پیشرفت ۵۵ درصدی پایانههای شناور طرح جاسک: بزرگترین اتوبوسهای شناور
0 نظر
مدیرعامل شرکت فناوری طراحی و ساخت تأسیسات دریایی، به همراه مدیران ارشد شرکت، از یاردهای ساخت و کارخانههای مختلف در خرمشهر بازدید کرد. در جریان بازدید، متخصصان شرکت از جزئیات طرحهای در حال اجرا گفتند. مدیرعامل شرکت، توسعه فعالیت ها با شتاب دادن به طرحها را ضروری خواند و آمادگی شرکت برای گرفتن سهم قابل توجهی از پروژه مهم پارس جنوبی را اعلام کرد. او همچنین ظرفیت یاردهای تأسیسات دریایی را ارزیابی کرد و گفت که میتواند در اختیار توسعه کشور قرار گیرد. همچنین در طرحهایی مانند جکت رسالت و گویهای شناور، توانمندی امکانات و تجهیزات بررسی شد. در پایان، اشاره شد که کار ساخت عرشه و پروژه بلال نزدیک است و پروژه پوشش دهی به خطوط لوله نیز به زودی آغاز میشود.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، حسین شیوا روز گذشته (۶ دیماه) به همراه مدیران ارشد این شرکت از «یاردهای ساخت و کارخانه ساخت مخازن و تجهیزات فلزی و کارخانه پوشش و وزین سازی لوله این شرکت در خرمشهر» بازدید کرد.
وی در برنامه بازدید از یارد خرمشهر، سرمایه انسانی موجود را کارآمد و متخصص خواند و از بخشهای مختلف این مجتمع صنعتی و تولیدی بازدید کرد؛ در جریان بازدید یادشده، کارشناسان و متخصصان بخشهای مختلف یاردها و کارخانهها جزئیات طرحهای در حال اجرا از جمله ساخت SPM دوم و سوم طرح جاسک را تشریح کردند.
مدیرعامل شرکت فناوری طراحی و ساخت تأسیسات دریایی همچنین توسعه فعالیتهای فروش و معرفی محصولات را برای این شرکت همزمان با شتاببخشی به طرحها ضروری خواند و افزود: با اتکا به توانمندی نیروهای متخصص در یارد خرمشهر و دیگر ظرفیتهای ویژه و بیبدیل شرکت تأسیسات دریایی، در حال مذاکره بهمنظور گرفتن سهم قابل توجهی از مگا پروژه مهم و ملی فشار افزایی پارس جنوبی هستیم.
شیوا تصریح کرد: این پروژه یکی از طرحهای کلیدی و با اهمیت تولیدی منابع هیدروکربن و گاز کشور است که نقش بهسزایی در تأمین گاز کشور خواهد داشت؛ افزون بر طرحهای در حال اجرا مانند جکت رسالت و گویهای شناور SPM توانمندی امکانات و تجهیزات و روزآمدی آنها قابل توجه ارزیابی شد.
وی با بیان اینکه مولدسازی سرمایههای راکد و افزایش بهرهوری از ارزشهای مدنظراست، گفت: یارد صنعتی خرمشهر آمادگی دارد نیازهای تولیدی منابع هیدروکربن و گاز در بخشهای مانند جکت، عرشه، گوی شناور، مخازن تحت فشار، ذخیره و نگهداری میعانات و تجهیزات پتروشیمی را در بخشهای خشکی و فراساحلی تا تحقق ظرفیت اسمی تأمین کند. از این رو، بازوی توانمند و معتبر شرکتهای توسعه محور تولیدی منابع هیدروکربن است.
مدیرعامل شرکت فناوری طراحی و ساخت تأسیسات دریایی ظرفیت یاردهای تأسیسات دریایی در خرمشهر را ۶۰ هزار تن در سال ارزیابی کرد و افزود: این ظرفیت میتواند در اختیار توسعه کشور در بخش منابع هیدروکربن و گاز قرار گیرد و برای سهامدار نیز نفع و آورده مالی محقق کند. به همت متخصصان داخلی جکت طرح رسالت و پایلهای آن به وزن تقریبی ۱۹۰۰ تن در حال ساخت است و تا پایان سال تکمیل و برای انتقال به موقعیت مخزن آماده خواهد شد.
وی با اشاره و توانمندی یادر صنعتی شرکت تأسیسات دریایی در خرمشهر گفت: بهزودی کار ساخت عرشه و متعلقات پروژه بلال به وزن ۳۶۰۰ تن از سوی تأسیسات دریایی آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت تأسیسات دریایی اعلام کرد: ساخت پایانههای شناور(SPM) از دیگر توانمندیهای این شرکت است در همین زمینه ۲ تجهیز بهعنوان بزرگترین گویهای شناور کشور که برای طرح جاسک در حال ساخت هستند، پیشرفتی برابر با ۵۵ درصد را ثبت کردند.
شیوا در بازدید از کارخانه پوشش و وزین سازی لوله نیز گفت: به زودی کار پوشش دهی به خطوط لوله ۹۵ کیلومتری طرح ایلام و ابوذر آغاز خواهد شد که یکی از توانمندیهای تخصصی شرکت تأسیسات دریایی است.
استان همدان از آرام ترین استانهای کشور محسوب می شود. این استان در غرب ایران واقع شده است و دارای منابع آبی و هوای کوهستانی است. این استان دارای جاذبههای طبیعی زیادی مانند دریاچه ابهر، نمک آبرود، آبشارهای فومن و … است. همچنین شهرهایی همچون ملایر، نهاوند و رزن نیز بخشی از این استان هستند. استان همدان دارای میراث و آداب و رسوم متنوعی است و مردم این استان به طور کلی مهماننواز و آماده همکاری با گردشگران هستند.