فراخوان به ارائه راهکارهای پیشرفته برای حفاظت دیجیتال در تولیدی برق
0 نظر
معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاستجمهوری اعلام کرده است که هدفهای فراخوان توسعه و ساخت و ساز راهحلهای پیشرفته برای حفاظت دیجیتال در تولیدی برق شامل توسعه سیستمهای تشخیص نفوذ، الگوریتمهای رمزنگاری و احراز هویت پیشرفته، راهکارهای امنیت لایهای، و بهبود استانداردهای امنیتی برای دستگاههای متصل به شبکههای برق و شبکه جهانی اشیاء میباشد. معیارهای ارزیابی شامل پیشرفت و خلاقیت در راهکارهای امنیتی، کارایی و اثربخشی فناوریهای پیشنهادی و سازگاری با معماریهای فعلی و امکان پیادهسازی است. متقاضیان میتوانند تا مطالعات تاریخی ۱۸ بهمن در این فراخوان شرکت کرده و پیشنهادهای خود را ارائه دهند. اطلاعات بیشتر و ارسال مستندات مورد نیاز میتواند از طریق پیامرسان ایتا به شماره ۰۹۳۵۲۱۱۷۳۳۹ ارسال شود.
به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاستجمهوری از اهداف فراخوان توسعه و ساخت و ساز راهحلهای پیشرفته برای حفاظت دیجیتال در تولیدی برق میتوان به توسعه سیستمهای تشخیص نفوذ، ایجاد یا توسعه الگوریتمهای رمزنگاری و احراز هویت پیشرفته، استقرار راهکارهای امنیت لایهای (Layered Security) و سازماندهی دسترسیهای کنترلی بویژه برای حفاظت از شبکههای SCADA و بهبود استانداردهای امنیتی برای دستگاههای متصل به شبکههای برق و شبکه جهانی اشیاء اشاره کرد.
معیارهای ارزیابی در این فراخوان، پیشرفت و خلاقیت در ارائه راهکارهای امنیتی، کارایی و اثربخشی فناوریهای پیشنهادی و سازگاری با معماریهای فعلی و امکان پیادهسازی است.
متقاضیان برای شرکت در این فراخوان و ارائه پیشنهادهای خود از ۱۸ دی تا ۱۸ بهمن فرصت دارند.
گفتنی است نسخه تکمیل شده فرم ۱۰۱-RFP اولیه شامل اطلاعات کلی، اهداف و جزئیات طرح، سوابق شرکت و اعضای اصلی، ارائه CV شرکت و اعضای کلیدی تیم و طرح پیشنهادی و مستندات،توضیح جامع طرح پیشنهادی از مستندات مورد نیاز برای شرکت در این فراخوان است.
همچنین، علاقه مندان باید جهت ارسال مستندات و کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۳۵۲۱۱۷۳۳۹ در پیامرسان ایتا پیام دهند.
اهداف فراخوان توسعه و ساخت و ساز راهحلهای پیشرفته برای حفاظت دیجیتال در تولیدی برق شامل توسعه سیستمهای تشخیص نفوذ، ایجاد یا توسعه الگوریتمهای رمزنگاری و احراز هویت پیشرفته، استقرار راهکارهای امنیت لایهای و سازماندهی دسترسیهای کنترلی بویژه برای حفاظت از شبکههای SCADA و بهبود استانداردهای امنیتی برای دستگاههای متصل به شبکههای برق و شبکه جهانی اشیاء میباشد. متقاضیان برای شرکت در این فراخوان و ارائه پیشنهادهای خود از ۱۸ دی تا ۱۸ بهمن فرصت دارند. نسخه تکمیل شده فرم ۱۰۱-RFP اولیه شامل اطلاعات کلی، سوابق شرکت و اعضای اصلی، ارائه CV شرکت و اعضای کلیدی تیم و طرح پیشنهادی و مستندات،توضیح جامع طرح پیشنهادی از مستندات مورد نیاز برای شرکت در این فراخوان است. همچنین، علاقه مندان باید جهت ارسال مستندات و کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۳۵۲۱۱۷۳۳۹ در پیامرسان ایتا پیام دهند.