وزیر جهاد زراعت، گزارشی از وضعیت ذخایر استراتژیک به مجلس ارائه داد.
0 نظر
در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با حضور وزیر جهاد زراعت و معاونانش، بحث رصد خانه زراعت و وضعیت ذخایر راهبری مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و لزوم داشتن اطلاعات دقیق در سازماندهی حوزه زراعت و دامی، واقعیت اینکه راهاندازی رصدخانه زراعت تاکنون با تأخیر چندساله همراه بوده است بیان شد. در نتیجه وزارت جهاد زراعت موظف شد تا طبق برنامه زمانبندی دقیق، میزان پیشرفت این پروژه را به منظور تکمیل رصدخانه به صورت منظم و ماهانه به کمیسیون ارائه کند. همچنین وزیر جهاد زراعت گزارشی از وضعیت ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی ارائه کرد و قرار شد در مورد سازماندهی این ذخایر و چالشهای حال و آینده، گزارشی به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه شود. در ادامه، در مورد اخذ مابهالتفاوت از اعضای زنجیره تأمین و ساخت و ساز کالاهای اساسی پس از حذف ارز ترجیحی بحث شد و اعلام شد که تاکنون ۴,۰۰۰ میلیارد تومان واریز شده است و گزارش آن نیز به کمیسیون ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، علی خضریان در تشریح جلسه این کمیسیون با حضور وزیر جهاد زراعت و معاونانش، گفت: با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و لزوم وجود اطلاعات دقیق جهت سازماندهی حوزه زراعت و دامی به ویژه در شرایط امروز کشور، بحث رصد خانه زراعت و وضعیت ذخایر راهبری در دستورکار این کمیسیون قرار گرفت.
وی توضیح داد: بر اساس بررسیهای کارشناسی کمیسیون اصل ۹۰، با وجود تکالیف مقررات و تاکید مراجع بالادستی تاکنون راهاندازی رصدخانه زراعت با تأخیر چندساله همراه بوده لذا وزارت جهاد زراعت موظف شد تا ضمن ارائه برنامه زمانبندی دقیق جهت تکمیل این رصدخانه، میزان پیشرفت این پروژه را به شکل منظم و ماهیانه به کمیسیون گزارش دهد.
نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: علاوه بر این، وزیر جهاد زراعت گزارشی از وضعیت ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی ارائه کرد که مقرر شد در مورد نحوه سازماندهی این ذخایر و چالشهای حال و آینده کشور گزارشی به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه شود.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار کرد: در انتها نیز موضوع اخذ مابهالتفاوت از اعضای زنجیره تأمین و ساخت و ساز کالاهای اساسی پس از حذف ارز ترجیحی مورد بررسی قرار گرفت. وزارت جهاد زراعت اعلام کرد که در همین راستا تاکنون ۴,۰۰۰ میلیارد تومان به خزانه واریز شده و گزارش آن نیز طی روزهای آتی به کمیسیون ارسال خواهد شد.
امنیت غذایی و لزوم داشتن اطلاعات دقیق در سازماندهی حوزه زراعت و دامی در دستور کار کمیسیون اصل ۹۰ قرار گرفت. تاکنون رصدخانه زراعت با تأخیر چندساله راهاندازی نشده و وزارت جهاد زراعت موظف شد نسبت به تکمیل این رصدخانه گزارشهای منظمی را به کمیسیون ارائه دهد. همچنین، گزارشی درباره وضعیت ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی و چالشهای آینده کشور به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه میشود. همچنین بحث اخذ مابهالتفاوت از اعضای زنجیره تأمین و ساخت و ساز کالاهای اساسی پس از حذف ارز ترجیحی در کمیسیون بررسی شد وزارت جهاد زراعت اعلام کرده که تاکنون ۴,۰۰۰ میلیارد تومان به خزانه واریز شده است.