ساخت ۳۴ مرکز بررسی فنی/ صدور مجوز برای ۶۳ مرکز دیگر معاینه فنی

ساخت ۳۴ مرکز معانیه فنی/ بررسی صدور مجوز ۶۳معاینه فنی دیگر


در این متن، حمیدرضا شهرکی در همایش ملی مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین، به نقش فرسودگی ناوگان عمومی در آلاینده‌ها زیست محیطی اشاره کرده است. او بیان کرده که سازمان راهداری مسئول نظارت و راهبری ناوگان برون شهری است و بر اساس ضوابط موجود باید اطلاعات ناوگان فعال در حوزه ترانزیت بزرگراه‌ای در سامانه ثبت و کارت هوشمند ثبت شود. همچنین، شهرکی اعلام کرده است که توسعه و نوسازی ناوگان ترانزیت در کشور از رویکردهای کاری سازمان راهداری در سال جاری است و در کنار ظرفیت تولیدات داخلی، گام‌هایی در حوزه تامین و بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه نیز برداشته شده است. همچنین، او اعلام کرده است که در حال حاضر ۱۷۴ مرکز معاینه فنی در کشور وجود دارد و ۳۴ مرکز در حال ساخت است. هدف از برگزاری این همایش، هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه معاینه فنی خودروهای سنگین کشور است و راهکارهایی برای افزایش معاینه فنی ناوگان سنگین ارائه شود. او تاکید کرده است که یکی از راهکارهای جدی، توجه به پوشش ۱۰۰ درصدی بارنامه است و با جابه‌جایی محموله‌ها تحت بارنامه، میزان مراجعه به مراکز معاینه فنی بهبود خواهد یافت.

به گزارش دیجیاتور، حمیدرضا شهرکی در اولین همایش ملی مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین کشور، با اشاره به نقش فرسودگی ناوگان عمومی کالا و مسافر در آلاینده‌ها‌های زیست‌محیطی، گفت: این سازمان وظیفه نظارت و راهبری فعالیت ناوگان برون شهری را عهده‌دار بوده و بر اساس ضوابط موجود، باید اطلاعات ناوگان فعال در حوزه حمل‌ونقل بزرگراه‌ای در سامانه ثبت و کارت هوشمند با هدف مجوز فعالیت در حوزه جا به جایی کالا و مسافر بزرگراه‌ای برای آن‌ها صادر شود.

شهرکی با اشاره به اینکه وزارت تولیدی، استخراج معدنی و بازرگانی متولی ساماندهی تولیدی وسایل نقلیه است، افزود: یکی از رویکردهای کاری سازمان راهداری در سال جاری، توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل در کشور است و برای تحقق این مهم در کنار ظرفیت تولیدات داخلی، در حوزه تأمین و بازرگانی بین‌الملل وسایل نقلیه نیز گام‌هایی برداشته شده‌است.

وی از فعالیت ۱۷۴ مرکز معاینه فنی با ۱۸۴ خط بازدید در کشور خبر و ادامه‌داد: همچنین ۳۴ مرکز در حال ساخت بوده و مجوز ۶۳ مرکز دیگر در دست بررسی است.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل بزرگراه‌ای ابراز امیدواری کرد: برگزاری پنل‌های تخصصی و ارائه نکات آموزشی در اولین همایش ملی مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین کشور، زمینه‌ساز هماهنگی و هم‌افزایی در این حوزه بوده و با تبادل‌نظر، راهکارهایی ارائه شود که به‌دنبال آن همه ناوگان سنگین کشور برای دریافت معاینه فنی اقدام کنند.

شهرکی تصریح‌کرد: یکی از راهکارهای جدی، توجه به پوشش ۱۰۰ درصدی بارنامه است و چنانچه محموله‌ها در بخش بار تحت بارنامه جابه‌جا شوند، میزان مراجعه به مراکز معاینه فنی استاندارد خواهد شد.


سازمان راهداری مسئول نظارت و راهبری فعالیت ناوگان برون شهری است. اطلاعات ناوگان فعال در حوزه حمل‌ونقل بزرگراه‌ای باید ثبت و کارت هوشمند صادر شود. وزارت تولیدی استخراج معدنی و بازرگانی توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل را پیگیری می‌کند. فعالیت ۱۷۴ مرکز معاینه فنی در کشور انجام می‌شود و ۳۴ مرکز در حال ساخت است. برگزاری پنل‌های تخصصی در همایش ملی مراکز معاینه فنی، هماهنگی و هم‌افزایی را به همراه دارد. توجه به پوشش ۱۰۰ درصدی بارنامه نیز یکی از راهکارهای جدی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *