مرحله جدید اجرای طرح احیای چاههای کمبازده در حال انجام است.
0 نظر
در این متن اعلام شده است که چهار گروه شامل نمایندگان شرکتهای فناور، ستاد شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب و شرکتهای بهرهبردار، چاههای چهار میدان نفتی شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب را بررسی و تحلیل کردهاند. همچنین طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفتی در حکومت سیزدهم با هدف افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و حمایت از شرکتهای دانشبنیان تحت نظر پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز در حال راهبری است. شرکتهای فناور دیاکو انرژی پژوه، زیما توسعه پارسیان کیش، توسعه فناوریهای همیار فناوری طراحی، شرکت کاوش و ساخت و ساز مهر انرژی از میدانهای بیبی حکیمه، مارون، پلنگان و میدان رگ سفید بازدید کردهاند. به منظور پیادهسازی فناوری مربوطه، بازدید از چاههای موضوع قرارداد توسط پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز و شرکتهای فناور پیش از این انجام شده است و نشستهای جداگانهای برای جمعبندی نتایج برگزار میشود. همچنین در آینده، بازدید از چاههای شرکتهای منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران و منابع هیدروکربن فلات قاره ایران برای شرکتهای دیگری در دستور کار قرار دارد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز، محمداسماعیل کفایتی گفت: چهار گروه متشکل از نمایندگان شرکتهای فناور طرف قرارداد این پارک، ستاد شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب و شرکتهای بهرهبردار بهصورت میدانی، چاههای چهار میدان نفتی شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب را بررسی و تحلیل کردهاند.
وی افزود: طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفتی از جمله طرحهای ملی فناورانه با هدف افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن، صیانت از منابع هیدروکربوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان از سوی پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز در حکومت سیزدهم در حال راهبری است.
رییس پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز اظهار کرد: چهار شرکت فناور دیاکو انرژی پژوه، زیما توسعه پارسیان کیش، توسعه فناوریهای همیار فناوری طراحی، شرکت کاوش و ساخت و ساز مهر انرژی بهترتیب از میدانهای بیبی حکیمه، مارون، پلنگان و میدان رگ سفید بازدید کردهاند.
کفایتی ادامه داد: این بازدید با حضور نمایندگان پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز، شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب، شرکتهای بهرهبردار و شرکتهای فناوری و با هدف بررسی و ارزیابی میدانی آخرین وضعیت چاههای موضوع قرارداد برای واگذاری به شرکت فناور بهمنظور پیادهسازی فناوری مربوطه انجام شد.
وی تصریح کرد: با آغاز بازدید از سوی هریک از شرکتهای فناور، بزرگترین طرح دانشبنیان کشور وارد فاز پیادهسازی فناوری میشود که پیش از این با بازدید از یکی از چاههای میدان اهواز در مجموع تاکنون پنج شرکت فناور طرف قرارداد با پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز، چاههای موضوع قرارداد را بررسی و تحلیل کردهاند.
بر پایه این گزارش، در همین راستا و بهمنظور هرچه سریعتر عملیاتی شدن مراحل اجرایی پیادهسازی فناوری در قراردادهای امضاشده، نشستهایی جداگانهای برای جمعبندی نتایج بررسی مربوط به هر قرارداد در ستاد شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب برگزار میشود.
گفتنی است بازدید از چاههای شرکتهای منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران و منابع هیدروکربن فلات قاره ایران برای قراردادهای سایر شرکتهای فناور در دستور کار آتی پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز در طرح یادشده قرار دارد.
با توجه به متن فوق، میتوان نتیجه گرفت که چهار گروه نماینده از شرکتهای فناور، ستاد شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب و شرکتهای بهرهبردار بررسی و تحلیل چاههای چهار میدان نفتی شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب را انجام دادهاند. علاوه بر این، طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفتی مورد توجه پارک فناوری و پیشرفت منابع هیدروکربن و گاز قرار گرفته است تا افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن، صیانت از منابع هیدروکربوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان را تضمین کند. همچنین، چهار شرکت فناور دیاکو انرژی پژوه، زیما توسعه پارسیان کیش، توسعه فناوریهای همیار فناوری طراحی، شرکت کاوش و ساخت و ساز مهر انرژی بازدیدی از میدانهای بیبی حکیمه، مارون، پلنگان و میدان رگ سفید داشتهاند. در نهایت، جلساتی برگزار میشود تا نتایج بررسی هر قرارداد در ستاد شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب جمعبندی شوند و مراحل اجرایی فناوری در قراردادها به سرعت پیش بروند. همچنین، قرار است در آینده نزدیک بازدیدی از چاههای شرکتهای منابع هیدروکربن مناطق مرکزی ایران و منابع هیدروکربن فلات قاره ایران نیز صورت بگیرد.