پروژه فشار‌افزایی پارس جنوبی با هزینه ۲۰ میلیارد دلار

فشار افزایی پارس جنوبی ۲۰ میلیارد دلار هزینه دارد


وزیر منابع هیدروکربن در آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی اظهار داشت که این پروژه با بار مالی ۲۰ میلیارد دلار برای تأمین امنیت کشور بسیار مهم است. وی افزود که این پروژه تأخیر داشته و تصمیم شجاعانه اجرای آن را آغاز کردند. همچنین، وزیر منابع هیدروکربن به رکورد برداشت گاز در این حکومت اشاره کرد و اهمیت افزایش فشار را برای کاهش ساخت و ساز بیان کرد. در پایان، او به اهمیت حفظ اشتغال و ارزآوری از این طرح اشاره کرد و اهمیت فشار افزایی را به عنوان مهمترین و ملی‌ترین طرح کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور جواد اوجی وزیر منابع هیدروکربن در آئین امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی با پیمانکاران اصلی گفت: بار مالی این پروژه ۲۰ میلیارد دلار و برای تأمین امنیت کشور است و از این حیث می‌توان آن را مهمترین پروژه کشور تلقی کرد.

وی ادامه داد: این پروژه را می‌توانستیم ۸ سال پیش کار اجرایی آن را آغاز کنیم مطالعات انجام می‌شد اما اجرا نمی‌شد و تصمیم شجاعانه ای بود.

به گفته وزیر منابع هیدروکربن در این حکومت رکورد جدیدی در برداشت گاز وجود داشت و ۷۰۷ میلیون متر مکعب برداشت گاز وجود داشت.

اوجی ادامه داد: افت فشار به معنای کاهش ساخت و ساز است و در ۴ و ۵ سال آینده تأثیر خود را می‌گذارد آن هم برای کشوری که ۹۰ درصد سوخت نیروگاه‌ها گاز است. همچنین این تولیدی کارشناسان زبده بسیاری دارد و فاز ۱۱ پارس جنوبی به دست این افراد ساخته و به بهره‌برداری رسید.

وزیر منابع هیدروکربن خاطر نشان کرد: ساخت و ساز از میادین مشترک یک دقیقه که به تعویق بیفتد حق مردم ضایع می‌شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه قبل از افت فشار قابل توجه به کمک پیمانکاران بهره برداری از این میدان انجام می‌شود که اشتغال و ارز آوری به همراه خواهد داشت.

اوجی اضافه کرد: فشار افزایی مهمترین و ملی‌ترین که قرارداد آن امروز به امضا می‌رسد و اولویت را فازهای مرزی قرار می‌دهیم

درحال تکمیل…


امضای قرارداد اجرایی طرح فشار افزایی میدان مشترک پارس جنوبی از اهمیت بالایی برخوردار است. این پروژه با بار مالی ۲۰ میلیارد دلار از اهمیت بسیاری برای امنیت کشور برخوردار است. رکورد برداشت گاز در این حکومت نیز نشان از پیشرفت و توانایی کشور در حوزه انرژی دارد. افت فشار و کاهش ساخت و ساز به معنای افزایش مشکلات در تأمین سوخت برای نیروگاه‌ها است. افراد زبده و پیمانکاران توانستند با تلاش خود به اجرای موفقیت‌آمیز این پروژه بپردازند. امضای قرارداد فشار افزایی این پروژه از اهمیت بسزایی برخوردار است و اولویت اصلی در برنامه‌های آینده حکومت خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *