موفقیت کمپرسورهای ایرانی در پروژه ملی فشارافزایی پارس جنوبی
0 نظر
وزیر منابع هیدروکربن اعلام کرد که اجرای طرح ملی فشار افزایی در میدان مشترک پارس جنوبی با استفاده از توان داخلی و بدون کمک شرکتهای خارجی قابل انجام است و در غیر اینصورت، ساخت و ساز از مخزن پارس جنوبی به صفر میرسد. افت فشار در مخزن همراه با تداوم ساخت و ساز اتفاق میافتد و برای حفظ ساخت و ساز مداوم، اجرای پروژه ملی فشار افزایی ضروری است. همچنین، قراردادهای اجرایی این طرح با حضور مقامات مهم تولیدی منابع هیدروکربن، امضا شدند و استفاده از کمپرسورهای داخلی از این طرح بهرهمند خواهند شد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، رامین روغنیان با تأکید بر اینکه اجرای طرح ملی فشار افزایی در میدان مشترک پارس جنوبی با استفاده از توان داخلی و بدون کمک شرکتهای خارجی تحققپذیر است، گفت: در صورت اجرایی نشدن این طرح، ظرفیت ساخت و ساز از مخزن پارس جنوبی به مرور به صفر میرسد.
وی افزود: افت فشار در درون مخزن با تداوم ساخت و ساز اتفاق میافتد، از این رو باید بتوانیم همزمان با افت فشار، ساخت و ساز مداومی داشته باشیم بنابراین این پیشتراکم و فشار افزایی شرایط لازم را برای تداوم ساخت و ساز مهیا میکند.
مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب با اشاره به اینکه شرکت ملی مناطق منابع هیدروکربنخیز جنوب هماکنون قرارداد ساخت کمپرسورهای زیادی را با برخی شرکتهای داخلی همچون مپنا و اوتیسی داشته و آنها در عمل خود را به ما ثابت کردهاند، گفت: بیشک راهی که کمپرسورهای ایرانی مصرفی در مناطق منابع هیدروکربنخیز طی کردهاند از پروژه ملی فشار افزایی پارس جنوبی نیز با موفقیت عبور خواهند کرد.
بر اساس این گزارش، قراردادهای اجرایی طرح ملی فشار افزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی بهعنوان مهمترین و راهبردیترین طرح تولیدی منابع هیدروکربن با حضور جواد اوجی، وزیر منابع هیدروکربن و محسن خجستهمهر، مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران ۲۰ اسفندماه بین شرکت منابع هیدروکربن و گاز پارس و پیمانکاران این طرح امضا شد.
اجرای طرح ملی فشار افزایی در میدان مشترک پارس جنوبی بدون کمک شرکتهای خارجی و با استفاده از توان داخلی تحققپذیر است. افت فشار در مخزن باعث کاهش ظرفیت ساخت و ساز از مخزن پارس جنوبی به مرور زمان میشود. برای تداوم ساخت و ساز لازم است همزمان با افت فشار، فشار افزایی و پیشتراکم صورت بگیرد. شرکتهای داخلی مانند مپنا و اوتیسی توانستهاند با ساخت کمپرسورها به اثبات خود بپردازند و نشان دهند که میتوانند در پروژههای نفتی موفق عمل کنند. امضای قراردادهای اجرایی برای طرح ملی فشار افزایی میدان پارس جنوبی با حضور وزیر منابع هیدروکربن و مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران نشان از اهمیت و راهبردیترین طرح تولیدی منابع هیدروکربن دارد.