رفع مشکلات حقوقی شرکت‌های دانش بنیان زراعت

مشکلات حقوقی شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی رفع شود


سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات: آموزش و ترویج زراعت (تات) اعلام کرد که فرصت مناسبی برای حوزه حقوقی تات فراهم شده است تا مستندسازی، به‌روزرسانی و اصلاح امور انجام شود. تقویت حوزه حقوقی این سازمان اولویت اصلی آن است و باید تا حصول نتیجه پیگیری شود تا در آینده مشکلاتی ایجاد نشود. این اقدامات منجر به افزایش آگاهی افراد درباره مسائل حقوقی می‌شود. تهیه نقشه‌های UTM و GIS و حفظ عرصه‌های تحقیقاتی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه زراعت از اقدامات اهم سازمان تات در حل مسائل این حوزه است. از سوی دیگر، معاون توسعه سازماندهی و منابع سازمان تات بر حفظ اموال و امکانات دولتی به عنوان امانتی برای نسل آینده تأکید کرده و حراست از اراضی زراعت را مهم‌ترین مؤلفه در تأمین امنیت غذایی کشور دانست.

به گزارش دیجیاتور، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات: آموزش و ترویج زراعت (تات) گفت: امروز فرصت مناسبی برای حوزه حقوقی تات فراهم شده است، تا مستندسازی، به‌روزرسانی و اصلاح امور انجام شود.

وی تقویت حوزه حقوقی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت را جز اولویت‌های این سازمان دانست و افزود: اقدامات حقوقی در سازمان باید تا حصول نتیجه پیگیری شود که در آینده مانعی ایجاد نشود. تبیین مسائل حوزه حقوقی در سازمان منجر به افزایش آگاهی افراد نسبت به مسائل حقوقی می‌شود.

وی تهیه نقشه‌های UTM و GIS در ایستگاه‌ها، مؤسسات و مراکز تحقیقاتی و همچنین بهره‌گیری از توانایی‌های بخش خصوصی حقوقی برای دستیابی به اهداف سازمان و استفاده از فناوری‌های نوین و قانونی برای حل و ردیابی مشکلات حوزه حقوقی را از دیگر موضوعات مدنظر سازمان تات عنوان کرد.

خیام‌نکویی گسترش سفره مردم به واسطه ارزان‌سازی غذا را از اهداف مهم و افزایش ساخت و ساز گندم تا ۹ میلیون تن را از اقدامات حیاتی این سازمان برشمرد و افزود: حفظ عرصه‌های تحقیقاتی که ساخت و ساز بذرهای متنوع دارند، امری ضروری است و دفاع از حقوق سازمان باید به موقع، فنی، به نحو حقوقی و مستند باشد.

وی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه زراعت در راستای حل معضلات این بخش را که رابطه مستقیم با حوزه حقوقی دارند، از دیگر اقدام‌های حیاتی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت عنوان کرد.

معاون توسعه سازماندهی و منابع سازمان تات، در جمع مدیران، کارشناسان حقوقی مؤسسات و مراکز تابعه و وابسته این سازمان، بر حفظ اموال و امکانات دولتی به عنوان امانتی برای نسل آینده تاکید کرد و حراست از اراضی زراعت را مهم‌ترین مؤلفه در تأمین امنیت غذایی کشور دانست.


تقویت حوزه حقوقی سازمان تات اولویت است و تبیین مسائل در این زمینه افزایش آگاهی مردم را به دنبال دارد. تهیه نقشه‌های UTM و GIS و استفاده از توانایی‌های بخش خصوصی در رسیدن به اهداف سازمان اهمیت دارد. گسترش سفره مردم به واسطه ارزان‌سازی غذا و افزایش ساخت و ساز گندم اهداف مهمی هستند. حفظ عرصه‌های تحقیقاتی و دفاع از حقوق سازمان نیازمند رویکردهای فنی و حقوقی است. حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه زراعت و حفظ اموال دولتی برای نسل آینده اهمیت دارد و حراست از اراضی زراعت امنیت غذایی کشور را تضمین می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *