امکانات شرکت‌های دانش‌بنیان برای کمک به مناطق آب‌گرفتگی‌زده بهبود یابد

ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای امدادرسانی بهتر به مناطق سیل‌زده


در یک نشست با حضور مقامات مرتبط، تأکید شد که باید از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه راه‌حل‌های نوین و موثر برای بحران‌های مختلف، از جمله سیلاب و فاجعه‌های طبیعی، استفاده کرد. ایده‌آل‌های خلاقانه و مناسب برای مکان اقامت موقت افراد متضرر از سیلاب، توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شده و اهمیت آنها برای توسعه شهرها و پایداری زیست‌بوم، مورد تأکید قرار گرفت. در پایان نشست، شرکت‌های مختلف با همکاری و تبادل نظر، به بحث و تبادل نظر درباره ارائه خدمات و ظرفیت‌های خود برای سازماندهی بحران‌ها پرداختند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در این نشست، جواد مشایخ، معاون توسعه دانش مالی دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست جمهوری با تأکید بر جایگاه ستاد توسعه دانش مالی دانش بنیان عمران و ساختمان و ستاد توسعه دانش مالی دانش بنیان منابع آبی، اقلیم و اکوسیستم گفت: ما در حوزه معاونت علمی یک سری ستادهای موضوعی دانش مالی دانش بنیان داریم که یکی از این حوزه‌ها، ستاد عمران و ساختمان است. با توجه به بازدیدی که وزیر راه و شهرسازی از مناطق آب‌گرفتگی زده داشت، موضوع مکان اقامت‌ موقت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح شد که سازه‌های نوینی با عملکرد بهتر نسبت به چادرهای سنتی داشته باشیم، تا کمک کنیم در این بحران‌ها از تمام ظرفیت‌های دانش‌بنیان‌ها استفاده شود.

در ادامه، هادی تاج الدین، معاون ستاد توسعه دانش مالی دانش بنیان عمران و ساختمان ضمن اشاره به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با همکاری پژوهشکده سوانح بنیاد مستضعفان فهرستی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان که توانایی کمک به مناطق آب‌گرفتگی زده دارند را آماده کرده ایم تا از توانمندی این رکت‌ها حداکثر بهره‌مندی را بنماییم. امیدواریم این شرکت‌ها تمام ظرفیت‌های خود را استفاده کنند تا آمادگی بیشتری برای مواجهه با سوانح بعدی داشته باشیم.

وی افزود: قصد داریم که بحث مکان اقامت موقت را برای توسعه شهرها استفاده کنیم و سازه‌هایی که علاوه بر پایداری، دارای ظرفیتی خوبی هستند را در این خصوص استفاده کنیم.

در ادامه این نشست، شرکت‌های مختلف با معرفی خدمات و ظرفیت‌های خود در کمک به مواجهه با سوانح و بحران‌ها در کشور با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.


در این نشست، شرکت‌های دانش‌بنیان موضوع مکان اقامت‌ موقت را مطرح کرده‌اند و با همکاری پژوهشکده سوانح بنیاد مستضعفان، فهرستی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان که توانایی کمک به مناطق آب‌گرفتگی زده را دارند آماده کرده‌اند. امیدواریم که این شرکت‌ها از توانمندی‌های خود حداکثر بهره‌مندی کنند و برای مواجهه با سوانح بعدی در کشور آمادگی بیشتری داشته باشیم. هدف از بحث مکان اقامت موقت، استفاده از سازه‌های پایدار و با ظرفیتی مناسب برای توسعه شهرها است. شرکت‌ها با معرفی خدمات و ظرفیت‌های خود در کمک به مواجهه با سوانح و بحران‌ها در کشور، به بحث و تبادل نظر پرداخته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *