توانایی مسوولان وزارت منابع هیدروکربن در فعالیت ها به نمایش گذاشته شده است.

فعالیت مسوولان وزارت نفت نشان از توانمندی آنها دارد


احمد حسین زاده که یک کارشناس حوزه انرژی است، در گفت وگو با یک خبرنگار از اهمیت رشد بهره وری در تولیدی منابع هیدروکربن صحبت کرد. او به تاکید حکومت سیزدهم بر خنثی سازی محدودیت‌های بین‌المللی اشاره کرد و اینکه با رفع محدودیت‌های بین‌المللی مشکلاتی در حکمرانی دیپلماسی ایران به وجود می‌آید. او همچنین به تغییرات جدی در ساز و کارهای انرژی اشاره کرد و روی بازارسازی به جای بازارهای سنتی تمرکز شد. حسین زاده همچنین به اهمیت پالایشگاه‌های فراسرزمینی و بازارسازی در تولیدی منابع هیدروکربن اشاره کرد و بیان کرد که اقدامات ایران در بازطراحی بازرگانی انرژی در حوزه منابع هیدروکربن و گاز منجر به رشد و توسعه بالا در این حوزه شده است. او همچنین امیدواری به رشد مالی ۸ درصدی در آینده ابراز کرد.

احمد حسین زاده کارشناس حوزه انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار دیجیاتور با تاکید بر رشد بهره وری در تولیدی منابع هیدروکربن گفت: خنثی سازی محدودیت‌های بین‌المللی یکی از موضوعات مورد پیگیری حکومت سیزدهم بوده است، یکی از مشکلاتی که بخش حکمرانی دیپلماسی ایران دارد این است که با فرض رفع محدودیت‌های بین‌المللی می‌خواهند همه امور را پیش ببرند، مشکلی که ایجاد می‌شود این است که زمانی که با محدودیت‌های بین‌المللی مواجه می‌شویم، ساز و کار واحدی برای برخورد با آن نداریم.

وی افزود: این ساز و کار به خصوص در حوزه انرژی که بیشترین محدودیت‌های بین‌المللی روی آن اعمال شد، تغییرات جدی کرد، حکومت سیزدهم روی بحث بازارسازی به جای بازارهای سنتی در دسترس متمرکز شد، فرق بازارسازی با فروش و معرفی محصولات سنتی این است که تقاضای جدید در بازار به وجود می‌آید، به خصوص این موضوع در بحث منابع هیدروکربن بسیار اثرگذار است.

این کارشناس حوزه انرژی با اشاره به پالایشگاه ال‌پالیتو به عنوان اولین پالایشگاه فراسرزمینی در این حوزه، گفت: دو پالایشگاه دیگر تا آخر سال در همین راستا به ساخت و ساز می‌رسد، ضمن اینکه تاکنون قرارداد ۱۷ پالایشگاه با ظرفیت ۲.۴ میلیون بشکه در روز منعقد شده است که کل فروش منابع هیدروکربن را پوشش می‌دهد و علاوه بر این باید یک میلیون بشکه با توجه به نیاز داخل منابع هیدروکربن بیشتر ساخت و ساز کنیم و به عدد ۴.۲ میلیون بشکه در روز برسیم.

حسین زاده با بیان اینکه یکی از راهکارها پالایشگاه‌های فراسرزمینی و بازارسازی طبیعی بود که در منابع هیدروکربن اتفاق افتاد، تصریح کرد: نتیجه اقدامات ایران در بازطراحی بازرگانی انرژی خود در حوزه منابع هیدروکربن و گاز منجر به این شد که اکنون با یک رشد و توسعه بالا در حوزه ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز مواجه هستیم.

این کارشناس انرژی تصریح کرد: این فعالیت‌ها نشان از عزم مسؤولان وزارت منابع هیدروکربن در رشد بهره وری دارد که با این روند می‌توان امیدوار بود مسیر به سمت رشد مالی ۸ درصدی پیموده شود.


احمد حسین زاده کارشناس حوزه انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار دیجیاتور به رشد بهره در تولیدی منابع هیدروکربن اشاره کرد. خنثی سازی محدودیت‌های بین‌المللی یکی از موضوعاتی است که حکومت سیزدهم بر آن کار کرده است. مشکلی که بخش حکمرانی دیپلماسی دارد، این است که با رفع محدودیت‌های بین‌المللی، می‌خواهند همه امور را پیش ببرند ولی زمانی که با محدودیت‌های بین‌المللی مواجه می‌شوند، ساز و کار واحدی برای برخورد با آن ندارند. در حوزه انرژی، تغییرات جدی به وجود آمده است و حکومت سیزدهم روی بازارسازی به جای بازارهای سنتی تمرکز کرده است. بازارسازی با کاربرد امکانات جدید و به خصوص در بحث منابع هیدروکربن بسیار اثرگذار است. پالایشگاه ال‌پالیتو به عنوان اولین پالایشگاه فراسرزمینی در این حوزه مطرح شده است و دو پالایشگاه دیگر نیز در راه قرار دارند. تعدادی قرارداد برای پالایشگاه‌ها بسته شده است و باید ساخت و ساز میلیون بشکه منابع هیدروکربن را بیشتر کنیم. نتیجه اقدامات ایران در بازطراحی بازرگانی انرژی خود، منجر به رشد و توسعه بالای ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز شده است. تمرکز بر رشد بهره و ادامه این روند می‌تواند منجر به رشد مالی ۸ درصدی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *