ضرورت ساخت و ساز و استفاده بهینه از هیدروژن در زنجیره ارزش فرآیند
0 نظر
در این متن، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیر منابع هیدروکربن در امور پتروشیمی، در یک نشست کارگروه تخصصی سوخت نوین و تجدید پذیر تولیدی پتروشیمی، اظهاراتی درباره ساخت و ساز هیدروژن و اعتقاد به اهمیت ارزش افزوده آن در کشور داشته است. او به افزایش ظرفیت ساخت و ساز و اجرای طرحهای PDH و BDH اشاره کرده و تأکید کرده که باید به منظور تأمین خوراک مورد نیاز صنایع پتروشیمی، از همه ظرفیتهای موجود استفاده شود. همچنین، به مهمیت برگزاری نشستهای تخصصی برای سازماندهی بهینه مصرف انرژی، اشاره کرده و نقش این نشستها در همگرایی و همکاری ارکان مختلف برای سازماندهی مصرف را برجسته کرده است. او همچنین به اهمیت داخلیسازی دانشفنی و کاتالیستهای مورد نیاز تولیدی پتروشیمی و تلاش برای بومیسازی کالاها و تجهیزات مورد استفاده اشاره کرده و به ساخت طرح GTPP دین محمدیآباد غرب به عنوان نمونه اعتماد به دانش و تخصص فعالان تولیدی پتروشیمی ایران اشاره کرده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در نخستین نشست کارگروه تخصصی سوخت نوین و تجدید پذیر تولیدی پتروشیمی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: پارسال بیش از ۹۰ هزار تن هیدروژن در شرکتهای پتروشیمی ساخت و ساز و بخشی از آن در فرآیندها و زنجیره ارزش مصرف شد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به ارزش فراوان هیدروژن و ساخت و ساز آن در کشور باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کرد، ادامه داد: همزمان با افزایش ظرفیت ساخت و ساز در تولیدی پتروشیمی و اجرایی شدن طرحهای PDH (ساخت و ساز پروپیلن) و BDH (هیدروژنزدایی از بوتان) مقادیر ساخت و ساز هیدروژن در کشور افزایش خواهد یافت.
معاون وزیر منابع هیدروکربن در امور پتروشیمی تصریح کرد: باید خوراک مورد نیاز صنایع پتروشیمی با هدف ساخت و ساز محصولات نهایی بهصورت پایدار تأمین شود.
شاهمیرزایی با اشاره به برنامه ساخت و ساز پروپان، بوتان و متانول با هدف تکمیل زنجیره ارزش یادآور شد: یکی از راهبردهای تولیدی پتروشیمی در حوزه ساخت و ساز، استفاده بهینه از همه ظرفیتهای موجود برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر است.
وی اظهار کرد: برگزاری نشستهای تخصصی با هدف مصرف بهینه انرژی در تولیدی ارزشآفرین پتروشیمی میتواند سبب همگرایی و همکاری ارکان مختلف برای سازماندهی مصرف شود و برگزاری چنین نشستهایی حیاتی و ضروری است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: نشست کارگروه تخصصی سوخت نوین و تجدید پذیر تولیدی پتروشیمی نقطهای عطف برای تولیدی پتروشیمی با رویکرد شناخت آینده است و سازماندهی بهینهسازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با هماندیشی و همفکری تخصصی با صاحبنظران گامی مهم و راهبردی برداشته است.
شاهمیرزایی با اشاره به داخلیسازی دانشفنی و کاتالیستهای مورد نیاز تولیدی و تلاش برای بومیسازی کالاها و تجهیزات مورد استفاده در تولیدی پتروشیمی گفت: ساخت طرح GTPP دین محمدیآباد غرب نشاندهنده اعتماد به دانش و تخصص فعالان تولیدی پتروشیمی ایران است.
وی تأکید کرد: با افتخار، اعتمادبهنفس و عزمی ملی به سوی هدف راهبردی تولیدی یعنی تکمیل زنجیره ارزش در حال حرکت هستیم.
در این نشست تخصصی، محمد امیرخانی مشاور وزیر منابع هیدروکربن، مدیران شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیر مرکز پژوهش انرژی موسسه آموزش عالی شهید بهشتی، مدیران پژوهشگاه نیرو و تعدادی از مدیران انرژی مجتمعهای پتروشیمی حضور و هریک گزارشی در زمینه انرژیهای نو و تجدید پذیر در تولیدی پتروشیمی ارائه کردند.
مدیر ملی صنایع پتروشیمی مورد تأکید همه به مصرف انرژی بهینه برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر است. این نشست تخصصی در جهت سازماندهی بهینه مصرف انرژی توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی اقداماتی گام مهم و راهبردی گرفته است. از جهت داخلیسازی دانشفنی و کاتالیستهای مورد نیاز تولیدی، ساخت طرح GTPP دین محمدیآباد غرب نقطهای از اعتماد به دانش و تخصص فعالان تولیدی پتروشیمی ایران است. اعتمادبهنفس و عزمی ملی به سوی هدف راهبردی تولیدی، یعنی تکمیل زنجیره ارزش، در حال حرکت است.