سینماگران در آفریقای جنوبی در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت کردند.
0 نظر
چندین بازیگر و هنرمند با حضور در یک مجموعه ویدیویی به حمایت از طرح آفریقای جنوبی برخاستند که رژیم صهیونیستی را به نسلکشی فلسطینیها متهم میکند. این مجموعه ویدیویی توسط جشنواره نوشتار خلاقانه فلسطین منتشر شده و بازیگران بخشهای کلیدی پرونده آفریقای جنوبی را روخوانی میکنند. آفریقای جنوبی روز پنجشنبه پرونده خود را به دادگاه لاهه، نهاد عالی قضایی نهاد بینالمللی متحد ارایه کرد. دادگاه لاهه میتواند در هفتههای آینده در مورد اقدامات اضطراری تصمیم بگیرد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از هالیوود رپپورتر، چندین بازیگر و هنرمند با حضور در یک مجموعه ویدیویی که توسط جشنواره نوشتار خلاقانه فلسطین منتشر شده است، به حمایت از طرح آفریقای جنوبی که رژیم صهیونیستی را به نسلکشی غزه متهم کرده برخاستند.
سوزان ساراندون، سینتیا نیکسون، خالد ابدالا و توبیاس منزیس بازیگران سریال «تاج» و چارلز دنس، کریس ون هوتن و لنا هدی بازیگران «بازی تاج و تخت» با حضور در ویدیوهای حمایتی از این اقدام آفریقای جنوبی حمایت کردند. پرونده تاریخی آفریقای جنوبی که رژیم صهیونیستی را به نسلکشی فلسطینیها متهم میکند در دادگاه بین المللی لاهه ارایه شده است.
این مجموعه ویدیویی توسط جشنواره نوشتار خلاقانه فلسطین منتشر شده که یک انجمن فرهنگی مستقر در بریتانیا است و تعهد خود را «ایجاد زبان و ایده برای مبارزه با استعمار در قرن بیست و یکم» میداند.
در این ویدیو بازیگران بخشهای کلیدی پرونده ۸۴ صفحهای آفریقای جنوبی را روخوانی میکنند. در این صفحات استدلال میشود که رژیم صهیونیستی در اقدامات خود در منازعه علیه حماس، کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسلکشی را نقض کرده است.
آفریقای جنوبی روز پنجشنبه پرونده خود را به دادگاه لاهه، نهاد عالی قضایی نهاد بینالمللی متحد ارایه کرد.
از دیگر بازیگرانی که در این مجموعه ویدیویی مشارکت داشتند میتوان به پاپا اسیدو بازیگر «میتوانم تو را نابود کنم»، ایندیا مور بازیگر «ژست»، استیو کوگان بازیگر «مسافرت»، والاس شاون بازیگر «عروس شاهزاده» و آلیا شوکات اشاره کرد.
آفریقای جنوبی استدلال کرده است که رهبران و قانونگذاران رژیم صهیونیستی در بیانیههای عمومی مانند بیانیههای یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم اشغالگر قدس، که در اکتبر گفته بود رژیم صهیونیستی به دلیل مبارزه با «حیوانات انسانی»، این سرزمین را محاصره کامل خواهد کرد، «نیت نسلکشی خود را اعلام کردند». آفریقای جنوبی همچنین از دادگاه میخواهد که دستور آتشبس در غزه را صادر کند تا از «آسیب غیرقابل جبران» جلوگیری شود.
روند قانونی ممکن است سالها طول بکشد، اما دادگاه لاهه میتواند در هفتههای آینده در مورد اقدامات اضطراری احتمالی از جمله آتشبس تصمیم بگیرد. تصمیمات این دادگاه الزامآور است اما دادگاه ابزار کمی برای اجرا دارد.
چندین بازیگر و هنرمند با حضور در یک مجموعه ویدیویی، به حمایت از طرح آفریقای جنوبی که رژیم صهیونیستی را به نسلکشی غزه متهم کرده برخاستند. سوزان ساراندون، سینتیا نیکسون، خالد ابدالا و توبیاس منزیس بازیگران سریال «تاج» و چارلز دنس، کریس ون هوتن و لنا هدی بازیگران «بازی تاج و تخت» با حضور در ویدیوهای حمایتی از این اقدام آفریقای جنوبی حمایت کردند. پرونده تاریخی آفریقای جنوبی که رژیم صهیونیستی را به نسلکشی فلسطینیها متهم میکند در دادگاه بین المللی لاهه ارایه شده است. این مجموعه ویدیویی توسط جشنواره نوشتار خلاقانه فلسطین منتشر شده که یک انجمن فرهنگی مستقر در بریتانیا است و تعهد خود را «ایجاد زبان و ایده برای مبارزه با استعمار در قرن بیست و یکم» میداند. در این ویدیو بازیگران بخشهای کلیدی پرونده ۸۴ صفحهای آفریقای جنوبی را روخوانی میکنند. در این صفحات استدلال میشود که رژیم صهیونیستی در اقدامات خود در منازعه علیه حماس، کنوانسیون پیشگیری و مجازات جنایت نسلکشی را نقض کرده است. آفریقای جنوبی روز پنجشنبه پرونده خود را به دادگاه لاهه، نهاد عالی قضایی نهاد بینالمللی متحد ارایه کرد. از دیگر بازیگرانی که در این مجموعه ویدیویی مشارکت داشتند میتوان به پاپا اسیدو، ایندیا مور، استیو کوگان، والاس شاون و آلیا شوکات اشاره کرد. آفریقای جنوبی استدلال کرده است که رهبران و قانونگذاران رژیم صهیونیستی در بیانیههای عمومی مانند بیانیههای یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم اشغالگر قدس، که در اکتبر گفته بود رژیم صهیونیستی به دلیل مبارزه با «حیوانات انسانی»، این سرزمین را محاصره کامل خواهد کرد، «نیت نسلکشی خود را اعلام کردند». آفریقای جنوبی همچنین از دادگاه میخواهد که دستور آتشبس در غزه را صادر کند تا از «آسیب غیرقابل جبران» جلوگیری شود. روند قانونی ممکن است سالها طول بکشد، اما دادگاه لاهه میتواند در هفتههای آینده در مورد اقدامات اضطراری احتمالی از جمله آتشبس تصمیم بگیرد. تصمیمات این دادگاه الزامآور است اما دادگاه ابزار کمی برای اجرا دارد.