مستند پژوهشی «میرزا کوچک‌خان جنگلی» تهیه شد.

مستند پژوهشی میرزا کوچک‌خان جنگلی ساخته شد


در سومین شماره مجله “هیچ‌یک”، یک اثر سینمایی مستند پژوهشی درباره سردار جنگل به نمایش گذاشته شده است که شامل مصاحبه با برادرزاده او می‌باشد و اطلاعات جدیدی درباره این شخصیت ملی ارائه می‌شود. این شماره نیز به بازسازی تصاویری از میرزا کوچک‌خان جنگلی پرداخته و مصاحبه‌ها با استفاده از AI برگزار شده‌اند. مجله به سردبیری مارال دوستی به شکل مجازی منتشر می‌شود و برنامه صوتی تصویری آن نیز برای علاقه‌مندان قابل دسترسی خواهد بود.

به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی مستند، مجله «هیچ‌یک» در سومین شماره خود، فیلمی مستند پژوهشی درباره سردار جنگل ساخته است که در آن مصاحبه‌ای از برادرزاده میرزا منتشر کرده است. همچنین در این اثر سینمایی مستند مطالبی برای نخستین‌بار درباره این چهره ملی مطرح می‌شود.

در این شماره از مجله سعید دشتی کارگردان و بازیگر هنر هفتم و صحنه نمایش به بازسازی تصاویری از میرزا کوچک‌خان جنگلی پرداخته و پرتره بازسازی شده‌ای از این شخصیت روی جلد بازنمایی شده است.

بر خلاف بازسازی عکس که تلاش گروه است، مصاحبه‌های این مجله برای اولین‌بار در ایران به کمک AI انجام می‌شود.

مدیر مسؤول «هیچ‌یک» چاوش شیرانی است. این مجله به سردبیری مارال دوستی به شکل مجازی منتشر می‌شود. «هیچ‌یک» مجله پژوهشی میراث، آثار خلاقانه و سبک زیست است که تلاش می‌کند با بازسازی یک چهره خاص یا لحظه تاریخی جریانِ فرهنگی بسازد.

در پایان زمان پروژه، برنامه صوتی تصویری «هیچ‌یک» برای علاقه‌مندان آماده و پخش خواهد شد. این برنامه صوتی تصویری همزمان برای ناشنوایان نیز قابل استفاده است. در این شماره کورش جوان به عنوان دبیر عکس و میثم میرزایی در سمت طراح گرافیک فعالیت دارند.

علاقه‌مندان برای مطالعه مصاحبه با تیتر «از میرزایونس تا سعید / برخوردی از جنس مطالعات تاریخی» می‌توانند به مجله «هیچ‌یک» مراجعه کنند.


این متن درباره ی اثر سینمایی مربوط به سردار جنگل است که مصاحبه ای با برادر زاده میرزا منتشر کرده است. در این اثر سینمایی برای اولین بار مطالب جدیدی درباره این اثر سینمایی ارائه شده است. سعید دشتی در این مجله بازسازی تصاویری از میرزا کوچک‌خان جنگلی را بررسی کرده است و پرتره بازسازی شده از این شخصیت روی جلد نشریه قرار دارد. در این شماره از مجله، مصاحبه ها با استفاده از AI انجام می شود. این مجله تلاش می کند با بازسازی چهره ها یا لحظه های تاریخی، جریانات فرهنگی را به تصویر کشد. در پایان پروژه، برنامه صوتی تصویری این مجله برای علاقه مندان منتشر خواهد شد، که قابل استفاده برای ناشنوایان نیز خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *