قراردادهای طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی به امضاء میرسد.
0 نظر
با توجه به اهمیت طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی برای تأمین گاز و میعانات گازی کشور، این طرح به عنوان یکی از مهمترین طرحهای وزارت منابع هیدروکربن و شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران مطرح شده است. اجرای این طرح با استفاده از توان تخصصی، مدیریتی و زیرساختی کشور در دستور کار شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران قرار گرفته است. چهار پیمانکار برجسته شامل شرکتهای پتروپارس، اویک، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و مپنا به عهده دار اجرای این طرح قرار گرفتهاند. این طرح با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری، منجر به افزایش برداشت گاز و میعانات گازی به مقدار ۹۰ تریلیون فوت مکعب و ۲ میلیارد بشکه خواهد شد، که تخمین زده میشود حدود ۹۰۰ میلیارد دلار درآمد برای کشور به همراه داشته باشد.
به گزارش دیجیاتور، طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی به علت تأثیر قابل توجه بر تأمین گاز و میعانات گازی مورد نیاز کشور، در حال حاضر یکی از مهمترین طرحهای وزارت منابع هیدروکربن و شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران است. با توجه به اهمیت و فوریت اجرای این طرح، استفاده حداکثری از توان تخصصی، مدیریتی و زیرساختی کشور در دستور کار شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران قرار گرفت.
با توجه به تجارب موفق متخصصان ایرانی در اجرای فازهای مختلف میدان مشترک گازی پارس جنوبی، مقرر شد چهار پیمانکار فعال در توسعه میادین منابع هیدروکربن و گاز کشور شامل شرکتهای پتروپارس، اویک، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و مپنا اجرای این طرح را عهده دار شوند، به گونهای که کل طرح به چهار بخش تقسیم شده و هر بخش توسط یکی از این پیمانکاران اصلی اجرا میشود.
فناوری طراحی مفهومی طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی انجام شده و هم اکنون شرکت مشاور در حال تکمیل فاز فناوری طراحی پایه مقدماتی و پیشرفته این طرح است. براساس طراحی و مطالعات فناوری طراحی انجام شده، این طرح در قالب احداث سکوهای فشارافزایی در خلیج فارس به انجام خواهد رسید.
با اجرای طرح مذکور با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری، میزان افزایش برداشت گاز و میعانات گازی به ترتیب به میزان ۹۰ تریلیون فوت مکعب (TCF) و ۲ میلیارد بشکه خواهد شد که در نتیجه حدود ۹۰۰ میلیارد دلار برای کشور درآمد به همراه خواهد داشت.
طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی، یکی از مهمترین طرحهای وزارت منابع هیدروکربن و شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران است. به دلیل تأثیر قابل توجه بر تأمین گاز و میعانات گازی مورد نیاز کشور، این طرح با استفاده حداکثری از توان تخصصی، مدیریتی و زیرساختی کشور، اقدام به اجرا شده است. این طرح با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری، میزان افزایش برداشت گاز و میعانات گازی به ترتیب به میزان ۹۰ تریلیون فوت مکعب (TCF) و ۲ میلیارد بشکه خواهد شد که در نتیجه حدود ۹۰۰ میلیارد دلار برای کشور درآمد به همراه خواهد داشت.