فروش عروسک‌های تقلبی علی بابا در آمریکا: مشکل جدید

فروش عروسک‌های جعلی دردسر جدید علی بابا در آمریکا


در این متن، یک قاضی در نیویورک درخواست علی بابا برای رد شکایت یک سازنده اسباب بازی را قبول نکرده است. این شرکت ادعا کرده است که فروشندگان مختلف از بستر نرم‌افزاری بازرگانی الکترونیک چینی برای فروش عروسک مشابهی به نام Squishmallow استفاده کرده اند. شرکت مذکور در شکایت خود بر آن است که علی بابا قادر به متوقف کردن فروش عروسک های جعلی توسط فروشندگان نیست و این روند همچنان ادامه دارد. علی بابا در پاسخ به این شکایت مدعی شده است که شرکت آمریکایی نتوانسته است دخالت آن در موارد تخلف از مقررات را نشان دهد و با اقداماتی علیه فروشندگان، وظیفه نظارت بر مالکیت معنوی کالاهایش را بر دیگران می اندازد.

به گزارش دیجیاتور به نقل از آسوشیتدپرس، یک قاضی آمریکایی در نیویورک اعلام کرد درخواست علی بابا برای رد شکایت یک سازنده اسباب بازی در دادگاه را قبول نکرد. این شرکت آمریکایی مدعی شده فروشندگان مختلف از بستر نرم‌افزاری غول بازرگانی الکترونیک چینی برای فروش نوعی عروسک به نام Squishmallow استفاده کرده اند.

به طور دقیق تر جس فورمن قاضی دادگاه در نیویورک درخواست علی بابا برای رد شکایت کلی تویز هلدینگ( سازنده عروسک های مذکور) را قبول نکرد.

کلی تویز در شکایت خود اعلام کرده با وجود آنکه در شکایت های پیشین از علی بابا خواسته شده بود فروش Squishmallow های جعلی توسط فروشندگان را متوقف کند، اما این روند همچنان ادامه دارد. شرکت آمریکایی پیش از این شکایتی ثبت کرده بود و حدود ۹۰ فروشنده را به فروش Squishmallowهای تقلبی متهم کرده بود و دو ماه بعد حکم دادگاه در این باره را دریافت کرد. این شرکت در مارس ۲۰۲۳ میلادی نام علی بابا به عنوان متهم اضافه کرد.

به نوشته رویترز شرکت آمریکایی مدعی است فروش نسخه های جعلی اسباب بازی هایش در علی بابا با وجود ۶ شکایت برای توقف این روند، همچنان ادامه دارد و بستر نرم‌افزاری چینی روابط حکومتی های خود را نقض کرده و حتی به برخی از فروشندگان ناقض مقررات استاتوس«تهیه کننده طلایی» و «تایید شده» نیز اعطا کرده است.

علی بابا برای رد شکایت کلی تویز مدعی شده بود شرکت آمریکایی نتوانسته دخالت آن در موارد تخلف از مقررات را نشان دهد و به طور نامناسبی سعی دارد با اعمال اقداماتی علیه فروشندگان، وظیفه نظارت بر مالکیت معنوی کالاهایش را بر گردن دیگران بیندازد.


قاضی آمریکایی در نیویورک درخواست علی بابا برای رد شکایت یک سازنده اسباب بازی را قبول نکرد. شرکت آمریکایی مدعی شده استفاده از بستر نرم‌افزاری چینی برای فروش عروسک Squishmallow توسط فروشندگان مختلف را متوقف کنند. شرکت کلی تویز شکایتی در این باره ثبت کرده و فروشندگان را به فروش عروسک تقلبی متهم کرده است. به نظر می رسد این روند همچنان ادامه دارد و بستر نرم‌افزاری چینی روابط حکومتی های خود را نقض کرده است. علی بابا درخواست کرده که شرکت آمریکایی دخالت آن را نشان دهد و به نامناسبی سعی دارد وظیفه نظارت بر مالکیت معنوی کالاهایش را بر دیگران بیندازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *