طرح تحرک مسافرت و توریسم جهت احیای عشایر

طرح گردشگری عشایر احیا می‌شود


رییس سازمان امور عشایر ایران، شایان نادری، اعلام کرد که اعتبارات سازمان به تنهایی کافی نیست و باید از ظرفیت‌های مالی دیگر نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی نیز استفاده شود. او اشاره کرد که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان به طور کلی وضعیت مالی خوبی دارند و باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود. نادری با بیان اینکه تخصیص اعتبارات به جامعه عشایری نیز کافی نیست، تقاضای حمایت از سایر دستگاه‌ها را مطرح کرد. او همچنین اعلام کرد حکومت سیزدهم برای حل مشکلات عشایر نگاه تخصصی دارد و تاکنون اقداماتی در این زمینه انجام شده است. همچنین، سازمان امور عشایر در نظر دارد با بنیاد برکت همکاری مشترکی در ارائه خدمات به جامعه عشایری کشور داشته باشد. او همچنین از احیای طرح مسافرت و توریسم عشایر با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان صحبت کرد و تأکید کرد که عشایر نقش بسیار مهمی در حفاظت کشوری و امنیت غذایی کشور دارند.

به گزارش دیجیاتور، شایان نادری، رییس سازمان امور عشایر ایران گفت: از آنجایی که اعتبارات سازمان امور عشایر جوابگوی نیازهای جامعه عشایری نیست، لازم است از ظرفیت‌های مالی سایر نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی در این خصوص استفاده شود.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد مستضعفان، ظرفیت‌های مالی مناسبی دارند و نیاز است امور عشایر استان‌ها از این ظرفیت استفاده کنند.

نادری با بیان اینکه میزان تخصیص اعتبارات در حوزه بحران مرتبط با جامعه عشایری نیز چندان بالا نیست، ادامه داد: در این بخش نیز نیازمند حمایت از سوی سایر دستگاه‌ها هستیم.

رییس سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: حکومت سیزدهم نگاه تخصصی برای حل مشکلات عشایر دارد و تاکنون اقدامات مناسبی در این حوزه انجام شده و امسال برای حمایت از جامعه عشایری کشور مصوبه‌ای با ۱۰ بند تصویب شده است. در صدد امضای تفاهم‌نامه‌ای برای همکاری مشترک با بنیاد برکت با هدف ارائه خدمات به جامعه عشایری کشور هستیم.

رییس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح مسافرت و توریسم عشایر احیا می‌شود، افزود: طرح مسافرت و توریسم عشایر از سال ۱۳۹۵ مصوب و اجرا شده و این طرح با ایجاد تغییراتی برای جذب گردشگر و درآمدزایی از مسافرت و توریسم در مناطق عشایری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه عشایر نقش بی‌بدیلی در حفاظت کشوری و امنیت غذایی کشور دارند، بیش از ۵۰ دستگاه و نهاد را مسؤول و متولی رسیدگی به امور عشایر عنوان کرد.


براساس این متن، نتیجه‌گیری می‌شود که سازمان امور عشایر ایران در راستای جوابگویی به نیازهای جامعه عشایری ناکام بوده است و برای تامین اعتبارات خود نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مالی دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی است. همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد مستضعفان می‌توانند ظرفیت‌های مالی قابل استفاده در حل مشکلات عشایر را داشته باشند. اما نکته مهم این است که تخصیص اعتبارات در حوزه بحران عشایری نیز بالا نبوده و نیازمندیم به حمایت از سوی دستگاه‌های دیگر هستیم. کمک شرکت‌های دانش‌بنیان به احیای طرح مسافرت و توریسم عشایر نقش مهمی در ایجاد تغییرات مثبت در مناطق عشایری با هدف جذب گردشگر و درآمدزایی از مسافرت و توریسم داشته و عشایر نیز نقش مهمی در حفاظت کشوری و امنیت غذایی کشور دارند. امور عشایر به بیش از ۵۰ دستگاه و نهاد برعهده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *