دیدار رئیس‌جمهور با نمایندگان کارگران هفت‌تپه

دیدار رییس‌جمهور با نمایندگان کارگران هفت تپه


در این متن آمده که حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای افتتاح طرح مهم پاک چوب با بالگرد به شوش رفت و در مسیر حرکت بالگرد، تجمع کارگران در ورودی شرکت پاک چوب را مشاهده کرد و معاون اجرایی و رئیس دفتر خود برای بررسی مطالبه کارگران به میان آنها فرستاد. هزار نفر از کارگران شرکت هفت تپه نیز به حضور معاون اجرایی مقام عالی رتبه در میان آنها امیدوار شدند و مطالبات خود را مطرح کردند. انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر خوزستان نیز به مطالبه امروز کارگران این شرکت تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ظهر جمعه برای افتتاح طرح مهم پاک چوب با بالگرد عازم شوش بود در مسیر حرکت بالگرد و مشاهده تجمع کارگران در ورودی شرکت پاک چوب، علاوه بر دیدار خود با تعدادی از نمایندگان این شرکت، معاون اجرایی و رئیس دفتر خود را برای بررسی مطالبه کارگران به میان آنها فرستاد.

اگر چه برنامه‌های فشرده مقام عالی رتبه در مسافرت یک روزه به خوزستان مانع از حضور وی در جمع کارگران هفت تپه شد ولی دستور مقام عالی رتبه برای حضور معاون اجرایی خود در جمع این کارگران موجی از امید و دلگرمی را میان آنها زنده کرد.

یک هزار نفر از کارگران شرکت هفت تپه با حضور در ورودی شرکت پاک چوب شوش محل حضور مقام عالی رتبه ضمن تجلیل از توجه ویژه رئیسی برای گره گشایی از شرکت هفت تپه، مطالبات خود را با فرستاده ویژه مقام عالی رتبه مطرح کردند.

«محسن منصوری» معاون اجرایی مقام عالی رتبه و غلامحسین اسماعیلی با حضور در جمع کارگران هفت تپه نسبت به پیگیری مطالبه این کارگران برای واگذاری قطعی شرکت هفت تپه به شرکت صنایع جانبی نیشکر قول مساعد داد.

حجت الاسلام رئیسی هفتم اردیبهشت ماه امسال در جریان مسافرت استانی به خوزستان با حضور در جمع کارگران شرکت هفت تپه به نامه جمعی از کارگران این شرکت که از مقام عالی رتبه برای حضور در جمعشان دعوت کرده بودند لبیک گفته بود.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن حکومت سیزدهم به دلیل اعتصاب‌های کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل حکومت سیزدهم و گره گشایی از مشکل‌های این شرکت، بار دیگر شیرینی کار و ساخت و ساز کام کارگران این شرکت را شیرین کرد.

با وجود اینکه سازماندهی این شرکت پس از خلع ید مالک بخش خصوصی آن به شرکت صنایع جانبی نیشکر واگذار شد ولی تا کنون به دلیل تعیین تکلیف نشدن مالکیت این شرکت، همچنان مشکلاتی برای توسعه بیشتر پیش رو دارد.

به همین دلیلی انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر خوزستان به مطالبه امروز کارگران این شرکت تبدیل شده است.

شرکت کشت و تولیدی نیشکر هفت تپه به عنوان اولین ساخت و ساز کننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد. این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.


مطالبه کارگران شرکت هفت تپه برای واگذاری قطعی شرکت به شرکت صنایع جانبی نیشکر را معاون اجرایی مقام عالی رتبه قول مساعد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *