بازنویسی عنوان به فارسی: قراردادهای آبخیزداری و احیای قنوات، بزرگترین طرح عمرانی وزارت جهاد

قراردادهای آبخیزداری و احیای قنوات بزرگترین طرح عمرانی وزارت جهاد


وزیر جهاد زراعت در جلسه مشترک وزارت جهاد زراعت و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) درباره اجرای پروژه بزرگ آبخیز تا جالیز صحبت کرد. او این طرح را بزرگترین طرح وزارتخانه با توجه به حجم اعتبار و سطح زیر پوشش کشوری دانست و بیان کرد که این طرح به خوبی دغدغه‌های کشور در زمینه آبخیزداری و مطالبات رهبر معظم تحول اساسی را برطرف می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که برای اجرای بهینه این طرح به مشارکت مردمی نیازمندیم و برپایی جلسات منظم و برنامه محور قرارگاه تحول، پیشرفت و پیشرفت جهاد زراعت و مؤسسه جهاد توسعه را تحسین آمیز برشمرد. او همچنین لزوم تسریع در نهایی شدن قراردادها و برپایی جلسات مستمر را تا رسیدن به مرحله اجرایی پروژه ها بیان کرد.

به گزارش دیجیاتور، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد زراعت در جلسه مشترک وزارت جهاد زراعت و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) که حول محور اجرای پروژه بزرگ آبخیز تا جالیز برگزار شد، با تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در این طرح ملی، گفت: این طرح بزرگترین طرح این وزارتخانه از نظر حجم اعتبار و سطح زیر پوشش کشوری است که دغدغه‌های کشور در موضوعات آبخیزداری و مطالبات رهبر معظم تحول اساسی در موضوع منابع آبی را برطرف می‌کند.

تقاضای اعتبار ۱۲ همتی از ردیف منابع عمرانی کشور

وی ادامه داد: با توجه به برخی پیشرفت‌ها در اجرای این طرح ملی و لزوم تخصیص اعتبارات پیشنهاداتی مبنی بر اختصاص ۱۲ همت اعتبار از ردیف‌های تملکی در منابع عمرانی کشور کرده‌ایم تا در اجرای پروژه‌های مرتبط با قنات و آبخیزداری استفاده شود لذا از نمایندگان محترم مجلس نیز می‌خواهیم حامی ما در اجرای این پروژه بزرگ ملی باشند.

نیکبخت با تأکید بر لزوم مشارکت مردمی در اجرای بهینه این طرح، یادآور شد: این طرح از موضوعات اساسی و مهم برای منابع آبی و خاک کشور است که به خصوص در مراحل اجرایی و عملیاتی آن نیازمند حضور پرشور و مشارکت بالای مردمی هستیم تا اجرایی موفق از این الگو را در توسعه پایدار زراعت کشور شاهد باشیم.

لزوم تسریع در نهایی شدن قراردادها

وی افزود: در دو موضوع منابع آبی و خاک عقب ماندگی زیادی در عرصه‌های اجرایی داریم؛ اگر در هر مقوله‌ای از حوزه‌های آبخیزداری ورود کنیم موضوع ساخت و ساز منابع آبی و جلوگیری از فرسایش خاک مطرح است و در این شرایط کمبود منابع آبی ۵۰۰ متر مکعب در طول سال منابع آبی ذخیره کنیم که کاری مناسب در جهت تأمین منابع آبی برای ساخت و ساز است.

وزیر جهاد زراعت با اشاره به اینکه قراردادهای اجرایی این طرح در همه استان‌ها باید به مرحله نهایی و عملیاتی شدن برسد، اظهار داشت: در ۹ استان هم عملیات، وارد فاز اجرایی شده و بایستی حداکثر تا پایان بهمن ماه جاری مابقی قراردادها نیز از هر حیث نهایی شده و آماده اجرا شود.

برپایی مستمر جلسات ضروری است

وی برگزاری جلسات منظم و برنامه محور قرارگاه تحول، پیشرفت و پیشرفت جهاد زراعت و مؤسسه جهاد توسعه را تحسین آمیز برشمرد و تصریح کرد: از امروز تا مرحله روی غلتک افتادن پروژه‌ها، روزهای پایانی هر هفته را به برگزاری جلسات مستمر اختصاص دهید تا نتایج اقدامات به طور مستمر و در فواصل زمانی کوتاه بررسی شده و در برطرف کردن موانع اجرایی تسریع به عمل آید.

نیکبخت ادامه داد: معاونان و مدیران بخش‌های مرتبط در معاونت منابع آبی و خاک و سازمان ذخایر زمین باید حضوری مستمر و فعال در جلسات داشته و نتایج حاصله را به دفتر وزیر اطلاع دهند، ضمن اینکه حضور نمایندگان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی نیز در جلسات مذکور راهگشا و تسهیل کننده امور خواهد بود.

وی گفت: با عنایت به اینکه از اردیبهشت ماه سال آتی شاهد اجرای گسترده و هماهنگ طرح در سطح کشور و همه استان‌ها خواهیم بود، برپایی جلسات مستمر ضروری است، در خصوص تخصیص اعتبار نیز اقدامات لازم انجام شده و موانع نیز قطعاً برطرف خواهد شد لذا انتظار داریم با جدیت و قاطعیت مرحله به مرحله طرح پیگیری و عملیاتی شود.

وزیر جهاد زراعت در پایان با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم تحول اساسی به موضوع منابع آبی، گفت: با توجه به عنایت ویژه مقام معظم رهبری در موضوع منابع آبی، در تلاشیم پس از تأیید مقام عالی رتبه محترم در خصوص منابع و اجرا همه مطالبات را محقق و به سرانجام برسانیم.

دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه در این جلسه مشترک با ارائه گزارشی از روند پیگیری امور و عملیات‌های اجرایی این قرارگاه در سطح استان‌های کشور، گفت: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) از ابتدای آغاز طرح و پس از انعقاد قراردادها با قرارگاه تحول جهاد زراعت با تمام توان و ظرفیت پای کار آمده و با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود و حتی در بسیاری پروژه‌ها بدون دریافت اعتبار – تا زمان نهایی شدن و تخصیص و ترزیق منابع مالی – از ظرفیت جهادی کارکنان قرارگاه در راستای تحقق اهداف پروژه منابع آبی و خاک در استان‌ها و عملیاتی کردن آنها اقدامات گسترده‌ای را انجام داده است.

در ابتدای این جلسه قائم مقام مؤسسه جهاد توسعه با ارائه گزارشی از روند اجرایی طرح ملی، آخرین وضعیت پروژه‌ها را تشریح کرد.

گفتنی است در این جلسه وزیر جهاد زراعت، دبیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، معاون اجرایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، قائم مقام قرارگاه، تحول پیشرفت و پیشرفت زراعت، رئیس سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور، معاونت منابع آبی و خاک وزارت جهاد زراعت و جمعی از مدیران و کارشناسان ارشد وزارت جهاد زراعت حضور داشتند.


محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد زراعت در جلسه مشترک وزارت جهاد زراعت و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در طرح آبخیز تا جالیز را بیان کرد و اشاره کرد به اینکه این طرح بزرگترین طرح این وزارتخانه از نظر حجم اعتبار و سطح زیر پوشش کشوری است که دغدغه‌های کشور در موضوعات آبخیزداری و مطالبات رهبر معظم تحول اساسی در موضوع منابع آبی را برطرف می‌کند. وی درخواست تخصیص اعتبار از ردیف‌های تملکی در منابع عمرانی کشور را برای استفاده در پروژه‌های مرتبط با قنات و آبخیزداری داشت. همچنین از مشارکت مردمی در اجرای طرح و تسریع در نهایی شدن قراردادها نیز خبر داد. نیکبخت برپایی جلسات منظم و برنامه محور قرارگاه تحول، پیشرفت و پیشرفت جهاد زراعت و مؤسسه جهاد توسعه را تحسین کرد و خواستار برگزاری جلسات مستمر تا نتایج اقدامات به طور مستمر و در فواصل زمانی کوتاه بررسی شده و موانع اجرایی تسریع به عمل آید. وی همچنین خواستار حضور مستمر معاونان و مدیران بخش‌های مرتبط و نمایندگان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی در جلسات مذکور شد. در پایان، نیکبخت با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم تحول اساسی به موضوع منابع آبی، ابراز امیدواری کرد در خصوص تأیید منابع و اجرا همه مطالبات را محقق کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *