کاشت یک میلیارد درخت نیازمند ۲۰۰ میلیون مترمکعب منابع آبی است.

کاشت یک میلیارد درخت به ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب نیاز دارد


در دیدار با امام جمعه قم، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد زراعت، ضمن اشاره به طرح نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت در بازه زمانی ۴ ساله، اعلام کرد که برای کاشت و نگهداری از یک میلیارد درخت سالانه به ۲۰۰ میلیون متر مکعب منابع آبی نیاز وجود دارد. او با بیان اینکه کشور مشکل کمبود منابع آبی را دارد، افزود که منابع آبی حاصل از بارندگی در حدود ۱۲۰ میلیارد مترمکعب است و با تدبیر و سازماندهی درست، با اجرای این طرح می‌توان در طی ۴ سال، کاشت یک میلیارد درخت را تحقق بخشید. نوبخت بیان کرد که کاشت این تعداد درخت می‌تواند در رفع بسیاری از مشکلات زیست محیطی کمک کند و تأکید کرد که علما، مراجع دینی و حوزه‌های علمیه نیز می‌توانند در میراث‌سازی برای کاشت نهال نقش مهمی داشته باشند. وی اشاره کرد که تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیون نهال در ذخایر زمین کشور ساخت و ساز شده است و حفظ، نگهداری و توسعه پوشش گیاهی در هر کشور امنیت زیستی و غذایی را تأمین می‌کند. همچنین، با کاشت نهال‌ها برای مقابله با تخریب زمین می‌توان به کاهش ریزگردها کمک کرد.

به گزارش دیجیاتور، عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور و معاون وزیر جهاد زراعت در دیدار با امام جمعه قم، با اشاره به طرح نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت در بازه زمانی ۴ ساله گفت: برای کاشت و نگهداری از یک میلیارد درخت سالانه به ۲۰۰ میلیون متر مکعب منابع آبی نیاز داریم.

وی اظهار کرد: اگرچه کشور با کاهش باران مواجه است ولی منابع آبی حاصل از بارندگی ۱۲۰ میلیارد مترمکعب است که نیازمند سازماندهی و حکمرانی است و با این طرح می‌توان کاشت یک میلیارد درخت در ۴ سال را محقق کرد.

نوبخت با اشاره به این که یک میلیارد درخت، ۲۰۰ میلیون مترمکعب منابع آبی نیاز دارد، افزود: کاشت یک میلیارد درخت می‌تواند بسیاری از مشکلات زیست محیطی را رفع کند.

وی تاکید کرد که علما، مراجع و حوزه‌های علمیه در عرصه میراث‌سازی برای غرس نهال نقش مؤثری خواهند داشت.

رئیس سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور با بیان این که در ادیان مختلف به درختکاری بسیار سفارش شده است، گفت: در ذخایر زمین بیش از ۲۵۰ میلیون نهال ساخت و ساز شده است.

نوبخت، حفظ، نگهداری و توسعه پوشش گیاهی در هر کشور را تأمین کننده امنیت زیستی و غذایی یک کشور برشمرد و گفت: ریزگردها در برخی از شهرها مردم را آزار می‌دهد، اگر با کمک مردم نهال‌هایی برای مقابله با تخریب زمین کشت شود، گام مؤثری در کاهش ریزگردها برداشته‌ایم.


کشت یک میلیارد درخت در ۴ سال به ۲۰۰ میلیون مترمکعب منابع آبی نیاز دارد. کشت یک میلیارد درخت می‌تواند مشکلات زیست محیطی را رفع کند. علما، مراجع و حوزه‌های علمیه در عرصه میراث‌سازی برای غرس نهال نقش مؤثری خواهند داشت. در ادیان مختلف به درختکاری سفارش شده است. در ذخایر زمین بیش از ۲۵۰ میلیون نهال ساخت و ساز شده است. حفظ، نگهداری و توسعه پوشش گیاهی در هر کشور امنیت زیستی و غذایی یک کشور را تأمین می‌کند. کاشت نهال‌ها برای مقابله با تخریب زمین می‌تواند در کاهش ریزگردها مؤثر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *