هیچ مجوزی برای فروش ۱۲۰ هزار وسایل نقلیه با قیمت بازار دریافت نشده است.

هیچ مجوزی برای فروش ۱۲۰ هزار خودرو با قیمت بازار صادر نشده است


در این متن، سخنگوی مالی حکومت درباره مجوز فروش ۱۲۰ هزار وسایل نقلیه به قیمت حاشیه بازار و مصوبه‌ای که در این مورد توسط وزارت تولیدی منتشر شده است صحبت می‌کند. او اعلام می‌کند که هیچ نهادی تا کنون مجوزی برای این اقدام صادر نکرده است و هیچ برنامه‌ای برای کنار گذاشتن سامانه یکپارچه فروش خودروها وجود ندارد. همچنین، به توجه به شرایط مالی کشور و استفاده سرمایه‌ای وسایل نقلیه، ادعا می‌کند که حکومت همچنان از سامانه یکپارچه استفاده خواهد کرد و اصلاح ساختارها و کنترل قیمت وسایل نقلیه در دستور کار حکومت است.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، احسان خاندوزی سخنگوی مالی حکومت در پاسخ به سوال خبرنگار دیجیاتور در مورد اینکه مجوز فروش ۱۲۰ هزار وسایل نقلیه به قیمت حاشیه بازار توسط چه نهادی باید صادر شود؟ تصریح کرد: تا به امروز هیچ نهادی مجوزی برای این اقدام نداده است.

وی در پاسخ به این سوال که مصوبه‌ای با امضای مسؤولان وزارت صمت در مورد فروش این خودروها منتشر شده است، گفت: در سطح عالی وزارتخانه‌ها، حکومت و نهادهای دیگری که دخیل در امر قیمت گذاری وسایل نقلیه هستند مانند شورای رقابت و … هیچ مجوزی در این خصوص صادر نشده است.

وزیر دانش مالی تصریح کرد: تدبیر اصلی وزارت صمت در حوزه روابط حکومتی‌های وسایل نقلیه حرکت کردن به سمت اصلاح ساختارهایی است که قیمت وسایل نقلیه متأثر از آن ایجاد می‌شود. البته این موارد هم در چارچوب قوانین موجود است.

خاندوزی افزود: تمرکز بیشتر بر توسعه کیفیت، اصلاح بازار، اصلاح فناوری‌های محصولات خودرویی و تمرکز ویژه بر افزایش ظرفیت ساخت و ساز در داخل و افزایش بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه که مجموعاً به تعادل بخشی در بازار کمک می‌کند.

وزیر دانش مالی ادامه داد: به همین جهت با توجه به شرایطی که در دانش مالی کشور مبنی بر استفاده سرمایه‌ای وسایل نقلیه مواجه هستیم تا زمان حل این مسائل، هیچ برنامه‌ای برای کنار گذاشتن سامانه یکپارچه و … وجود ندارد.

وی گفت: مساله کنترل قیمت وسایل نقلیه و کنترل عواملی که موجب نارضایتی عمومی مردم خواهد شد به شکل ویژه و بدون رودربایستی با خودروسازان و قطعه سازان در دستور کار وزارت صمت و حکومت قرار دارد.

سامانه یکپارچه منحل نمی‌شود

خاندوزی درباره بدعهدی خودروسازان در عمل به تعهدات خود گفت: خودروسازان بر اساس توان تولیدی خود محصولات را در سامانه عرضه کردند و نزدیک به ۲ میلیون در این مراحل ثبت نام کردند.

وی اضافه کرد: حتماً پاسخ به این تقاضا با میزان تولیدی که خودروسازان دارند نیازمند این است که در هر مرحله با مقدار خودرویی که تولیدش خاتمه پیدا می‌کنند، عرضه صورت گیرد.

وزیر دانش مالی درباره انتشار شایعاتی پیرامون انحلال سامانه یکپارچه عرضه وسایل نقلیه هم تاکید کرد: انحلال سامانه یکپارچه عرضه وسایل نقلیه علیرغم شایعاتی مطرح شده در دستور کار حکومت نیست و تغییر در سامانه یکپارچه را کاملاً رد می‌کنیم.

سخنگوی مالی حکومت تصریح کرد: اساساً تا زمانی که استفاده از وسایل نقلیه به عنوان کالای سرمایه برای برخی از اقشار مطرح است و تقاضای مازاد غیر واقعی وسایل نقلیه در بازار را القا می‌کند حکومت اصرار دارد همچنان از سامانه یکپارچه استفاده کند و برنامه‌ای هم برای انحلال سامانه در وزارت سمت وجود ندارد.


هیچ نهادی مجوزی برای فروش ۱۲۰ هزار وسایل نقلیه به قیمت حاشیه بازار صادر نکرده است. هیچ مجوزی در سطح عالی وزارتخانه‌ها، حکومت و نهادهای دیگری که دخیل در امر قیمت گذاری وسایل نقلیه هستند، صادر نشده است. تدبیر اصلی وزارت تولیدی در حوزه روابط حکومتی‌های وسایل نقلیه حرکت کردن به سمت اصلاح ساختارهایی است که قیمت وسایل نقلیه متأثر از آن ایجاد می‌شود. خاندوزی افزود: تمرکز بیشتر بر توسعه کیفیت، اصلاح بازار، اصلاح فناوری‌های محصولات خودرویی و تمرکز ویژه بر افزایش ظرفیت ساخت و ساز در داخل و افزایش بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه که مجموعاً به تعادل بخشی در بازار کمک می‌کند. مساله کنترل قیمت وسایل نقلیه و کنترل عواملی که موجب نارضایتی عمومی مردم خواهد شد به شکل ویژه و بدون رودربایستی با خودروسازان و قطعه سازان در دستور کار وزارتصمت و حکومت قرار دارد. خودروسازان بر اساس توان تولیدی خود محصولات را در سامانه عرضه کردند و نزدیک به ۲ میلیون در این مراحل ثبت نام کردند. حتماً پاسخ به این تقاضا با میزان تولیدی که خودروسازان دارند نیازمند این است که در هر مرحله با مقدار خودرویی که تولیدش خاتمه پیدا می‌کنند، عرضه صورت گیرد. انحلال سامانه یکپارچه عرضه وسایل نقلیه علیرغم شایعاتی مطرح شده در دستور کار حکومت نیست و تغییر در سامانه یکپارچه را کاملاً رد می‌کنیم. تا زمانی که استفاده از وسایل نقلیه به عنوان کالای سرمایه برای برخی از اقشار مطرح است و تقاضای مازاد غیر واقعی وسایل نقلیه در بازار را القا می‌کند حکومت اصرار دارد همچنان از سامانه یکپارچه استفاده کند و برنامه‌ای هم برای انحلال سامانه در وزارت تولیدی وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *