روابط حکومتی سازمان حفظ نباتات رویکردهای غیر شیمیایی توسعه می‌دهد.

سیاست سازمان حفظ نباتات توسعه روش های غیر شیمیایی است


در این متن، مریم جلیلی مقدم، سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور، در نمایشگاه نهاده‌های زراعت از پایش کیفیت نهاده‌های زراعت و اهمیت آن در افزایش ساخت و ساز محصولات زراعت صحبت می‌کند. وی بر اهمیت استاندارد نهاده‌های زراعت در حفظ سلامت تولیدات زراعت تاکید می‌کند و از توافق کشورهای جهان در رابطه با رصد و پایش محصولات زراعت خبر می‌دهد. همچنین، اشاره می‌کند که در ساخت و ساز محصولات زراعت باید از روش‌های غیر شیمیایی استفاده شود تا محصول هم سالم باشد و مشکلی در فروش خارجی ایجاد نشود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، مریم جلیلی مقدم سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور در نمایشگاه نهاده‌های زراعت از پایش و رصد نهاده‌های زراعت از سوی هیأت نظارتی در این سازمان خبر داد و گفت: در جهان تلاش می‌شود تا کیفیت نهاده‌های زراعت که تأثیر چند برابری در افزایش ساخت و ساز محصولات زراعت دارد ارتقا یابد.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه سلامت تولیدات زراعت در گرو داشتن استاندارد نهاده‌های زراعت است، گفت: باید سموم و کودهای زراعت مناسب ساخت و ساز شود تا حداقل باقیمانده سموم در محصولات زراعت وجود داشته باشد.

جلیلی مقدم همچنین با اشاره به تأکید حاکمیت کشور به جوانگرایی جمعیت، عنوان کرد: این مساله زمانی محقق می‌شود که محصولات کیفی و سالم داشته باشیم.

وی از توافق کشورهای جهان برای رصد و پایش محصولات زراعت از ساخت و ساز تا رسیدن به مزرعه در نشست سران حفظ نباتات خبر داد و گفت: در نشست سران سازمان حفظ نباتات کشورهای جهان در سال ۲۰۲۰ اعلام شد بازرگانی بین‌الملل محصولات زراعت با سختگیری بیشتری همراه خواهد بود و میوه و صیغی جات از کشت تا برداشت باید پایش شود و مشخص باشد محصول با چه کودی تغذیه می‌شود، از چه آفت کشی استفاده شده و موارد دیگر است.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور ادامه داد: تمام نهاده‌هایی که یک کشاورز در مزرعه استفاده می‌کند، از نظر اینکه کجا ساخت و ساز شده و به چه میزان استفاده شده است، باید مشخص باشد.

جلیلی مقدم گفت: تمام برنامه‌های این سازمان ساخت و ساز محصولات استاندارد است که علاوه بر تأمین محصول سالم برای داخل کشور از نظر فروش خارجی هم مشکلی ایجاد نشود.

وی تأکید کرد: استانداردهایی که اکنون دنیا برای فروش خارجی وضع شده سخت‌گیرانه‌تر است و بنابراین تولیدات داخلی ما هم باید به گونه‌ای باشد تا در برابر موانع موجود حرف برای گفتن داشته باشد.

سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است که علاوه بر تأمین کافی نهاده‌های زراعت در داخل، سلامت محصولات و فروش خارجی نیز تضمین شده باشد.

جلیلی مقدم در پایان گفت: روابط حکومتی ما توسعه روش‌های غیر شیمیایی است و اذعان داریم در حکمرانی زراعت نمی‌توانیم نگاه صفر و ۱۰۰ داشت و بگوییم فقط باید از روش‌های غیر شیمیایی بهره برد.


تعالیم به گزارش خبرنگار دیجیاتور ، مریم جلیلی مقدم سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور در نمایشگاه نهاده‌های زراعت از پایش و رصد نهاده‌های زراعت ارتقا یافته دا توسط هیأت نظارتی در این سازمان گزارش داده است. سلامت تولیدات زراعت در گرو داشتن استاندارد نهاده‌های زراعت است. باید سموم و کودهای زراعت مناسب ساخت و ساز شود تا حداقل باقیمانده سموم در محصولات زراعت وجود داشته باشد. محصولات کیفی و سالم نیز باید داشته باشیم تا جوانگرایی جمعیت به حقیقت بپیوندد. اعلام شده است که بازرگانی بین‌الملل محصولات زراعت با سختگیری بیشتری همراه خواهد بود و میوه و صیغی جات باید پایش شود تا کودها و آفت کش های استفاده شده در محصولات قابل مشاهده باشند. نهاده‌های مورد استفاده در مزارع باید مشخص باشند که کجا ساخت و ساز شده و به چه میزان استفاده شده است. استاندارد فروش خارجی حاکم بر دنیا سخت‌تر شده است، بنابراین تولیدات باید به گونه‌ای باشند که در برابر موانع موجود حرف‌هایی برای گفتن داشته باشند. تلاش برای تأمین کافی نهاده‌های زراعت در داخل، سلامت محصولات و فروش خارجی نیز تضمین شده است. روابط حکومتی سازمان حفظ نباتات کشور توسعه روش‌های غیر شیمیایی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *