عوارض صادراتی گوجه‌فرنگی زراعی ۳۰ درصد و پیاز ۴۰ درصد افزایش یافت.

عوارض صادراتی پیاز ۴۰ درصد و گوجه‌فرنگی زراعی ۳۰ درصد شد


در نامه‌ای از سوی احمد خانی‌نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد زراعت، اعلام شده است که با توجه به افزایش نسبی ساخت و ساز پیاز و گوجه‌فرنگی در کشور و به منظور تعادل‌بخشی به میزان ساخت و ساز، مصرف و قیمت در بازار و کمک به ساخت و ساز کنندگان، عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه‌فرنگی زراعی نیز از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد. قبلاً در آذر ماه امسال نیز در راستای تعادل‌بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز و گوجه‌فرنگی، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه‌فرنگی به ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.

به گزارش دیجیاتور، احمد خانی‌نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد زراعت در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان توسعه بازرگانی اعلام کرد؛ با توجه به افزایش نسبی ساخت و ساز محصولات پیاز و گوجه‌فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل‌بخشی به میزان ساخت و ساز، مصرف و قیمت در بازار و کمک به ساخت و ساز کنندگان، در جهت پایداری ساخت و ساز و فروش خارجی محصولات موصوف عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه‌فرنگی زراعی نیز از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد.

پیش‌تر در آذر ماه امسال در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل‌بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه‌فرنگی به ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.


عوارض صادراتی پیاز و گوجه‌فرنگی تا ۴۰ درصد و ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *