ارزش سنجی شرکتهای دانشبنیان بر اساس «صرفهجویی ارزی»
0 نظر
در این متن آمده است که سعید شوال پور، معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان رییس جمهور، اعتبارات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را برای توسعه بازار و افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان در اولویت قرار داده است. وی علاوه بر این، به صندوق پیشرفت و شکوفایی نیز اعتبارات خوبی تخصیص داده و درخواست کرده است تا شرکت های دانش بنیان در حل مسائل و مشکلات خروج ارز کمک کنند. همچنین شوال پور اظهار داشته است که شرکت های دانش بنیان علاوه بر صرفه جویی ارزی، به صرفه جویی در مصارف انرژی، منابع آبی، مواد غذایی و هزینه های ساخت و ساز نیز کمک میکنند و زمانی که حکومت متوجه این امر شود، منابع اختصاص یافته به اکوسیستم فناوری ارتقا خواهد یافت.
به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان رییس جمهور، سعید شوال پور در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران ساخت گفت: سازمان برنامه و برنامهریزی مالی، تخصیص اعتبارات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را با توجه به توسعه بازاری که رخ داده است و افزایش شرکت های دانش بنیان که بالغ بر ۹ هزار شرکت شده اند در اولویت قرار داده است، به طوری که برای سال جاری علی رغم تمام محدودیت هایی که در حوزه فناوری بوده است سعی شده تا اعتبارات قابل قبولی را اختصاص دهد.
وی افزود: در دو سه ماه آینده و تا پایان سال برنامه داریم تا اعتبارات خوبی را به این نهاد اختصاص دهیم. ضمن آنکه به صندوق پیشرفت و شکوفایی هم که یکی از بازیگران تامین مالی زیست بوم دانش بنیان کشور است، اعتبارات خوبی تخصیص داده شده است.
شوال پور تاکید کرد: یکی از درخواست های ما از شرکت های دانش بنیان این است که مسائل و مشکلاتی که به ویژه در خصوص خروج ارز داریم را حل کنند و در این راستا هر شرکتی که بتواند سهم بیشتری در صرفه جویی ارزی برای کشور داشته باشد کمک بیشتری دریافت خواهد کرد و از محل ردیف ها و به روش های مختلف از آنها حمایت میکنیم.
معاون مالی سازمان برنامه و برنامهریزی مالی با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم شرکت های دانش بنیان را به جایگاه واقعی خود برسانیم لازم است تا این شرکت ها را به عنوان بازیگران اصلی در دانش مالی کشور بپذیریم ادامه داد: این شرکت ها علاوه بر صرفه جویی های ارزی با صرفه جویی در حوزه های مصرف انرژی، منابع آبی، مواد غذایی و هزینه های ساخت و ساز به کشور کمک میکنند.
وی تاکید کرد: زمانی که حکومت متوجه شود که شرکت های دانش بنیان صرفه جویی ارزی و ریالی برای کشور ایجاد میکنند، منابعی که به معاونت علمی اختصاص میدهد و همچنین سایر منابع اختصاص داده شده به اکوسیستم فناوری ارتقا پیدا خواهد کرد.
توجه به توسعه بازاری که رخ داده است و افزایش شرکت های دانش بنیان در اولویت قرار گرفته است. سازمان برنامه و برنامهریزی مالی تخصیص اعتبارات معاونت علمی و فناوری را برای سال جاری اختصاص داده است. به صندوق پیشرفت و شکوفایی نیز اعتبارات تخصیص داده شده است. در خصوص خروج ارز مسائل و مشکلات موجود را حل کنند. شرکت های دانش بنیان سهم بیشتری در صرفه جویی ارزی خواهند داشت. لازم است شرکت های دانش بنیان را به عنوان بازیگران اصلی در دانش مالی کشور در نظر بگیریم. این شرکت ها در صرفه جویی های ارزی و ریالی کمک می کنند. برای اکوسیستم فناوری منابع بیشتری اختصاص داده می شود.