درصد سهم ایران از درآمد نفتی اوپک در ۹ ماه سال ۲۰۲۳ به ۱۲% بازنویسی میشود.
0 نظر
آژانس بینالمللی انرژی در گزارش خود، کل درآمد نفتی ایران در ۹ ماه سال ۲۰۲۳ را ۳۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار برآورد کرده است. در این دوره، فروش منابع هیدروکربن ایران به مقدار ۳۴ میلیارد دلار بوده و محدودیتهای بینالمللیهای آمریکا واردکننده فشار حداکثری نیز ادامه یافته است. مقدار درآمد نفتی ایران در این ۹ ماه، دو برابر درآمد نفتی ایران در ۱۲ ماه سال ۲۰۲۰ بوده است. به علاوه، آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرده است که در این دوره، ساخت و ساز منابع هیدروکربن ایران به بیش از ۳ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از آژانس بینالمللی انرژی، آژانس بینالمللی انرژی در گزارشی کل درآمد نفتی ایران در ۹ ماه سال ۲۰۲۳ را ۳۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار برآورد کرده است.
درآمد نفتی ایران در بازه زمانی ماههای ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۳ معادل ۱۲ درصد کل درآمد اوپک در این دوره بوده است.
فروش ۳۴ میلیارد دلار منابع هیدروکربن ایران در بازار جهانی طی ۹ ماه ۲۰۲۳ در حالی است که محدودیتهای بینالمللیهای ظالمانه آمریکا علیه تهران و روابط حکومتی به اصطلاح فشار حداکثری در حکومت دموکرات آمریکا نیز ادامه یافته است.
درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران از فروش منابع هیدروکربن در ۹ ماه ۲۰۲۳ دو برابر درآمد نفتی ایران در ۱۲ ماه سال ۲۰۲۰ بوده است.
بر اساس محاسبات وزارت انرژی آمریکا (اداره اطلاعات انرژی آمریکا)، ایران در سال ۲۰۲۰ فقط ۱۷ میلیارد دلار و در سال ۲۰۲۱ نیز ۳۷ میلیارد دلار منابع هیدروکربن فروخت، در حالی که طی سال ۲۰۲۲ نیز کل درآمد ایران از فروش منابع هیدروکربن ۵۴ میلیارد دلار بوده است.
آژانس بینالمللی انرژی کل درآمد نفتی ۱۳ عضو اوپک در ۹ ماه ۲۰۲۳ را ۲۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.
بر اساس این گزارش، درآمد عراق از فروش منابع هیدروکربن در ۹ ماه سال گذشته میلادی ۲.۵ برابر ایران بوده، عراق طی دوره مورد بررسی ۸۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار از فروش منابع هیدروکربن در این دوره درآمد داشته است.
درآمد نفتی عربستان نیز بیش از ۵ برابر ایران بوده، عربستان ۱۸۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار منابع هیدروکربن در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۳ فروخته است.
آژانس بینالمللی انرژی همچنین از ساخت و ساز بیش از ۳ میلیون بشکه منابع هیدروکربن در ایران برای هشتمین ماه پیاپی در سال ۲۰۲۳ خبر داده است.
بر اساس این گزارش ساخت و ساز منابع هیدروکربن ایران در ماه می ۲۰۲۳ برای نخستین بار از زمان خروج آمریکا از برجام به بیش از ۳ میلیون بشکه در روز رسید و در ماههای بعد با طی مسیری کمابیش صعودی بالای ۳ میلیون بشکه باقی مانده است.
ایران در آخرین ماه سال ۲۰۲۳ میلادی ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز منابع هیدروکربن ساخت و ساز کرده است. این رقم نسبت به ماه پیش از آن ۶۰ هزار بشکه کاهش داشته است.
میانگین ساخت و ساز منابع هیدروکربن ایران در سال ۲۰۲۳ نیز ۲ میلیون و ۹۶۵ هزار بشکه در روز بوده است.
به گزارش دیجیاتور، آژانس بینالمللی انرژی در گزارشی کل درآمد نفتی ایران را ۳۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار برآورد کرده است. درآمد نفتی ایران در بازه زمانی ماههای ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۳ معادل ۱۲ درصد کل درآمد اوپک در این دوره بوده است. فروش ۳۴ میلیارد دلار منابع هیدروکربن ایران در بازار جهانی در حالی است که محدودیتهای بینالمللیهای آمریکا علیه ایران و روابط حکومتی فشار حداکثری در حکومت دموکرات آمریکا ادامه یافته است. درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران در ۹ ماه ۲۰۲۳ دو برابر درآمد نفتی ایران در ۱۲ ماه سال ۲۰۲۰ بوده است. آژانس بینالمللی انرژی کل درآمد نفتی ۱۳ عضو اوپک را ۲۸۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار اعلام کرده است. براساس این گزارش، درآمد نفتی عراق بیش از ۲ برابر ایران بوده و آرابستان نیز بیش از ۵ برابر ایران درآمد نفتی داشته است.