود که به کشور بهرهوری زیادی بخش خواهد داد.
به گزارش دیجیاتور، سیدمجتبی خیامنکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت (تات) در حاشیه نشست مشترک با رئیس صندوق پیشرفت که با هدف بررسی وضعیت شرکتهای دانشبنیان مستقر در مناطق حفاظتشده علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین برگزار شد، حوزه امنیت غذایی را مستعد یک تحول بزرگ دانست و گفت: مؤلفههای این تحول بزرگ در حکومت سیزدهم فراهم شده است و به یک همت قوی برای تحقق این موضوع نیازمندیم.
وی افزود: حمایت از شرکتهای دانشبنیان بخش زراعت، از اولویتهای وزارت متبوع است و در همین راستا به دنبال مبنای قانونی برای حمایت از این شرکتها هستیم.
رئیس سازمان تات گفت: مناطق حفاظتشده علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین به چشمانداز و رسمیتی دو ساله دست یافته و در حوزهی دانشبنیانهای زراعت، سهم بارزی داشته است.
خیامنکویی با اشاره به ظرفیت خوب مناطق حفاظتشده علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین گفت: این پارک ظرفیت استقرار ۲۰۰۰ شرکت دانشبنیان را دارد. همچنین پتانسیل عظیمی بین اعضای هیأت علمی بخش زراعت وجود دارد و شرکتهای دانشبنیان، محفل مناسبی برای حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی بخش زراعت محسوب میشوند.
وی مشارکت و همکاری با شرکتهای دانشبنیان بخش خصوصی در راستای ساخت و ساز بذر و واکسن را از جمله برنامههای سازمان تات دانست و گفت: راهبرد سازمان تات و مؤسسههای تحقیقاتی، حمایت و تقویت شرکتهای دانشبنیان و بهرهگیری از ظرفیت ترویج و شبکههای ترویجی مؤسسههای آموزش و ترویج برای حمایت از این شرکتهاست.
رئیس سازمان تات با بیان این که شرکتهای دانشبنیان با دو چالش عمده مجوز و بازار روبرو هستند، گفت: حداقلِ بازار شرکتهای دانشبنیان را باید به صورت منطقهای ببینیم و برای تحقق این موضوع، کالاهای فناورانه باید استاندارد اروپا را اخذ کنند و امکان حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای بینالمللی فراهم شود.
وی تصریح کرد: همچنین میتوانیم متولی برگزاری یک رویداد بینالمللی در این حوزه باشیم و از کشورهای منطقه برای حضور در این رویداد دعوت کنیم تا از نزدیک با دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان حوزه زراعت آشنا شوند و فروش و معرفی محصولات در سطح بینالملل برای این شرکتها داشته باشیم.
معاون وزیر جهاد زراعت افزود: با انجام این دست اقدامات، تعداد شرکتهای دانشبنیان حوزه زراعت رشد قابل ملاحظهای پیدا خواهد کرد و تحول چشمگیری در بخش زراعت را شاهد خواهیم بود که آثار مثبت فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.
خیامنکویی خاطرنشان کرد: پیشرفت و خلاقیت در برنامههای شرکتهای دانشبنیان باید به گونهای باشد که ثروتی برای کشور به وجود آورد و ایدهها و پیشرفتهایی که منجر به ایجاد رقابت سالم و افزایش کیفیت تولیدات محصولات زراعت شوند.
اهمیت انجام اقدامات برای رشد شرکتهای دانشبنیان حوزه زراعت و ایجاد تحول در بخش زراعت و آثار مثبت آن برای کشور