لطفاً از هنر صوتی برجسته بیشتر حمایت کنید / یک رویداد ضروری برای جامعه

لطفا از موسیقی فاخر حمایت بیشتری کنید/ یک رویداد مورد نیاز جامعه


تعدادی از نمایندگان پارلمان درباره استفاده از مجموعه‌های فرهنگی هنری برای ارتقای هنر صوتی فاخر صحبت کرده‌اند. آن‌ها معتقدند که هنر صوتی فاخر می‌تواند به عنوان یک جلوه‌ی هنری، پیام کشور را به مخاطبان داخلی و خارجی منتقل کند. همچنین بیان شده است که اجرای کنسرت “همراه با خاطره‌ها” بازآفرینی شده و احساسات مخاطبان را درباره‌ی دفاع مقدس و خاطرات آن‌ها برانگیخته است. نمایندگان مجلس همچنین تاکید کرده‌اند که مفاخر هنر صوتی ایران باید به عنوان اسطوره‌ها در این حوزه مورد احترام قرار گیرند و رویدادهایی مانند “همراه با خاطره‌ها” مورد نیاز امروز جامعه است. همچنین بنیاد فرهنگی هنری رودکی نقشی مهم در ارتقای هنر صوتی فاخر بازی می‌کند و باید بر اساس سند ملی هنر صوتی کار خود را ادامه دهد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از روابط‌عمومی بنیاد فرهنگی هنری رودکی، تعدادی از نمایندگان پارلمان بعد از تماشای کنسرت «همراه با خاطره‌ها» به آهنگسازی مجید انتظامی در روزهای گذشته از نقش مجموعه‌های فرهنگی هنری برای ارتقای هنر صوتی فاخر میان مخاطبان سخن گفتند.

عباس مقتدایی نماینده پارلمان با بیان این‌که هنر صوتی فاخر در کشور ما هم سابقه قابل توجهی دارد، توضیح داد: این جلوه از هنر صوتی یکی از عرصه‌هایی است که می‌توانیم پیام کشور را به مخاطبان داخلی و خارجی ارائه دهیم. شرایطی که در اجرای «همراه با خاطره‌ها» بخشی از آنچه در اذهان و خاطرات مردم عزیز ایران شکل گرفته بازآفرینی شد؛ چراکه مردم با اثر سینمایی‌های دفاع مقدس آشنایی دارند و آن‌ها را از خاطرات ادوار زندگی خود قلمداد می‌کنند.

وی افزود: «همراه با خاطره‌ها» در شمار کارهای فاخر قرار دارد؛ به‌ویژه این‌که اجرای دوباره آن همزمان شد با رخدادی که در کرمان به وقوع پیوست و اقدام ارزشمندی که اتفاق افتاد این بود که از شهدای کرمان در این رویداد یاد شد. این موضوع نشان می‌دهد که می‌توانیم برای انتقال پیام تحول سیاسی و ایران سربلند، آثار خلاقانه را به کار بگیریم. دستگاه‌های متولی فرهنگی می‌توانند از هنر صوتی به عنوان پیام‌رسان استفاده کنند. در این میان بنیاد رودکی می‌تواند هم در مخابرات بین‌المللی و هم در مخابرات داخلی خود در زمینه ارتقای هنر صوتی فاخر گام بردارد.

به اسطوره‌های حوزه هنر صوتی توجهی ویژه شود

زهره سادات لاجوردی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای دین محمدی هم در توصیف اجرای «همراه با خاطره‌ها» گفت: خوشبختانه شاهد اجرای بسیار شورانگیزی از سوی استاد مجید انتظامی و ارکستر هنر صوتی ملی ایران بودیم. به هرحال استاد انتظامی بعد از بیش از یک دهه روی صحنه رفت و کنسرتی را پیش روی مخاطبان قرار داد که دربرگیرنده فضای حماسی بود.

وی افزود: با توجه به استقبال پرشوری که از این اجرا انجام شد، انشاالله شاهد برگزاری بیشتر رویدادهایی از این دست باشیم. نهادهایی چون بنیاد فرهنگی هنری رودکی می‌توانند توجه ویژه‌ای به اسطوره‌های این حوزه داشته باشند.

مفاخر هنر صوتی ایران شایسته احترام و قدردانی مستمر هستند

احسان قاضی‌زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی پارلمان هم اظهار کرد: تماشای کنسرت «همراه با خاطره‌ها» برای من رویداد خاطره‌انگیزی بود چراکه شاهد اجرای کاملاً گرم و گیرای آثار استاد انتظامی بودیم.

وی با اشاره به حضور مجید انتظامی در صحنه اجرای تالار وحدت گفت: بعد از مدت بیش از ۱۰ سال، این هنرمند در تالار وحدت حضور پیدا کرد و رهبری ارکستر هنر صوتی ملی ایران را در قطعاتی خاطره‌انگیز بر عهده گرفت که جای شکر و غنیمت دارد. بنابراین لازم است مفاخر موسیقایی کشور را مورد احترام قرار دهیم.

رویدادهایی چون «همراه با خاطره‌ها» مورد نیاز امروز جامعه است

ابراهیم سوزنچی کاشانی عضو شورای عالی تحول اساسی فرهنگی نیز با بیان این‌که اجرای «همراه با خاطره‌ها» بسیار عالی و شعف‌انگیز بود، تاکید کرد: کار استاد انتظامی بی‌نظیر بود و شاهد اجرایی پرشور و حرارت بودیم. این رویدادهای فرهنگی مورد نیاز امروز جامعه به‌ویژه جوانان است و باید مستمر باشد.

وی با تاکید بر این‌که بنیاد رودکی نقشی مهم و بسیار کلیدی در زمینه ارتقای هنر صوتی فاخر دارد، گفت: با توجه به این‌که سند ملی هنر صوتی در شورای عالی تحول اساسی فرهنگی به تصویب رسیده و به زودی نیز ابلاغ می‌شود، بنیاد رودکی باید بتواند مبتنی بر این سند کار را جلو ببرد.


نمایندگان پارلمان درباره کنسرت “همراه با خاطره‌ها” صحبت کردند و اظهار داشتند که هنر صوتی فاخر قابلیت انتقال پیام‌های کشور را به مخاطبان داخلی و خارجی دارد. آن‌ها از بنیاد فرهنگی هنری رودکی برای ارتقای هنر صوتی فاخر حمایت کردند. همچنین تاکید کردند که هنرمندان هنر صوتی ایران شایسته احترام و قدردانی مستمر هستند و رویدادهای فرهنگی مورد نیاز جامعه هستند و باید مستمر باشند. نهادهای فرهنگی می‌توانند از هنر صوتی به عنوان پیام‌رسان استفاده کنند و بنیاد رودکی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای هنر صوتی فاخر داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *