ساخت چین رقیب ربات انسان نمای تسلا

چین رقیب ربات انسان نمای تسلا را ساخت


شرکت چینی “کپلر”، با توسعه ربات انسان نمای Forerunner، در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی 2024 قصد دارد این ربات را به نمایش بگذارد. Forerunner با توانایی های پیشرفته ای در زمینه حرکات بدن، کنترل دقیق اشیا با دست و ادراک بصری پیچیده، به منظور افزایش بهره وری و تسریع فرایند ساخت ربات ها توسعه یافته است. این ربات با دست هوشمند، مهارت در ناوبری روی سطوح چالش برانگیز، توانایی اجتناب از موانع، حمل اشیا سنگین و هماهنگی چشم و دست، به طور هوشمندانه ارتباط برقرار می کند. از طریق چند حسگر و سیستم AI نبولا که در ربات است، محیط اطراف را درک می کند و در اماکن خطرناک حرکت کرده و از موانع اجتناب می کند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، هر روز بر تعداد شرکت هایی که در حوزه ربات های انسان نما سرمایه گذاری می کنند، افزوده می شود. دلیل این امر دستیابی به AI تجسم یافته و توسعه سیستم های رباتیکی است که به طور جهانی قابل انطباق باشند.

یکی از این موسسات، شرکت چینی «کپلر» است که تصمیم دارد ربات انسان نمای Forerunner را در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی 2024(CES)نمایش دهد. کپلر مجموعه ربات های Forerunner برای مقاصد عمومی توسعه یافته اند و در زمینه حرکات بدن، کنترل دقیق اشیا با دست و ادراک بصری پیچیده، قابلیت های پیشرفته ای دارند. این امر سبب می شود Forerunnerرقیبی سرسختی برای ربات اپتیموس تسلا باشد.

شرکت سازنده مدعی است ربات انسان نما با هدف افزایش بهره وری با فناوری های نوین و تسریع فرایند سه روز کار در هفته ساخته می شود. این تغییر به انسانها کمک می کند تا زمان بیشتری را صرف فعالیت های معنادار مانند اکتشافات فضایی کنند.

ربات انسان نمای کپلر 178 سانتی متر قد و 85 کیلوگرم وزن دارد. این ویژگی های پیشرفته شامل دستی هوشمند با 12 درجه آزادی حرکت است. کل بدن ربات نیز 40 درجه آزادی حرکت دارد. Forerunner می تواند در ناوبری روی سطوح چالش برانگیز عملکرد خوبی داشته باشد، با مهارت از موانع اجتناب کند، با چابکی دستش را حرکت دهد، اشیای سنگین را حمل کند؛ هماهنگی چشم و دست دقیقی داشته باشد و در کنار تمام این موارد به طور هوشمندانه ارتباط برقرار کند.

قابلیت های خارق العاده ربات انسان نمای کپلر به وسیله یک سیستم نوآورانه انجام می شود که با الهام از ربات اپتیموس ساخته شده است.

همچنین ربات چینی با کمک چند حسگر که در مغز وی قرار گرفته اند، می تواند محیط اطرافش را درک کند. این حسگرها شامل دوربین دوچشمی زاویه باز، طیفی، 4 میکروفون با میدان فعالیت وسیع، شتاب سنج و AHRS (سیستم مرجع نگرش و عنوان). این ربات با استفاده از یک ماژول صوتی مصنوعی و بلندگوهای استریوفونیک با مردم ارتباط برقرار می کند.

تمام اطلاعات این حسگرها به سیستم AI مخصوصی به نام نبولا منتقل می شود. این سیستم طوری طراحی شده تا به ربات کمک کند در اماکن خطرناک حرکت و در مسیر خود از موانع اجتناب کند. دستان ربات نیز حس لامسه دارند و می توانند به آرامی اشیا را بلند کنند. ربات با کمک سیستم AI گفته شده به اندازه ای هوشمند است که می تواند در محیط های پیچیده ناوبری کند و به همین دلیل برای انجام فعالیت های مختلف مناسب است.


این متن نشان می دهد که تعداد شرکت هایی که در حوزه ربات های انسان نما سرمایه گذاری می کنند، روز به روز افزایش می یابد. دلیل این امر، دستیابی به AI تجسم یافته و توسعه سیستم های رباتیکی بین المللی است. یکی از این شرکت ها، شرکت چینی «کپلر» است که ربات انسان نمای Forerunner را در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی 2024 (CES) نمایش می دهد. این ربات با هدف افزایش بهره وری با فناوری های نوین و تسریع فرایند ساخته شده و از قابلیت های پیشرفته ای مانند دقت حرکت، کنترل اشیا با دست و ادراک بصری پیچیده برخوردار است. ربات Forerunner می تواند رقیبی قوی برای ربات اپتیموس تسلا باشد. ربات کپلر با استفاده از چند حسگر مختلف محیط اطراف خود را درک کرده و با سیستم AI به نام نبولا در اماکن خطرناک حرکت و از موانع اجتناب می کند. همچنین با استفاده از دست هوشمند، قادر به حرکت دادن اشیا سنگین است و با استفاده از ماژول صوتی و بلندگوهای استریوفونیک، با مردم ارتباط برقرار می کند. در کل، ربات Forerunner با استفاده از تکنولوژی AI و حسگرهای مختلف، قادر به ناوبری و انجام فعالیت های مختلف در محیط های پیچیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *