تحقق ساخت تجهیزات کنتورهای هوشمند منابع آبی در کشور
0 نظر
در این متن بیان شده است که در ایران، کنتورهای هوشمند منابع آبی الکترومغناطیسی و آلتراسونیک ساخت و ساز می شوند و یکی از بزرگترین مجموعه ها برای ساخت و ساز این کنتورها در نیشابور واقع شده است. همچنین بیان شده است که این کنتورها هم قیمتی ارزان تر از نمونه های خارجی دارند، هم کیفیتی مشابه و هم خدمات پس از فروش آنها قابل مقایسه است. همچنین برخی از کارفرمایان به تولیدات داخلی اعتماد ندارند و تاکنون حدود 22 هزار دستگاه کنتور هوشمند الکترومغناطیسی در سطح کشور نصب شده اند. این کنتورها قابلیت رصد و کنترل هر نوع برداشت غیرمجاز را دارند و با تکنولوژی فراصوت کار می کنند و در حال مذاکره برای نصب این کنتورها در نقاط دیگر کشور می باشند. همچنین بیان شده است که کنتورهای هوشمند جدید قطعه مکانیکی ندارند و با سیگنال ها محاسبات را انجام می دهند و احتمال خرابی آنها بسیار پایین و دقت اندازه گیری آنها بسیار بیشتر است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، سعید ملائی، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان فناور در حاشیه بازدید معاون وزیر نیرو در امور منابع آبی و آبفا از ظرفیتهای ساخت و ساز کنتور هوشمند منابع آبی در حاشیه نوزدهمین دوره نمایشگاه تولیدی منابع آبی و فاضلاب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کنتورهای هوشمند الکترومغناطیس و آلتراسونیک منابع آبی در ایران در حال ساخت و ساز است و ما یکی از بزرگترین مجموعه ساخت و ساز این کنتورها را در نیشابور ایجاد کردهایم.
وی افزود: در حوزه کنتورهای هوشمند، اولین چالش این است که این توانمندی ملی اطلاع رسانی نشده و شناخته شده نیست؛ دومین چالش نیز عدم اعتماد برخی کارفرمایان به تولیدات داخلی است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان خاطرنشان کرد: دانش ساخت و ساز کنتورهای هوشمند منابع آبی به صورت ۱۰۰ درصد داخلیسازی شده و تجهیزات ساخت و ساز این کنتورها نیز در داخل کشور ساخته میشود.
وی ادامه داد: کنتور هوشمند منابع آبی ساخت و ساز ایران، نسبت به نمونه خارجی، هم قیمتی ارزانتر دارد، هم کیفیتی مشابه به نمونههای خارجی دارد و هم خدمات پس از فروش آن با نمونههای خارجی قابل مقایسه نیست.
ملائی با بیان اینکه تمام نیاز ساخت و ساز کنتور کشور به وسیله کنتورهای داخلی قابل براورده شدن است، گفت: سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار دستگاه ظرفیت ساخت و ساز کنتور هوشمند الکترومغناطیسی داریم و در صورت نیاز میتوانیم این ظرفیت را افزایش دهیم.
وی افزود: تاکنون ۲۲ هزار دستگاه کنتور هوشمند الکترومغناطیسی تولیدی ما در سطح کشور نصب شده است و با موفقیت در مدار بهره برداری قرار دارند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان تصریح کرد: این کنتورها که مناسب نصب بر روی چاههای زراعت است، در صورت هر نوع دستکاری، سیگنالهایی به مرکز کنترل ارسال میکند و هر نوع برداشت غیرمجاز توسط این کنتورها قابلیت رصد دارد.
وی ادامه داد: کنتورهای هوشمند خانگی بر مبنای تکنولوژی فراصوت کار میکنند به طوری که با ارسال سینگنال های صوتی، دبی را محاسبه میکنند.
ملائی خاطرنشان کرد: قرارداد تأمین بالغ بر ۲۰۰۰ دستگاه در یکی از استانها به امضا رسیده و در حال مذاکره برای نصب این کنتورهای جدید در سایر نقاط کشور هستیم.
وی افزود: کنتورهای قدیمی که عملکردی مکانیکی دارند، خرابی بیشتری داشتهاند اما کنتورهای هوشمند جدید، قطعه مکانیکی ندارند و با سیگنالها محاسبات را انجام میدهند؛ در این حالت هم احتمال خرابی بسیار پایین است و هم دقت اندازهگیری آنها نسبت به نمونههای قدیمی، بسیار بیشتر است و از راه دور نیز قابلیت خوانش و کنترل دارند
متن فوق درباره ساخت و ساز و استفاده از کنتورهای هوشمند منابع آبی در ایران است. مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان فناور در حاشیه نمایشگاه تولیدی منابع آبی و فاضلاب اظهار داشت که ساخت و ساز کنتورهای هوشمند منابع آبی الکترومغناطیس و آلتراسونیک در ایران در حال انجام است. او با اشاره به چالشهای ارتقای اطلاع رسانی و اعتماد به تولیدات داخلی در این حوزه، تأکید کرد که ساخت و ساز کنتورهای هوشمند منابع آبی در ایران بسیار ارزانتر است و کیفیت و خدمات پس از فروش آن به نمونههای خارجی قابل مقایسه است. ساخت و ساز کنتورهای هوشمند الکترومغناطیسی در کشور به طور سالانه ۳۰ تا ۴۰ هزار دستگاه است و قابلیت ساخت و ساز بیشتر نیز وجود دارد. همچنین این کنتورها امکان رصد و کنترل برداشت غیرمجاز را دارند. همچنین قرارداد تأمین برای نصب کنتورهای هوشمند منابع آبی در ایالتی امضا شده و در حال مذاکره برای نصب در سایر نقاط کشور است. به طور کلی، متن به توانمندی ساخت و ساز و استفاده از کنتورهای هوشمند منابع آبی در ایران و مزایای آن نسبت به نمونههای خارجی اشاره میکند.