طراحی شده است یک نرم افزار سازماندهی وسایل نقلیه برقی مجهز به شبکه جهانی اشیاء
0 نظر
شرکت دانش بنیان چرخ هوشمند پاک با نام تجاری زیرو، با استفاده از فناوری شبکه جهانی اشیاء، سامانه ترانزیت اشتراکی را در اختیار شهروندان قرار داده است. این شرکت با الگو گرفتن از نمونههای موفق جهانی و بومیسازی و توسعه فناوریهای لازمِ این حوزه در داخل کشور، طرح آزمایشی خود را در اراضی عباسآباد تهران آغاز کرده است. با استفاده از اسکوترها و دوچرخههای برقی این شرکت، شهروندان می توانند مسافتهای طولانی را با سرعت مطمئنی طی کنند. همچنین این شرکت قصد دارد ناوگان خود را به سازماندهی شهری تهران و سازماندهی آموزش و ترانزیت پاک سازمان ترانزیت و تردد سازماندهی شهری تهران معرفی کند. برنامه تلفن همراه زیرو نیز به شهروندان اجازه میدهد در مکانهای تعیین شده سفرهای درون شهری خود را به راحتی انجام دهند.
به گزارش دیجیاتور به نقل از پارک فناوری پردیس، مشکلات زیستمحیطی خصوصاً در ماه های سرد سال، یکی از معضلات شهرهای بزرگ مانند تهران است. استفاده از وسایل نقلیه برقی یکی از راه های کاهش مشکلات زیستمحیطی است که می تواند بخشی از مشکلات شهرهای برگ را مرتفع سازد.
شرکت دانش بنیان چرخ هوشمند پاک با نام تجاری زی رو، از شرکت های عضو کارخانه پیشرفت های وی (شعبه دوم پارک فناوری پردیس) توانسته است با استفاده از فناوری شبکه جهانی اشیاء، سامانه ترانزیت اشتراکی را در اختیار شهروندان قرار دهد.
سید سجاد غرضی مدیرعامل این شرکت با اشاره به لزوم استفاده از ترانزیت هوشمند و پاک گفت: زی رو با الگو گرفتن از نمونههای موفق جهانی و با بومی سازی و توسعه فناوریهای لازمِ این حوزه در داخل کشور، از فروردین ۱۴۰۱ طرح آزمایشی خود را با هماهنگی ستاد ترانزیت پاک شهر تهران در اراضی عباسآباد آغاز کرد. این شرکت آمادگی خود را برای سرمایه گذاری گسترده و گسترش ناوگان خود به سازماندهی شهری تهران و سازماندهی آموزش و ترانزیت پاک سازمان ترانزیت و تردد سازماندهی شهری تهران اعلام کرده است.
غرضی گفت: موتورها و دوچرخههای برقی بر اساس نرم افزار تولیدی این شرکت، با یک بار شارژ کامل می تواند مسیری در حدود ۶۰ کیلومتر را با سرعت مطمئنه طی کند. همچنین تجهیزات کامل برای استفاده از این وسایل نقلیه برقی در آن تعبیه شده و شهروندان به راحتی می توانند از این وسایل استفاده کنند. در ضمن اسکوترهای برقی این شرکت در مرحله تست شهری و بردهای الکترونیکی هستند که بزودی قابلیت اضافه شدن به ناوگان شهری زیرو را دارا هستند.
وی افزود: این شرکت با استفاده از سامانه هوشمند سازماندهی ناوگان خود، توانایی آن را دارد تا در مقیاس شهر تهران، ناوگان برقی اشتراکی را در اختیار عموم شهروندان قرار دهد. هم اکنون در مناطق ۳، ۷ و ۸ شهر تهران وسایل نقلیه برقی این شرکت در حال خدمت رسانی است.
غرضی ادامه داد: برنامه تلفن همراه زیرو به شهروندان اجازه میدهد در مکانهای تعیین شده، سفرهای درون شهری خود را به راحتی و بدون واسطه، با برنامه تلفن همراه زیرو انجام دهند. برنامه تلفن همراه زیرو در حال حاضر در تمامی مارکتهای اندرویدی (گوگل پلی، کافه بازار و مایکت) در دسترس عموم قرار دارد. همچنین برای کاربرانی که گوشی آیفون دارند نسخه وب برنامه تلفن همراه در دسترس است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان چرخ هوشمند پاک، حضور در کارخانه پیشرفت هایوی را فرصتی مناسب برای رشد و توسعه این شرکت دانست و گفت: فضای نگهداری و شارژ وسایل نقلیه برقی در کارخانه های وی مستقر است و در صدد هستیم تا با همکاری کارخانه، فضای کاری خود را گسترش دهیم.
استفاده از وسایل نقلیه برقی می تواند به کاهش مشکلات زیستمحیطی کمک کند.
شرکت دانش بنیان چرخ هوشمند پاک با استفاده از فناوری شبکه جهانی اشیاء، سامانه ترانزیت اشتراکی را در اختیار شهروندان قرار داده است.
زی رو با الگو گرفتن از نمونههای جهانی و با بومی سازی فناوریهای لازم، طرح آزمایشی خود را در تهران آغاز کرد.
شرکت آمادگی سرمایه گذاری گسترده و گسترش ناوگان خود را به سازماندهی شهری تهران اعلام کرده است.
وسایل نقلیه برقی این شرکت به راحتی با یک بار شارژ کامل می توانند مسیری در حدود ۶۰ کیلومتر را طی کنند.
شرکت با استفاده از سامانه هوشمند سازماندهی ناوگان خود، توانایی در اختیار قرار دادن ناوگان برقی اشتراکی را در تهران دارد.
برنامه تلفن همراه زیرو مکانهای تعیین شده برای سفرهای درون شهری را به راحتی فراهم می کند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان چرخ هوشمند پاک فضای نگهداری و شارژ وسایل نقلیه برقی را در کارخانه های وی مستقر می کند.