میانگین قیمت کالاهای خوراکی در دی ١٤٠٢ چه بود؟
0 نظر
در ماه دی 1402، تغییرات قیمت اقلام خوراکی مختلف در مناطق شهری کشور بهصورت زیر بود. در گروه نان و غلات، رشته آش و ماکارونی از نظر افزایش قیمت بیشترین تغییرات را نسبت به ماه قبل داشتند و برنج ایرانی درجه یک کاهش قیمت داشت. در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، گوشت گوسفند بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشت و در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، شیر خشک بیشترین افزایش قیمت و روغن نباتی جامد بیشترین کاهش قیمت را داشت. در گروه میوه و خشکبار، هندوانه بیشترین افزایش و خربزه بیشترین کاهش قیمت را داشتند. همچنین در گروه سبزیجات و حبوبات، پیاز بیشترین افزایش و گوجه فرنگی بیشترین کاهش قیمت را داشت. در آخرین گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، سس گوجه فرنگی بیشترین افزایش قیمت و شکر بیشترین کاهش قیمت را داشت.
به گزارش دیجیاتور، در دی ماه ١٤٠٢ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام رشته آش با ۳.۴ درصد و ماکارونی با ٢.٢ درصد و بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ٠.٧- درصد است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام “گوشت گوسفند با ۱۰.۹ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ٣.٩ درصد و کنسرو تن ماهی با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۷.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی با ١.٩ درصد و کره پاستوریزه با ۱.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ٣.٢- درصد و روغن مایع با ١.٨- درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ۱۷.۲ درصد، انار با ١٣.٩ درصد و کشش پلویی با ٧.٨ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ١٥.٩- درصد و پرتقال با ٤.٤- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ۱۷.۷ درصد، قارچ با ٤.٩ درصد و فلفل دلمهای با ٤.٠ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ١٣.٥- درصد و کدو سبز با ١.٩- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجه فرنگی با ۳.۱ درصد، چای خارجی بستهای با ١.٨ درصد و رب گوجه فرنگی با ١.٥ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با ٠.٤- درصد و قند با ٠.٣- درصد است.
در دی ماه ١٤٠٢ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به صورت زیر است:
– در گروه نان و غلات، قیمت رشته آش با ۳.۴ درصد و ماکارونی با ٢.٢ درصد افزایش یافته و برنج ایرانی درجه یک با ٠.٧- درصد کاهش قیمت داشت.
– در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن، گوشت گوسفند با ۱۰.۹ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ٣.٩ درصد و کنسرو تن ماهی با ٣.١ درصد افزایش قیمت داشت.
– در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، شیر خشک با ۷.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی با ١.٩ درصد و کره پاستوریزه با ۱.۷ درصد افزایش قیمت داشت و روغن نباتی جامد با ٣.٢- درصد و روغن مایع با ١.٨- درصد کاهش قیمت داشت.
– در گروه میوه و خشکبار، هندوانه با ۱۷.۲ درصد، انار با ١٣.٩ درصد و کشش پلویی با ٧.٨ درصد افزایش قیمت داشت و خربزه با ١٥.٩- درصد و پرتقال با ٤.٤- درصد کاهش قیمت داشت.
– در گروه سبزیجات و حبوبات، پیاز با ۱۷.۷ درصد، قارچ با ٤.٩ درصد و فلفل دلمهای با ٤.٠ درصد افزایش قیمت داشت و گوجه فرنگی با ١٣.٥- درصد و کدو سبز با ١.٩- درصد کاهش قیمت داشت.
– در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها، سس گوجه فرنگی با ۳.۱ درصد، چای خارجی بستهای با ١.٨ درصد و رب گوجه فرنگی با ١.٥ درصد افزایش قیمت داشت و شکر با ٠.٤- درصد و قند با ٠.٣- درصد کاهش قیمت داشت.