قبل از این، سختگیری برای ورود مجریان بیشتر بود، اما منتظر تغییرات خوب هستم.
0 نظر
در این متن، نیلوفر امینی فر به حضور برخی مجریان تلویزیون اشاره کرده است که انگار فقط برای اجرا و دیده شدن آمده اند و استعداد و سواد لازم را ندارند. او بیان کرده است که استانداردهای مشخصی باید در نظر گرفته شود و مجریان باید مراحل مختلف حرفه خود را پیش بگیرند. او درباره تاکید بر آموزش و سواد کار در تلویزیون صحبت کرده و از اهمیت اتاق فکر بهره بردن تمامی اعضای تیم تأکید کرده است. امینی فر اعلام کرده که غیبت از تلویزیون به بلوغ شخصی او کمک کرده و اکنون به دنبال تغییرات خوب در زمینه اجراست.
نیلوفر امینی فر مجری تلویزیون با اشاره به حضور برخی چهره های ناشناخته در کسوت اجرا در تلویزیون به خبرنگار دیجیاتور بیان کرد: نمی دانم چرا برخی مدیران دیگر آن دلسوزی زمان ما را در انتخابها ندارند. سخت گیری هایی که در گذشته می شد انگار دیگر وجود ندارد خاطرم هست من دهه ۸۰ آن قدر پیگیری کردم تا بتوانم وارد حوزه اجرا در تلویزیون شوم و در نهایت از طریق زیرنویس خانه میراث نیم رخ توانستم تست اجرا بدهم و بعد مراحل مختلف را طی کردم.
وی اضافه کرد: الان گویا اینطور نیست و کمتر مجریانی می بینیم که برای کار حرفه ای آمده باشند انگار فقط آمده اند که اجرا کنند یا دیده شوند. مثلا شاید اجرای یک برنامه ترکیبی که مخاطبش بانوان و اعضای خانواده هستند نیاز به سابقه بیشتری داشته باشد تا مخاطب با مجری ارتباط بگیرد و او همدلی مخاطب را به دست بیاورد.
این مجری جوان تلویزیون تصریح کرد: این نکات بدین معنا نیست که ما استعدادهای جوان را نادیده بگیریم بلکه به این معناست که باید استانداردهایی را هم در نظر گرفت و نباید هر برنامه ای روی آنتن ببریم یا این قاب ارزشمند در اختیار هرکسی قرار بگیرد. فرد مستعد هم باید بداند مرحله به مرحله و گام به گام باید این حرفه را پیش بگیرد.
امینی فر درباره اینکه تمایلش برای اجرای دوباره، با تاکید روی چه مولفه هایی است عنوان کرد: برای من اهمیت دارد که همه کسانیکه کاری را جلوی دوربین می نام تجاری سواد و آگاهی کار را داشته باشند یا صرفاً برای رزومه جمع کردن دنبال این حرفه از ساخت و ساز تا بخش های مختلف آن نیایند. باید همه در اتاق فکر سهیم باشیم. زمانی در مصاحبه ای گفته بودم برخی تهیه کنندگان بیشتر درگیر اتاق های مالی هستند تا اتاق فکر از این رو همه این مسایل باید دیده و در نظر گرفته شود.
وی در پایان درباره مدت زمانی که روی آنتن نبود، گفت: نبود من در این چهار سال بدون هیچ دلیلی و در پی یک تصمیم شخصی رخ داد که ربطی به اتفاقات سیاسی و اجتماعی و … نداشت. این نبودن به بلوغ شخصی من کمک کرد و باعث شد سوادم بیشتر شود. البته که عده ای هم از نبودن من سواستفاده کردند اما الان دنبال اتفاقات و تغییرات خوب در زمینه اجرا هستم.
مجری تلویزیون نیلوفر امینی فر، در مصاحبه اش اشاره کرد که باید استانداردهای حرفه را در نظر گرفت و فرد مستعد هم باید مرحله به مرحله و گام به گام حرفه را پیش بگیرد. او همچنین تأکید کرد که همه کسانی که کاری را جلوی دوربین می نام تجاری باید سواد و آگاهی کار را داشته باشند و نباید صرفاً برای رزومه جمع کردن دنبال حرفه تلویزیونی بروند. امینی فر همچنین افزود که در مدتی روی آنتن نبوده است اما این نبودن به بلوغ شخصی او کمک کرد و باعث شد سوادش بیشتر شود.