یک فرصت برای نظارت بر رشد و توسعه آثار هنری در دهه پنجم تحول سیاسی

نظاره‌گر پختگی تولیدات هنری در دهه پنجم انقلاب اسلامی باشیم

0 نظر


محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی، در پیامی به مناسبت برگزاری چهل و دومین جشنواره بین‌المللی صحنه نمایش فجر، به خواسته از هنرمندان برای ساخت و ساز آثار هنری با کیفیت و عمیق، قابل برخوردار از جذابیت بودن و توانایی برقراری ارتباط با مردم، اشاره کرده است. او با تأکید بر اهمیت شناخت میراث قرآنی و باورهای قلبی و ایمانی مردمان ایران در ساخت و ساز آثار خلاقانه، از هنرمندان اصیل و باورمند تحول سیاسی دعوت به تلاش برای ارتقا کیفیت و ساخت و ساز هنرمندانه کرده است. سالاری نیز ابراز تشکر و تقدیر کرده و بر ضرورت داشتن سطح و کیفیتی بالاتر و زیبنده‌تر در آثار هنری تأکید داشته است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر میراث و ارشاد اسلامی به مناسبت برگزاری چهل‌ و دومین جشنواره بین‌المللی صحنه نمایش فجر پیام داد.

در متن پیام معاون هنری وزیر ارشاد آمده است:

«در آستانه فجری دیگر در دهه پنجم تحول سیاسی و در ادامه امیدبخش حرکتی عظیم که خود را در قامت توفنده‌ترین نهضت سده اخیر با توانی خیره‌کننده در حوزه‌های فکری و جریان‌ساز، به جهان و جهانیان نشان داده است؛ باید و شاید که نظاره‌گر پختگی و اوج در کیفیت تولیدات هنری کشور عزیزمان، متناسب با بلندای قامت این سرو سایه‌فکن برآمده از منتهای ایمان و معرفت و فضیلت‌های بلند انسانی‌مان باشیم.

از هنرمندان میراث‌مدار، این درخت برکشیده در بستر میراث اسلامی-ایرانی و این شجره شاخسار گشوده در هوای معطر تحول اساسی و دفاع مقدس، اینک به‌حق می‌توان توقع آن داشت که محصولات و برون‌دادهای هنری‌اش، از چنان کیفیت و عمق و جذابیتی برخوردار باشند که بتوانند در هر موقعیت و فرصتی، به‌ویژه در ‌سخت‌ترین مقاطع و عرصه‌ها، جان‌مایه قوی خود را برای بسط و صدور پیام و اندیشه خود، با اطمینان و اقتداری درخور قامت بلند شهدا و ایثارگران مکتبش، در کمان مرزگشایی بگذارند و معجزه‌وار، اقلیم فرهنگی ایران اسلامی را بیش‌ازپیش، گسترش دهند.

این اقتدار هنری، یقینا از بستری جز شناخت دقیق مولفه‌ها، ابعاد و عمق داشته‌های میراث قرآنی و گنجینه عظیم باورهای قلبی و هویت ایمانی مردمان این مرز و بوم خدامحور برنمی‌خیزد و این، همان آثار خلاقانه تبیین و جهاد مومنانه‌ای است که می‌تواند از طریق هنرمندان اصیل و باورمند ایران و تحول سیاسی، به شایستگی مورد بازشناسی، ارتقا و ارایه و ساخت و ساز هنرمندانه قرار گیرد.

اینجانب ضمن تقدیر از تمامی تلاش‌های پیوندیافته در قامت «چهل‌ و دومین جشنواره بین‌المللی صحنه نمایش فجر» و آرزوی سلامتی و توفیق برای تمامی پیشکسوتان ارجمند و جوانان آتیه‌مند حاضر در صحنه این رخداد بزرگ، بر این باورم که دیدار جلوه‌های کمال و جمال هنری در کیفیت آثار راه‌یافته به مرحله بین‌المللی این جشنواره، از این گنج شایگان و این توان و باور بزرگ و جوان، برآمدنی است و البته تا اینک هم به نیکی برآمده؛ اما آموزه‌های آیینی و فرهنگی نیز ما را متوقع دیدن سطح و کیفیتی والاتر و زیبنده‌تر می‌کند. چراکه این باور پیش‌برنده، در دل تمامی شیفتگان تحول سیاسی در داخل و خارج از کشور، همواره حضوری روشن و گشایش‌گر دارد.»


نتیجه گیری این متن از اهمیت آثار خلاقانه و تولیدات هنری در ایران و نقش آن در تبیین میراث قرآنی و باورها و هویت ایمانی مردم، استفاده از هنرمندان اصیل و باورمند در ساخت و ساز و ارتقای آثار خلاقانه، ارتقای سطح و کیفیتی آثار خلاقانه در ایران، تقدیر و تشکر از تلاش‌ها و تلاشگران هنری در جشنواره بین‌المللی صحنه نمایش فجر، و ضرورت رعایت آموزه‌های آیینی و فرهنگی در ساخت و ساز هنرمندانه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *