هاب اصفهان به عنوان دومین مرکز برتر دانشبنیان شناخته شد
0 نظر
مرکز پیشرفت و شتابدهی دانشبنیان هاب اصفهان پس از ارزیابی عملکرد ۷۳ اینکوباتور، در سال ۱۴۰۱ موفق به کسب جایگاه دوم در کل کشور شد. این مرکز با تأیید معاونت علمی، در رویداد پردیس سامیت ۱۴۰۲ توسط شقایق حقجوی جوانمردی رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان ریاست جمهوری تقدیر شد. معیارهایی مانند تعداد تیمهای جذب شده، تعداد خروجی موفق، درآمد و سرمایه جذب شده برای اینکوباتور ارزیابی شدند. هاب اصفهان از سال ۱۳۹۶ فضای اشتراکی است که به شتابدهی و تامین مالی درایدههای نوآورانه میپردازد. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همچنین با میزبانی ۷۰۰ واحد دانشبنیان و فناور، در راستای توسعه مالی مستقران شده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مرکز پیشرفت و شتابدهی دانشبنیان هاب اصفهان بر اساس ارزیابی عملکرد ۷۳ اینکوباتور تأیید شده معاونت علمی، برای سال ۱۴۰۱ موفق به کسب جایگاه دوم در کل کشور شد و در رویداد پردیس سامیت ۱۴۰۲ با حضور شقایق حقجوی جوانمردی رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت.
تعداد تیمهای جذب شده در سال ۱۴۰۱، تعداد کل تیمهای جذب شده در عمر فعالیت اینکوباتور، تعداد خروجی موفق، ساعات آموزشی، برگزاری رویدادها، میانگین افراد حاضر در رویدادها، درآمد کسب شده در یک سال، سرمایه جذب شده برای اینکوباتور و تیمهای مستقر در آن از جمله معیارهای ارزیابی در انتخاب برترین مراکز شتابدهی پیشرفت برای سال ۱۴۰۱ بوده است.
در متن تقدیرنامه هاب، خطاب به مدیرعامل شرکت هوشمند اول برنای اصفهان (هاب اصفهان) آمده است:
ضمن تبریک بابت کسب جایگاه دوم آن مجموعه در ارزیابی عملکرد اعضای مرکز شتابدهی پیشرفت در سال ۱۴۰۱، به پارس ارج نهادن به تلاش و کوشش آن مجموعه، تسهیلات ۵ میلیارد ریالی از طرف این مرکز به آن اینکوباتور تخصیص و اهدا خواهد شد.
گفتنی است هاب اصفهان، یک اینکوباتور و فضای اشتراکی است که از سال ۱۳۹۶ با هدف تسهیل تامین مالی و شتابدهی درایدهها و تیمهای استارتاپی پیشرفت در زمینههای مسافرت و توریسم و صنایع خلاق، سازماندهی شهری و شهر هوشمند، AI و شبکه جهانیاشیا، در کنار پشتیبانی از تیمها تا رسیدن به مقصد مطلوب سنجههای کلیدی با استفاده از منتورینگ و آموزش حرفهای، تأمین زیرساختهای کسب و کاری و پشتیبانی از آنها برای ایجاد اکوسیستمی ارزشمند و ارزشساز برای تأمین و تکمیل نیازهای کشور ایجاد شده است.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با میزبانی از حدود ۷۰۰ واحد دانشبنیان و فناور مستقر، در جهت توسعه مالی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور به ایفای نقش مشغول است.
مرکز پیشرفت و شتابدهی دانشبنیان هاب اصفهان در سال ۱۴۰۱ جایگاه دوم کشوری را کسب کرده است. این مرکز با ارزیابی عملکرد ۷۳ اینکوباتور تأیید شده، توانست با حضور در رویداد پردیس سامیت ۱۴۰۲ توسط شقایق حقجوی جوانمردی، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی، تقدیر شود. تیمهای جذب شده، تیمهای خروجی موفق، ساعات آموزشی، رویدادها برگزار شده، تعداد افراد شرکت کننده در رویدادها، درآمد کسب شده در یک سال، سرمایه جذب شده و تیمهای مستقر در اینکوباتور از جمله معیارهای ارزیابی برای برترین مراکز شتابدهی بوده است. هاب اصفهان از سال ۱۳۹۶ تاکنون، با ایجاد شرایط مناسب برای تامین مالی و شتابدهی در حوزههای مختلف پیشرفت فعالیت دارد و به تسهیلات مالی نیز دسترسی دارد. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز با حضور ۷۰۰ واحد دانشبنیان و فناور، در راستای تبدیل علم به ثروت و توسعه مالی مبتنی بر دانش در کشور، نقش بسزایی ایفا میکند.