قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد.


به گزارش دیجیاتور، قیمت گوشت بوقلمون در بازارهای تهران به شرح زیر است: هر کیلو گرم لاشه کامل یا شقه ۱۳۶ هزار تومان، ران با پوست و استخوان ۱۷۸، مغز ران بی پوست و استخوان ۲۵۱، بازو ۹۹.۹، بال ۷۳.۲، فیله ۲۴۱ و گوشت چرخ‌کرده ۲۲۹ هزار تومان. همچنین هر بسته پای بوقلمون پاک شده ۸۰۰ گرمی با قیمت ۲۲، جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵، دل و سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵ و ۴۸ هزار تومان به فروش می‌رسد.

به گزارش دیجیاتور، قیمت گوشت بوقلمون از سوی سازمان سازماندهی میادین میوه و تره بار سازماندهی شهری تهران به شرح زیر است:

هر کیلو گرم لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلو گرم ۱۳۶، ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) ۱۷۸، مغز ران بی پوست و استخوان ۲۵۱، بازو ۹۹.۹، بال ۷۳.۲، فیله ۲۴۱ و گوشت چرخ‌کرده ۲۲۹ هزار تومان در میادین و بازارهای تره بار به فروش می‌رسد.

همچنین هر بسته پای بوقلمون پاک شده ۸۰۰ گرمی با قیمت ۲۲، جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵، دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۵، سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۴۸ هزار تومان در حال عرضه است.


قیمت گوشت بوقلمون در بازار:
– لاشه کامل: 136
– ران با پوست و استخوان: 178
– مغز ران بی پوست و استخوان: 251
– بازو: 99.9
– بال: 73.2
– فیله: 241
– گوشت چرخ‌کرده: 229

قیمت بسته‌های پای بوقلمون:
– پای پاک شده 800 گرمی: 22
– جگر تازه پاک شده 400 گرمی: 55
– دل پاک شده 400 گرمی: 55
– سنگدان پاک شده 400 گرمی: 48

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *